Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גולף 2010+ 50K

needGolf
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוטומטי

תקציב סביבת 50 אלף (רצוי טיפה פחות)

מעדיף לקנות ממגרש את האמת ולא מיד2 (יש מגרש טוב בגוש דן?)

נסיעות קצרות בגוש דן (לימודים\עבודה\יציאות)

על מה לשים לב? מנוע 1.2|1.4|1.6? דגם מסויים ?

פורסם
גולף פחות מתאים לפקקים של גוש דן. בכלל גיר רובוטי פחות כדאי בפקקים.

לא כ"כ מבין ברכבים - אפשר ב 2 מילים למה לא טוב רובוטי?

מכל מה שראיתי \ נסעתי אולי מאזדה 3 הצ'בק היה נחמד (נראה לי אבל הרכב ארוך יותר )

חוץ מזה בתקציב שלי לא ראיתי משהו שאהבתי (רכב פשוט, צעיר , לא צורת סדאן)

היית ממליץ על משהו אחר?

פורסם

המזדה והגולף אותו אורך . 4.5 מטרים. זחילה בפקקים גומרת את המצמד בגיר רובוטי . במיוחד אם אתה מתנהג בו כאוטומטי

פורסם
המזדה והגולף אותו אורך . 4.5 מטרים. זחילה בפקקים גומרת את המצמד בגיר רובוטי . במיוחד אם אתה מתנהג בו כאוטומטי

אז איזה גיר לחפש? בשני שליש מודעות על גולף רשום אוטומט ובשליש DSG לפי מה שאני רואה

מאזדה יותר טוב? פולו כמו גולף - רובוטי? רכב אחר מומלץ לפי דרישות?

פורסם (נערך)

הגיר ב 90٪ מרכבי קונצרן פולקסווגן העממיים הוא dsg7 יבש אבל הרבה אנשים חושבים שזה גיר אוטומטי רגיל (ופה מתחילות הצרות של הגיר) . גולף בשנתונים שאתה מחפש לא היתה ממש אמינה ונדרש ידע פנימי לדעת איזה מנוע/גיר תקין. תעזוב , זה רק כאב ראש בחיפוש.

לך על מזדה 3 . גיר פלנטרי רגיל. אמינות גבוה. ביטוח זול. כל מה שסטודנט מחפש .

הבעייה היחידה זה קצת עיבוי בפנסים . סביר . אם אתה רוצה יכולת תמרון וחניה בגוש דן הייתי הולך דווקא על מזדה 2. פחות מ 4 מטרים אורך.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם (נערך)
הגיר ב 90٪ מרכבי קונצרן פולקסווגן העממיים הוא dsg7 יבש אבל הרבה אנשים חושבים שזה גיר אוטומטי רגיל (ופה מתחילות הצרות של הגיר) . גולף בשנתונים שאתה מחפש לא היתה ממש אמינה ונדרש ידע פנימי לדעת איזה מנוע/גיר תקין. תעזוב , זה רק כאב ראש בחיפוש.

לך על מזדה 3 . גיר פלנטרי רגיל. אמינות גבוה. ביטוח זול. כל מה שסטודנט מחפש .

הבעייה היחידה זה קצת עיבוי בפנסים . סביר . אם אתה רוצה יכולת תמרון וחניה בגוש דן הייתי הולך דווקא על מזדה 2. פחות מ 4 מטרים אורך.

מודה מאוד על המענה!

אנשים בעבודה המליצו גם על הונדה סיויק הצבק - הבנתי גם שם אוטומט רגיל. שווה בדיקה ביחד עם מאזדה3?

כן חשבתי על מאזדה 2 , לא נוח לשבת בפנים (גובה 1.88 )

עריכה אחרונה על ידי needGolf
פורסם (נערך)

בטח ששווה בדיקה. אם הרכב לא נח לך תוותר. לא כיף להתבשל בפקק עם עצמות כואבות.

החסרון בסיוויק זה מחירון גבוה שאינו מצדיק את הפער: אם באותו מחיר ומצב רכב אתה קונה מזדה משנתון חדש יותר : עדיף מזדה.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם (נערך)

רצית גולף בהתחלה אז המתחרה הישירה שלה היא אכן הפיג'ו 308 . רכב שזכה כרכב השנה ב 2015 באירופה ונותן מאבק יפה לגולף.זול משמעותית. לא אמין כמו המזדה אבל נח ביותר .תבחן גם אותו.

עריכה אחרונה על ידי save
  • תוכן חדש...