Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3089 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נדחף לנושא הכללי- תיקון פחחות לדלת מחייב ירידת ערך או שייתכן והשמאי לא יתן ירידת ערך על פחחות?

• ספונסר פורום
פורסם
נדחף לנושא הכללי- תיקון פחחות לדלת מחייב ירידת ערך או שייתכן והשמאי לא יתן ירידת ערך על פחחות?

ייתכן ולא תהיה ירידת ערך.

מרכז שירות שי לי - מורשה יבואן לרכבי פורד ומאזדה. רחוב היוזמים 12 אור יהודה, טלפון: 03-5333082
מוסך הסדר לחברות הביטוח מגדל, מנורה, ביטוח ישיר, 9 מליון, איילון, שירביט וליברה.
לחנות האונליין של שי לי עם הנחות ומבצעים לחצו כאן

פורסם

תודה על התשובה.

בהתאם לאיזה קריטריון מחליט השמאי האם ישנה ירידת ערך או לא?

כשמישהו קונה רכב הוא וודאי ישאל האם הרכב עבר תיקון כלשהו..

פורסם

שבוע שעבר נכנס לי כסף מהחברת ביטוח של הנתבע, קיבלתי כסף רק עבור התיקון, איך זה הגיוני?

החלפה של דלת (ועוד קיבלתי דלת משומשת שעברה חידוש) זה לא יגרום לירידת ערך של הרכב?

פורסם

יגרום ומגיע ירידת ערך על הצביעה של הדלת והחלפתה

פנה לאלי אמרן יעשה לך חישוב ברגע

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

טכנית- אין ירידת ערך על החלפת דלת , מהסיבה הפשוטה שהיא מחוברת בברגים ולא נדרשים ריתוך/ הלחמה וכן הלאה.

בהקשר המסחרי - זה בעיקר תלוי בצבע הרכב , אם מדובר בשחור לרוב זה לא מורגש .

אם מדובר בכחול בהחלט יורגש...

פורסם

תבקש לראות את דוח השמאי.

אם בדוח השמאי רשומה ירידת ערך - תבקש אותה.

אם לא - אז או שתפנה לשמאי נוסף מטעמך - תשלם לו ואז תתבע את מה שמגיע לך בבית המשפט - ותקבל - או שלא.

פורסם

פניתי לסוכן ביטוח שלי, מסתבר שקיבלתי 1.5 אחוז ירידת ערך (300 ומשהו שקל) על פגיעה בקשת כנף אחורית ימין.

בכל מקרה, הוא אמר לי שעל החלפה של דלת אין ירידת ערך. הגיוני?

אם עכשיו מישהו שמעוניין לקנות ממני את הרכב ישמע שהדלת הוחלפה ולא מקורית הערך של המכונית תרד.

אבל הסון שלי אמר לי שגם אם אני אפנה לאיגוד השמאים אם יתנו לי את אותה תשובה.

פורסם

הפניתי אותך לאלי אמרן שהוא שמאי שעוזר ועוזר ללא מעט חברי פורום.

תראה מה הוא אומר?

ואם הוא אומר שיש , בהזדמנות תחליף את סוכן הביטוח שלך

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
הפניתי אותך לאלי אמרן שהוא שמאי שעוזר ועוזר ללא מעט חברי פורום.

תראה מה הוא אומר?

ואם הוא אומר שיש , בהזדמנות תחליף את סוכן הביטוח שלך

אני חייב לתת כאן פרגון ענקי.

פניתי לשמאי אלי אמרן כמו ש"ישה" המליץ.

קודם כל אלי תמיד עונה בסבלנות, אדיבות, ובאמת עם רצון לעזור, מסביר כל דבר ולימד אותי כמה דברים חדשים.

תחילה הוא ביקש ממני לשלוח לו דוח שמאי שקיבלתי על התאונה, אחרי זמן קצר הוא חזר והסביר לי, שבמקום ה-1.5 אחוז שקיבלתי הייתי אמור לקבל 8 אחוז ירידת ערך, הוא הסביר לי למה נתנו לי דווקא 1.5 אחוז ואיך הדברים עובדים (כנראה שבכל תחום אתה חייב ללמוד, כי אף פעם לא מראים לך את האמת ותמיד פועלים גורמים שיש להם אינטרסים אחרים משלך)

לצערי מה שנשאר לי כרגע זה לתבוע את צד ג' בתביעות קטנות וגם אם יזכה לתשלום של 8 אחוז ירידת ערך (ברכב ששווה 20,000) זה לא ישתלם לי לתבוע, מה שכן אני יודע שפעם הבאה שקורה לי דבר כזה אני אף פעם לא מקבל את השמאי של החברת ביטוח, אלא מזמין את אלי.

כל זה הוא מסביר בנועם ובסבלנות בלי שום דרישה לתמורה, כל הכבוד.

• תוכן חדש...