Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה בעצם האפשרויות שלי מבחינת התיקון והעלות? זה בעצם פילטר שמחליפים או שעושים ניקוי למשהו?

האם יש עוד כמה אפשרויות לפתרון של הבעיה? שהם גם זולות וגם יעילות?

בנוסף מבחינת הטסט הבא, אני צריך לעבור את המבחן של הזיהום שוב או שמספיק להציג קבלה שהבעיה טופלה?

מאזדה לאנטיס 2001

תודה

פורסם

אתה צריך לגשת למכון אגזוזים שיאבחן את הבעיה, יכול להיות שיש צורך בהחלפת ממיר קטליטי כידוע בלאנטיסים.

ממליץ על אבי אגזוזים ברחובות.

תצטרך לעבור שוב את מבחן זיהום האוויר בלבד.

פורסם

אם הסטיה מהתקן של זיהום אויר היא לא רצינית יש פה המלצות בפורום לחמם את הרכב ע"י לחיצה של 2-3 דקות על דוושת הגז במצב עומד שאז הממיר מתחמם ועובד יותר טוב.

עבר: מציבושי כריזמה אייר 2002

הווה: ניסן אלמרה 2002

עתיד: רכב יפני עתיק ואמין מודל 2023

פורסם

אז נניח וצריך באמת להחליף ממיר, כמה בערך העלות של זה?

ומישהט יודע אם יש אפשרויות טובות פשוטות וזולות יותר?

פורסם

תעלה את טופס תוצאות הבדיקה.

תנסה לנסוע 20 דקות בהילוך 3 על 100 קמ"ש, ואז תיכנס שוב לבדיקה, אל תכבה את המנוע בזמן ההמתנה.

אפשר לגשת לבדיקה חוזרת בלי אישור תיקון, צריך רק שיהיו תוצאות תקינות. בדיקה חוזרת עולה משהו כמו 25 ש"ח.

פורסם

בוקי, עד שהוא כבר עושה את זה, לא שווה לנסוע קודם 100-200 ק"מ על טורים גבוהים עם K44? לא מחזיק מתוספים בכלל, אבל רבק אם הבנאדם יכנס למכון אגזוזים או בדומה זה לא יגמר בזול או מהר.

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

• תוכן חדש...