Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך מוכרים היום רכב?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמא שלי פרסמה את הרכב שלה למכירה באינטרנט והיא בקושי מקבלת טלפונים, למרות שהוא במצב מעולה וממש שמור, אז חשבנו לפנות לחברת מכירת רכבים ולמכור להם את הרכב. החברות האלה משלמות בד"כ מחיר מחירון או פחות? ומה אמור לצאת משתלם יותר, זה או טרייד אין? הבנתי מהמאמר הזה http://www.batyam4u.co.il/%D7%A6%D7%A8%D7%9B%D7%A0%D7%95%D7%AA/%D7%9E%D7%97%D7%A4%D7%A9%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%94%D7%97%D7%9C%D7%99%D7%A3-%D7%90%D7%AA-%D7%94%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%90%D7%9C%D7%95-%D7%94%D7%90%D7%A4%D7%A9%D7%A8%D7%95%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%94%D7%A2/ שבטרייד אין צריך להוסיף כסף על רכב חדש, שזה הגיוני, אבל הם גם נותנים הנחות מעבר למחיר הרגיל?

בשורה התחתונה, עדיף לחכות לקונים פרטיים או ללכת לחברות?

פורסם

כל 4 שעות גם תשתדלו להקפיץ את המודעה שלכם ביד 2.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

זה גם תלוי מאוד בסוג הרכב (כמה כאלו יש למכירה באותו זמן נתון).

היום יש גם כמה קבוצות בפייסבוק שם יש המון תנועה של קונים/מוכרים.

ויש גם את השיטה הישנה של של מודעה על הרכב עצמו - אני חייב לציין שרוב הטלפונים שקיבלתי עד כה היו דרך המודעה על הרכב.

• אחראי פורום
פורסם
אמא שלי פרסמה את הרכב שלה למכירה באינטרנט והיא בקושי מקבלת טלפונים, למרות שהוא במצב מעולה וממש שמור, אז חשבנו לפנות לחברת מכירת רכבים ולמכור להם את הרכב. החברות האלה משלמות בד"כ מחיר מחירון או פחות? ומה אמור לצאת משתלם יותר, זה או טרייד אין? הבנתי מהמאמר הזה http://www.batyam4u.co.il/%D7%A6%D7%A8%D7%9B%D7%A0%D7%95%D7%AA/%D7%9E%D7%97%D7%A4%D7%A9%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%94%D7%97%D7%9C%D7%99%D7%A3-%D7%90%D7%AA-%D7%94%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%90%D7%9C%D7%95-%D7%94%D7%90%D7%A4%D7%A9%D7%A8%D7%95%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%94%D7%A2/ שבטרייד אין צריך להוסיף כסף על רכב חדש, שזה הגיוני, אבל הם גם נותנים הנחות מעבר למחיר הרגיל?

בשורה התחתונה, עדיף לחכות לקונים פרטיים או ללכת לחברות?

בהנחה ויהיה מגרש/סוכנות שיסיכמו לקנות ממך את האוטו בלי תלות ברכישת רכב חדש מהם, תוצע הצעה נמוכה מאוד ביחס לשוק או למחירון.

הם מבינים שהכוח היום לא נמצא אצל המוכר וגם הם צריכים להרוויח משהו מכל העסקה הזו.

אם כן יש עסקת טרייד, אוטומטית מאבדים הנחות פוטנציאליות על הרכב החדש, שכנראה שהיית מקבלת אם לא היית עושה טרייד.

כך שהכי משתלם לנסות למכור בשוק הפתוח וללכת לרכב החדש ללא תלות בטרייד וכך יש לך סיכוי להרוויח משני העולמות - מכירה במחיר סביר וקבלת הנחות על החדש.

זה כמובן תלוי מה מצב השוק של הרכב המשומש. אם זה רכב סיני למשל, הם בקושי נמכרים. אם זו יפנית טובה, יהיה יותר קל.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

תמונות פנים חוץ ומהצדדים באיכות סבירה יעזרו מאוד.

כמו-כן לא לחסוך בפרטים בגוף המודעה.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם
כל שבוע תורידו אלף שקל עד שתפגשו את השוק. בטרייד אין יורידו המון.

צודק.

פות"ש, ציינתם במודעה מחיר? אם לא אז זה הסבר למיעוט נטלפונים

פורסם

תלוי מאוד באיזה דגם מדובר,

יש רכבים שנמכרים תוך שעות ויש כאלה שיכולים לשבת כמה חודשים.

בסופו של דבר הכל עניין של מחיר, הצע וביקוש.

מה שנחוץ בשביל לקבל קודם כל טלפונים, חשוב לעשות סקר שוק לגבי אותו דגם,

לראות כמה אנשים מבקשים על הרכב ובאיזה נתונים.

לדוגמא, אם יש לך דגם מסוים יד ראשונה עם 50000 ק"מ שמחירו במחירון 50000 ש"ח

ומוצע למכירה רכב יד ראשונה או שניה עם קילומטראג נמוך משלך, שנעים במחירים של 44000 - ב45000

ורכב עם קילומטראג' טיפה יותר גבוהה משלך יד שניה או שלישית במחיר של 41000

ועוד כאלה עם קילומטראג' גבוהה מאוד ויד גבוהה מאוד ב37000

אז כדאי להתחיל במחיר של 43000, ולרדת טיפה כל תקופה, אך כאן תוכל לדעת שמחיר של 41000 או 4000 יש לך יתרון גבוה על לא מעט רכבים שמוצעים מאותו דגם, הכל עניין של מחיר.

חוץ מזה חשוב שהרכב יצולם מכל הכיוונים ומבפנים כאשר הוא נקי ונראה יפה, כדאי לפרט אם הרכב לא עבר תאונות, מכות, או תיקוני צבע, אם היד פרטית, איפה עבר טיפולים ואם היו בזמן וכו...

כמובן לא לשקר במודעה, כי מהר מאוד זה יכול להפוך לנקודה אדומה בעיקר כאשר יש היום חופשיות כלשהי ברשתות החברתיות.

בהצלחה.

פורסם

טרייד אין זו נוחות,

אתה בא,שם את הרכב ויוצא עם אחד אחר-ועל הנוחות הזו משלמים.

לא יודע איזה רכב אתה מוכר ובכמה,אבל יש קונים מאוד מעצבנים.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

רוב המוכרים עדיין חיים בלה לה לנד ותבקשים מחירים הזויים על גרוטאות .לדוגמא 12000 ש"ח על גטס 2008 עם 200000 ק"מ -250000 ק"מ כאשר הרכב מהשכרה או לייסינג במקור. או מאזדה 3 2008 ב-25000 ש"ח ומעלה. אנשים לא מבינים שרכב בן 10 שנים עם ק"מ גבוה הוא גרוטאה.

פורסם

חכי... תיכף (כשהם "מריחים" שהמודעה ותיקה ו"מבושלת" היטב) יתחילו להתקשר כל סוחרי המדרכה. "1/10 ממחירון הרכב, ואני בא עכשיו לקחת".

תאלצי לבזבז הרבה מזמנך ולהפגש עם כל מיני טיפוסים מפוקפקים שיספרו לך סיפורי זוועה על הרכב האהוב - שלך...

יספרו לך שהאוטו עומד למות. שאין שוק לרכב הזה, ינסו לקנות אותו בלי לבצע העברת בעלות (בחיים ובשום תנאי לא להסכים לשום סידור כזה!!! מסירת מפתחות רק לאחר העברת בעלות!!!)

יבצעו לו כלמיני בדיקות הזויות מול עיניך...

אם כבר יבוא קונה פרטי, הוא ירצה לעשות סיבוב על הרכב, ואחר כך ללכת למכון בדיקה. תצטרכי להעביר עם כל אחד מהם בוקר בחדר המתנה מעופש, ואחריו, הם ינסו להעביר את האוטו מייקאובר מושלם על חשבונך (להוריד לך במחיר את כל עלות תיקוני כל הריג'קטים).

כמו שכבר נאמר כאן- להחלפת רכב בטרייד-אין יש תג מחיר (ואפילו די מכובד).

לדעתי- יש דברים שכדאי לשלם עבורם, אפילו לא מעט, כדי לחסוך עגמת נפש וטרטורים, וזה אחד מהם.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם
חכי... תיכף (כשהם "מריחים" שהמודעה ותיקה ו"מבושלת" היטב) יתחילו להתקשר כל סוחרי המדרכה. "1/10 ממחירון הרכב, ואני בא עכשיו לקחת".

תאלצי לבזבז הרבה מזמנך ולהפגש עם כל מיני טיפוסים מפוקפקים שיספרו לך סיפורי זוועה על הרכב האהוב - שלך...

יספרו לך שהאוטו עומד למות. שאין שוק לרכב הזה, ינסו לקנות אותו בלי לבצע העברת בעלות (בחיים ובשום תנאי לא להסכים לשום סידור כזה!!! מסירת מפתחות רק לאחר העברת בעלות!!!)

יבצעו לו כלמיני בדיקות הזויות מול עיניך...

אם כבר יבוא קונה פרטי, הוא ירצה לעשות סיבוב על הרכב, ואחר כך ללכת למכון בדיקה. תצטרכי להעביר עם כל אחד מהם בוקר בחדר המתנה מעופש, ואחריו, הם ינסו להעביר את האוטו מייקאובר מושלם על חשבונך (להוריד לך במחיר את כל עלות תיקוני כל הריג'קטים).

כמו שכבר נאמר כאן- להחלפת רכב בטרייד-אין יש תג מחיר (ואפילו די מכובד).

לדעתי- יש דברים שכדאי לשלם עבורם, אפילו לא מעט, כדי לחסוך עגמת נפש וטרטורים, וזה אחד מהם.

זה 1:1 הראש של ההורים שלי,

ואכן הרכב נמכר לטרייד אין של היבואן ונרכש רכב חדש במקומו.

אחרי שבוע של טלפונים שכללו בעיקר(לרכב שלך אין שוק/אני עושה טובה שאני לוקח אותו ממך/הרכב שלך גמור) בלי אפילו

לראות את הרכב.

*אם אתה לוקח רכב לבדיקה עם קונה אל תשלם עליה,הוא מעוניין לבדוק את הרכב במכון בדיקה,שהוא יעשה את זה על חשבונו.

כי אחרת הוא רק ינסה להוריד במחיר ויילך,אם התשלום הגיע ממנו והרכב במצב טוב יש

סיכוי שאחרי מיקוח(או נסיון למיקוח) הוא יקנה.

אני מכרתי רכב "לא סחיר" ולקח לי 3 חודשים לקבל עליו מחיר שרציתי.

אם אין לחץ תפרסם ומקסימום תסע שבועיים ברכב מהשכרה(אם יקרה "נס" ומישהו יבוא מחר).

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

• תוכן חדש...