Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3129 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום שמי נוי מהשרון והבוקר תאונה לא נעימה קרתה לי אודות הסחת דעת של שלט אשר גרמה לי להגיב מאוחר ולהכנס מעט בטנדר שהיה מלפניי לטנדר כמובן שלא קרה כלום אודות הוו גרירה שגרם לאוטו שלי נזק כפול אבל כמובן שהאשמה הינה עליי בלבד , לצערי יש לי ביטוח חובה וצד שלישי בלבד ולכן אם אין אני לי מי לי ואפתור את הבעיה בעצמי ומכיסי , אצל שני מוסכים שהייתי בקלנסאווה מקום התאונה כל פחח לא דיבר על פחות מ3000 ש"ח עכשיו יכול להיות שזה המחיר ויכול להיות שלא רציתי לשתף עם אנשים שאולי מכירים מבינים קצת עברו דברים דומים ויוכלו לעזור לי לחסוך כאב ראש אם זה המלצה על מוסך או דבר כזה או אחר באיזור נתניה והסביבה

החלקים שננזקו הינם(מצטער שכרגע אין תמונה) : מכסה מנוע התעקם מעט , טמבון שהתעקם רדיאטור שאולי יצטרך שיפוץ עקב המכה ושני פנסים שנסדקו מעט אך דורשים חילוף כמובן שאם אעמיק אולי יהיו עוד כמה דברים.

זה רק לתאר את סוג המכה אשמח להכוונה למוסך שיוכל לעזור לי עם זה בצורה האמינה ביותר וכמובן שאני לא בהכרח רוצה להחליף כל חלק שם לחדש אני רוצה לצאת מהנזק בצורה הזולה ביותר אם אנשים יוכלו לעזור אני אשמח.

• ספונסר פורום
פורסם

מצטער לשמוע :(

אם בא לך שרק נעיף מבט לצרכי ייעוץ, ללא התחייבות או תשלום) אתה מוזמן אלינו בשמחה.

מרכז שירות שי לי - מורשה יבואן לרכבי פורד ומאזדה. רחוב היוזמים 12 אור יהודה, טלפון: 03-5333082
מוסך הסדר לחברות הביטוח מגדל, מנורה, ביטוח ישיר, 9 מליון, איילון, שירביט וליברה.
לחנות האונליין של שי לי עם הנחות ומבצעים לחצו כאן

פורסם

car1.jpgcar2.jpg

האמנם מחר בבוקר אני אלך לפחח שסגר לחבר שלי תסיפור עם האוטו שלו לפני כמה שנים , אבל אשמח מאוד לדעות נוספות על המכות מחירים פחות או יותר או מקומות מומלצים להגעה תמורת תיקון זריז אמין וזול אני אתעדכן פה במהלך היום

פורסם

אם יש לך ביטוח, ממליץ לך להפעיל אותו. אמנם בטח יעלו לך את הפרמיה בחידוש הבא אבל הנזק נראה לי הרבה יותר גבוה מההשתתפות העצמית (תתקן אותי אם אני טועה) אז מה הטעם? חוץ מזה שיהיה לך דו"ח שמאי מסודר והוכחה לתיקונים כשתרצה למכור את הרכב ותצטרך להוכיח אין נזק לשלדה וכו'.

פורסם

3,000 שקל זה מחיר זול ביחס לכמות התיקונים שנדרשת

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם (נערך)
אם יש לך ביטוח, ממליץ לך להפעיל אותו.

רק צריך לקרוא.

לצערי יש לי ביטוח חובה וצד שלישי בלבד ולכן אם אין אני לי מי לי ואפתור את הבעיה בעצמי ומכיסי

מסכים עם מלטבשי. 3K זה זול. מאוד.

אתה יכול אולי לנסות לחפש בפירוקיות את החלקים הנדרשים ולראות אם אתה מצליח לצאת יותר בזול איכשהו. כמובן שתצטרך למצוא פחח שירכיב הכל ויסדר דברים נוספים אם צריך.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

ב3 אלף הגיוני ליישר ולסדר, לא ברמה גבוהה מדי.

עכשיו למדת דרך הכיס לשמור מרחק, כך שגם אם יש הסחות דעת - עדיין יש לך יותר זמן להגיב.

• תוכן חדש...