Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3132 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הם לא רמאים חביבי, זה אתה שלא מכיר את הנהלים. אתה יודע מה אומרים? "אי ידיעת החוק אינה פטורת מעונש". זה שאתה לא יודע את הנהלים של חברות הבלדרות זה לא אומר שהם רמאים. אני לא אחפור כאן כי דיברו על זה הרבה בפורום. חפש פוסטים על פדקס ותראה לבד. אני הזמנתי אלפי חבילות ולא שילמתי שקל שחוק אחד בתור עמלות כאלה ואחרות. מיסים אני משלם ואין לי עם זה בעיה אבל לגבי עמלות עמילות מכס כאלה ואחרות לא שילמתי חודש ואיך? שלחתי עם הדואר הרישמי של אותה מדינה בדואר רגיל וזה הגיע אחרי חודש. זמן שווה כסף. אתה רוצה לחסוף בזמן תשלם אקסטרה כסף. רוצה לחסוך בכסף? תמתין עד חודש שזה יגיע בדואר.

אגב, רק למען הסר ספק, אני לא קשור באף דרך לאף חברת בדלרות כזאת או אחרת.

המוכר שלח עם אחת החברות.

ועדיין אין שום סיבה לשלם אגורה על מוצר שעלותו 100₪

פורסם

המס על חלקי חילוף לרכב בשווי 75$ ומעלה הינו 48%, זה הוא מס "מיוחד" עבור חלקי חילוף לרכב. ניתן לפצל חבילות ולבקש מהמוכר לשלוח בהפרש של יותר מ-3 ימים כדי שהמכס לא יחשיב את שתי החבילות לחבילה אחת. במקרה הזה אמנם המשלוח הכולל יהיה יותר יקר, אך ההפרש עדיין יהיה זול יותר מהמחיר שהמכס ידרוש.

כמובן לפני הזמנה מחו"ל מומלץ לברר מחירים בארץ ולבדוק את כדאיות ההזמנה, שכן חבילות המכילות חלקי חילוף לרכב נוטות להיתקע במכס זמן רב (שלושה שבועות עבור שתי החבילות האחרונות שהזמנתי) גם אם לא נדרשים לשלם עבורן מיסים. לצערנו ההתנהלות של המכס היא נוראית. לא ברור האם הם מעכבים בכוונה חבילות עם חלקי חילוף בכדי להניא אנשים מרכישה בחו"ל או שהעיכובים הנוראים הללו הם מנת חלקם של כל החבילות שעוברות במכס.

אמנם ישנה התייעלות בדואר בזמן האחרון, אך ההתייעלות הזאת אינה שווה דבר אם חבילה שמגיעה לארץ נתקעת במכס במשך שלושה שבועות. כמובן שבעקבות ההתנהלות הפושעת הזאת אין מה לדבר על להזמין חלקי חילוף מחו"ל לצורך תיקון של תקלה פתאומית, כי מי יכול להשבית את הרכב במשך שלושה שבועות שהחלק תקוע במכס?

Peugeot 208 1.2 Active (Manual) , 2014

.It's all about Music & Numbers

:idea:

פורסם

הם כן מנסים שיטת מצליח.

שבוע שעבר קניתי קיט טיפול 120 אלף לפנדה.

הזמנתי מאתר בריטי שהומלץ פה בפורום אבל שולח רק דרך ups,פעם קודמת שהוא שלח נציג ups אוטומטית קיטלג את קיט הטיימניג לבדיקת נציג משרד התחבורה הטיימניג יצא יקר יותר מאשר הייתי קונה מסמל"ת.

גם הפעם מתקשרת עליי נציגת ups שעליי לתת אישור לבדיקת נציג משרד התחבורה.

אמרתי לה שזה לא הגיוני מדובר פה בסך הכל הפילטר שמן אוויר ומצתים.

הסברתי לה שתבדוק מחדש והיא הודיעה לי שאכן נציג הups שקיבל את החבילה קיטלג לא נכון וביום ראשון החבילה צפייה להשתחרר בלי שום בעיה בדיקה של נציג התחבורה.

זה שיטת מצליח או חוסר רצון להתעמק בשירות שהם אמורים לספק.

פורסם

יש תקנות חדשות

לא צריך אישור משרד התחבורה

אילו חלקים מסווגים לשחרור מהיר

מיש פטור ממס עד 75 דולר

Sent from my SM-A520F using Tapatalk

פורסם

מה זה "שלח עם אחת החברות"? אולי לא הסברתי את עצמי כראוי אז אעשה זאת שוב.

אתה רוצה להיות פטור לחלוטין מאגרות עמילות כאלה ואחרות אז תשלח עם הדואר הרישמי של אותה מדינה. למשל אנגליה, שישלחו לך עם ה ROYAL MAILת ארצות הברית עם USPS וכיוצא בזה. ברגע שאתה שולח עם UPS, FEDEX, DHL ואחרות שהן חברות בלדרות אתה תשלם כל מיני אגרות. ככה הן עובדות וזה מה יש. טוב לך תשלח איתן אבל תתכונן לשלם. לא טוב, אל תשלח איתן ולא תשלם שקל אגרת רישומון וכל זה אבל תתכונן לחכות לחבילה שלך עד חודש ימים.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

אני לא שולח. המוכר שולח.

המוכר החליט לשלוח עם חברת שילוח ישיר (לא ביקשתי או שילמתי אקסטרה בשביל זה).

ואין שום סיבה שפריט שערכו 100 ש"ח יחוייב באגרות בסך 120 ש"ח - כמו אגרות אחסנה, בדיקת רשומון, בדיקת מכס וכו' - שהוא משמעותית מתחת לרף המכס. לכן לטעמי זהו עושק.

מתוך בחירה לא הייתי שולח דרך חברות אלו.

פורסם

לאחרונה הזמנתי מספר פריטים מחו"ל (הפעם לא חלקי רכב).

בגלל ריבוי הפריטים ולמרות שלא שילמתי על המשלוח אגורה, המוכר החליט לשלוח את הפריטים דרך פדקס. סך כולל של החבילה הוא 70$.

החבילה הגיעה עד לבית ללא התערבות מצידי כלל.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

בעבר הבאתי לארץ 2 תושבות מקוריות מיפן דרך AMAYAMA. עלה לי 400 ומשהו ביחד שניהם.

בגלל שזה נשלח דרך EMS , נאלצתי לשלם עוד 300 שקל שחרור וכל השטויות האלה בארץ. מה שהגיע המחיר מאוד קרוב למה שהיה בארץ.

חבל מאוד שזה המצב ככה.

• תוכן חדש...