Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3135 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה זה לא זז? ננעל? קשה?

נורת הגה מעידה כנראה על לחץ שמן במערכת הגה או משאבה.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

סע מעל 20 קמש בקו ישר

תעצור וסובב את ההגה שמאלה עד הסוף,המתן שניה וסובב עד הסוף ימינה והמתן שניה.ואז תחזיר לאמצע.

זה אמור לאפס את ההגה

פורסם
מה זה לא זז? ננעל? קשה?

נורת הגה מעידה כנראה על לחץ שמן במערכת הגה או משאבה.

הנורה מעידה על תקלה כללית במערכת תיגבור הגה הכוח כגון:

חיישן זווית ההגה- האם ההגה סובב לצד שמאל או ימין.

חיישן זווית ההגה נוסף המודד את ערך הזווית.

מחשב הגה כוח ועוד מספר תקלות.

לא קיים שום חיישן שמודד את לחץ השמן במערכת לכן גם לא קיימת התראה על לחץ שמן נמוך/גבוה וגם לא קיים קוד תקלה.

איזה כייף לי :)

פורסם

בגלל מיקום הרכב (בירושלים, אגב) בחניה, היו לי רק 7 מטר לנסיעה קדימה. בנסיעה ניתן היה להפעיל כוח ולסובב, לא רציתי לגרום נזק.

בגלל העיתוי (אוטוטו שבת), תואמה הערב גרירה אל רון מחר בבוקר. אעדכן בממצאים.

פורסם

עדכון:

הסיבה לתקלה - נתיך (פיוז).

רון החליף את הפיוז, ונתן אחד רזרבי למקרה שיקרה שוב מסיבה כלשהי (שתיבדק, אם תיקרה).

לא לקח כסף על הבדיקה והעבודה. אין עליו.

• אהבתי 1

פורסם

כול הכבוד לרון !

קח בחשבון שהפיוז לא נשרף כתוצאה מהתיישנות או בלאי אלא בגלל תקלה כולשהי אם זה באחד החיישנים או במנוע החשמלי של המשאבה ההידראולית.

אם התקלה חוזרת כדאי להתחיל לחפור מה הסיבה שהפיוז נשרף.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...