Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Ebay לא מתחבר ל paypal

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3161 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעיה שהחלה אתמול.

אני מקבל הודעת שגיאה בתשלום. Cannot process.

אז עידכנתי את האפליקציה בטלפון. ואז הוא ביקש להכניס מחדש את הפרטים של paypal.

הכנסתי - וכל פעם הוא פשוט נתקע בעמוד הזה של מאמת נתונים.

אני יכול להיכנס לpaypal ישירות בלי בעיה, דרך האתר שלהם.

מישהו נתקל בבעיה כזאת?

פורסם

גם אצלי

כשאני עושה צ'קאאוט לקנייה באמצעות פייפאל אני מגיע לעמוד של הוספת כרטיס חדש (למרות שכבר יש לי אחד שמאושר) וככה אני נשאר תקוע על העמוד.

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם (נערך)

מה קורה כאשר אתם נכנסים דרך מחשב ולא בנייד?

עריכה: ביצעתי עכשיו רכישה קטנה דרך המחשב, פעל חלק.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ב2 מחשבים שונים עם מערכות הפעלה שונות.

לפני ניקיון קוקיס וגם אחרי.

אפילו פתחתי חשבון נוסף וניסיתי שוב. אותה תקלה

מחר אתקשר לשירות לקוחות ואבדוק

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

מסתבר שמקור הבעיה אצלי היא בסוג הכרטיס (אמריקן אקספרס) שעושה לפייפאל בעיות כשקונים במטבע שלנו.

החלפתי את מטבע הרכישה לדולר והרכישה עברה באופן מיידי וחלק.

אם סוג הכרטיס שלך הוא לא אמריקן אז כנראה שלא זו הבעיה. תתקשר לשירות הלקוחות במספר: 1-809-477-777.

ענו לי מייד ונשמעו די מקצוענים ומאוד סבלניים

שיהיה בהצלחה

פורסם

לעולם אל תאפשר לאתרי המכירות, כולל פייפאל, לבצע את ההמרה. כמעט תמיד המרה בחברת האשראי, בודאי ישראכרט, עדיפה.

בכל מקרה, אני ממליץ לך להחזיק במאסטרכארד ו/או ויזה, שכן בלא מעט מדינות אמקס ודיינרס אינם מתקבלים בכל מקום, וזה כולל מדינות שבהן משלמים הכל בכ"א. כמוכן, בכל עסקה, לבדוק מחיר עם המרה באתר מול מחיר במטבע של המוכר פלוס עמלת ההמרה (שבאמקס רגיל היא 2.3%).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...