Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7796 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אלו הפרטים,

מדובר כאמור בניסאן אלמרה מודל 96 סטיישן, ככל הנראה מדובר בדגם SLXI, יד שלישית והאוטו עבר 150,000 ק"מ.

מבירורים שעשיתי ניסאן אלמרה זה דגם יחסית מוצלח בכל מה שקשור לאמינות, צריכת דלק ונוחות נסיעה, האם כך הדבר באמת?

כמו כן המחיר של האוטו הוא 32,000 המוכר מבקש 31,000, יחסית לקילומטארז' שעבר האוטו צריך להוריד לו יותר במחיר או שזה קילומטארז' נורמלי?

אבא שלי הלך לראות את האוטו והוא נראה בסדר, אין פגיעות והאוטו לא עבר תאונה,

רק הוא שם לב שיש מעט חלודה מתחת לפנסים אך אני מבין שזה נורמלי לרכב בן 9 שנים.

הביטוחים של האוטו האם הם יקרים?

הודה לכם אם תענו לי על השאלות ותחוו את דעתכם על האוטו והדגם הספציפי הזה.

תודה מראש לכולם :smile:

פורסם

הקילומטרז' בסדר גמור 16 אלף לשנה זה בסדר גמור .

האוטו באמת מצטיין באמינות .

נוח מאוד יחסית לשאר היפניות מאותן שנים .

קניה כדאית .

ים long time no

פורסם

סוס עבודה אמיתי, נטול יומרות ואפור.

מצוייד בשרשרת טיימינג ולא ברצועה, יתרון תחזוקתי.

מומלץ.

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם

אמין מאוד מאוד אבל לטעמי לא נוח,אבל תמיד ניתן לשדרג את המושבים למשהו יותר טוב או לקחת לרפד .

אם אתה מחפש רכב מקטגוריית הרכבים ללא תקלות, אמין מאוד,רק מטיפול לטיפול,שים דלק וסע....זה נכנס לקטגוריה.

קנייה עדאית.

פורסם

לפי מה שהבנתי הנוחות של האלמרה יחסית ליפניות אחרות היא נוחה יותר,

מאזדה וטויוטה מצטיינות אומנם באמינות וסחירות אבל הנוחות אצלם (לא בדקתי רק קראתי) לא מן המשובחות, לעומת זאת אלמרה הוא אוטו יותר נוח.

אני לא מועניין לקנות רכב אירופאי לכן הנוחות היא עניין יחסי בין היפניות או הקוראניות.

תודה על התגובה שלך, אתם בנתיים רק מחזקים אותי שמדובר ברכב אמין ואני ממשיך לחפש עליו מאמרים וכתבות, אם למישהו יש דעות נוספות אני אשמח לשמוע.

פורסם

דיברנו עם בן דוד שלי והוא אומר שלרכב אין שוק בכלל בגלל שהוא סטיישן, זה נכון?

(כאמור ניסאן אלמרה 96 סטיישן)

פורסם

אבא שלי לקח היום את האוטו למוסכניק שהוא מכיר, הוא בדק את האוטו ואישר לו שהרכב במצב בסדר גמור.

סגרנו על מחיר והאוטו עבר לידנו, בקרוב תמונות.

בהזדמנות זו אני רוצה להודות לכל פורום carsforum על העזרה הרבה במהלך החודשיים האחרונים, עזרתם לי מאוד, אני מעריך את זה ואני מעריך את הקהילה הזאת.

תודה רבה ונפגש בשאר הפורומים.

נסיעה בטוחה וזהירה לכולם,

שוב תודה רבה לכם.

• תוכן חדש...