Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7793 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אני חדש פה

אז ככה אני מעוניין לחבר שני רמקולים בהספק של 200 ואט שניהם מאחורה ברכב .

יש לי ברכב טייפ כזה מסריח וישן ,השאלה היא האם אני צריך מגבר או שאני יכול להסתדר גם ככה ?

כמו כן אני מעוניין להפוך כונן סידי שינגן דיסקים ברכב , האם כל הסיפור הזה אפשרי ?

מיצ'ובישי לנסר ידנית מנוע 1300 12 שסתומים .

פורסם

יהיה יותר טוב אם תתן את היצרן ואת הדגם של הרמקול למרות שאני כמעט בטוח ב100% שהרמקולים יפעלו טוב גם ככה. בקשר לסידי אז אם אתה מתכוון לסידירום של מחשב אז אני חושב שזה בעיתי וחוץ מזה לסידירום אין מגבר פנימי.

נב: מה שרשמתה שי למיצו.. שלך 12 בוחנות זה טעות זה 12 שסתומים.

SUZUKI Ignis Sport

פורסם

צודק טעות שלי .

בקשר למגבר אני חשבתי לקחת מגבר כזה כמו שיש ברמקולים של המחשב לחבר אותו ליציאה של הסידי וממנו כבר להעביר כבלים לרמקולים .

יעבוד ?

אני פשוט לא בטוח האם הטייפ (נכון לעכשיו ) יסחוב את הרמקולים האלו

פורסם

אתה לא יכול לחבר ככה סתם מגבר פנימי של רמקולים של מחשב כי באוטו זה 12 וולט ובבית זה 220 וולט. כדי לעשות דברים כאלו צריך שניים מיוחדים וגם האיכות יוצאת לא טובה וזה גם יכול לגרום לבעיות חשבל ברכב. יש לך סיבה מיוחדת למה אתה לא קונה רדיו דיסק? חוץ מבעית תקציב?

SUZUKI Ignis Sport

פורסם

אז ככה אני לא רוצה סידי לרכב רק בגלל התקציב ובגלל זה שאני רוצה לנסות לעשות משהו לבד לרכב .

עוד דבר זה שהמגבר עובד על 12 V ולא על 220 V , יש שניי הממיר את המתח מ 220V ל 12V.

בקשר לאנטי שוק חשבתי על זה כבר הרבה , אני אנסה לקמבן איזה משהועם הסידי ועם איזה דיסקמן ישן בעל אנטישוק .

פורסם

עדיין תבדוק את זרם הכניסה של המגבר כי יכול להיות שבאוטו זה יותר גבוה ממה שהוא יכול לקבל ואז הוא ישרף דבר נוסף זה שאם אתה כבר מצליח לחבר את המגבר אז תחבר דיסקמן עם אנטישוק גבוה כי בCDROM אין אנטישוק בכלל וגם הוא יהרוס לך את הדיסקים ממש מהר.

היה לי בבית מחובר CDROM לרמקולים של מחשב ולי"כ של מחשב(12V) וכל תזוזה קטנה של הCDROצ והדיסק היה נשרט

?!?!?!?מי זרק ביצה זה?!?!?!? חוליגנים, חולרות

• תוכן חדש...