Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דוושת בלם רכה מידי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3171 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום עשיתי החלפת רפידות כי שלי נגמרו(היה רעש שריטה מהפחית)

זה הרפידות מספר3 על הצלחות זה בסדר? זה צלחות של brembo פשוט הרגשתי שהם עדיין חלקות לא יודע אם פעלתי נכון.

ככה פתאום פעם ראשונה אני מרגיש אולי זה פסיכולגי שאני לוחץ על הדוושה בלם אני צריך לסחוט אותה בשביל לעצור כמו שצריך אבל אם אחרי שסחטתי ולחצתי אני מנסה לעצור שוב אז הדוושה כמו שצריך אין צורך לסחוט אבל אם אני ממשיך בנסיעה זמן מה בלי ללחוץ על ברקס ואז לוחץ שוב אז שוב צריך לסחוט.

מה העניין?

יש קשר להחלפת הרפידות?

פורסם

כנראה הדיסק מחורץ והרפידות לא "התיישבו", חלק ניכר משטח הפנים של הרפידה עדיין לא נוגע בדיסק ולכן אתה צריך להפעיל כח רב על הבלם. זה יכול "להתיישב" אבל עד אז זה מסוכן מאוד.

פורסם
החלפת לבד או במוסך?

החלפתי לבד אבל עשיתי כבר הרבה החלפות לבד

ולגבי הדיסק הוא לא מחורץ עברתי נראה חלק לגמרי אין מדרגות.

אגב יש מצב יש קשר לנוזל בלמים?

• תוכן חדש...