Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3207 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחודש יולי 2014, בהיותי חייל צעיר ופעור, עשיתי דרכי מהבסיס לאוטובוס שיקח אותי ממרכזית ב"ש לצפון.

נציג של חברת פלאפון שהבחין בי קרא לי, "בוא חיילצ'יק, 2 דק' אני מוציא אותך מפה עם הטבות מפגרות"

בהתחלה סירבתי, אבל העיקשות שלו עבדה.

אני אומר לו מה אתה מתאמץ, אני גם ככה לקוח שלכם.

"אה יופי! תן לי את הפרטים שלך בוא נראה איך אני מצ'פר אותך"

טוב, קח.

"תקשיב, יש לי הצעה בשבילך. יש לנו עכשיו מבצע לחיילים, תעבור לתוכנית מוזלת לחיילים ותקבל טאבלט במתנה, יחד עם טלאפון חלופי, ב25 ש"ח לחודש בלבד!"

אני אומר לעצמי, רגע, במחיר של פחות ממנת שווארמה בחודש, למה לא בעצם?

יאללה, סע.

חותם וטוב לבב יצאתי, מתקשר לאמי ומספר לה על הטאבלט שהתחדשתי בו יחד עם מכשיר פלאפון חלופי במחיר מצחיק.

בהגיעי הביתה ראיתי את מכשיר הטלאפון - סוני אריקסון מקשים ישן ביותר ומשומש. נו מילא, בו אני כבר לא אצטרך להשתמש.

חודש לאחר מכן - הפלא ופלא, חיוב כפול של פלאפון על סך 67 + 14 ש"ח, יחד 81 ש"ח בחודש, מעבר לחיוב החודשי על החשבון שלי אצלם.

מיד לאחר מכן ניסיתי ליצור קשר עם המוקד, שבתורו שלח אותי להגיע לסניף ממנו רכשתי (מרכזית ב"ש)

הגעתי לשם, אותו בחור שמכר לי את המוצרים בטענה למחיר נמוך פי שלושה ויותר היה שם. רציתי לקחת את הפרצוף שלו ולהדביק אותו לתקרה, חבל שלא עשיתי את זה. אבל בכל מקרה, הוא בתורו טען שמעולם לא אמר לי שהטאבלט יהיה בחינם.

בקיצור, אין עם מי לדבר.

בהיותי חייל צעיר וטיפש, עזבתי את זה והמשכתי בחיי, למרות החיוב המטורף בכל חודש שגזל ממני נתח רציני מהמשכורת החודשית.

כצעד מחאתי עזבתי את פלאפון ועברתי לגולן טלאקום.

רק השנה אשכרה סיימתי לשלם עבור המוצרים.

2900 ש"ח ששולמו בעבור טאבלט מעאפן (Dell Venue 8) וסוני אריקסון שבלחץ שווה 50 ש"ח.

לא ידעתי עד עכשיו כמה התופעה הייתה נרחבת, ומה כמות האנשים שנפלה בפח הזה. במקרה, ראיתי בוואינט כתבה על תרמית שנעשתה לאחרונה בצורה דומה ומשם התגלגלתי לכתבות בנושא בכל אתר נחשב אפשרי, כמו גם ייצוגיות שיצאו כנגד פלאפון ואורנג' על כך.

מה שנקרא - פספסתי קצת את הרכבת.

אחרי שפספסתי כך את הרכבת - יש מה לעשות היום בידיעה שהיה מדובר בתופעה ידועה שאף נבחנה בוועדת הכנסת?

יש למי לפנות כדי לקבל את הכסף ?

יש לציין שהטאבלט והפלאפון עודם שוכבים אצלי חסרי מעש ובאותו מצב בו קיבלתי אותם.

נכון, מאוחר מאוד לבוא בבקשה כזו, ועם זאת יש בי רצון עז לקבל את מה שמגיע לי, לא בשביל ה2900 שקל האלה שלא באמת יזיזו יותר מדי, אלא בשביל הפרנציפ.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

אין לך הרבה מה לעשות, ובכנות, אתה בחור צעיר, עדיף שתשקיע את הזמן והאנרגיה שלך בפיתוח העתיד שלך.

למדת שיעור שכל אדם, בלי יוצא מן הכלל, לומד, אין מתנות חינם, את השיעור הזה למזלך למדת בגיל צעיר והוא עלה לך 2900 ש"ח.

יש אנשים שלומדים את השיעור הזה בגילאים מבוגרים בהרבה, ואחרי שאיבדו את הפנסיה ואו את הדירה שלהם.

תנוח דעתך כי למדת שיעור ותתקדם בחייך.

• תוכן חדש...