Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3198 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אגב לא הבנתי איך חבילת בטיחות משפרת את התוצאה במבחני הריסוק בשמירה על מבוגרים, הוסיפו עוד כ״א אולי?

לפעמים איסוף המידע לצורך כתיבת פוסט בפורום יכול לקחת לי חצי שעה, ואז אני מגלה שהרוב כבר לא רלוונטי כי מישהו הקדים אותי :-P

עיון בפירוט מרכיבי הציון מגלה שאחד המרכיבים בציון הבטיחות למבוגרים הוא בלימה אוטונומית שהציון שלה בדגם הסטנדרטי הוא 0 ובדגם עם ציוד הבטיחות - 3.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תכלס מבלבל שיטת הציונים החדשה של ncap.

אני חושב שצריך הפרדה בין מערכות בטיחות אקטיביות לבין בטיחות פאסיבית (מבחני ריסוק).

אני כבר מזמן לא מחשיב כל כך את התוצאות של הארגון הנ״ל, קודם כל כי הבדיקות שלהם בריסוק לא מחמירות מספיק ובנוסף בגלל שהם נותנים משקל גדול מידי (לדעתי) על דברים שוליים (כגון חיווי על חגורות בטיחות או סימון אזהרה על כ״א לנוסע מקדימה).

אני חושב שהמבחנים של ארגון ה-IIHS הרבה יותר רציניים ובעיקר ברורים.

יש מבחני ריסוק (מחמירים), ויש ציון נפרד למערכות בטיחות אשר כולל לא רק את הימצאותן אלא גם את תפקודן.

לאחרונה הם הוסיפו גם בדיקה של עוצמת התאורה, כולל בפניות, אביזר בטיחותי ממעלה ראשונה שעד כמה שידוע לי הארגון האירופאי מתעלם ממנו משום מה.

כמו כן, לפני מספר חודשים הם התחילו לבדוק ריסוק קידמי בחפיפה קטנה (25%) גם לצד הנוסע, ונדהמתי לגלות שכל הרכבים כמעט נכשלו (וזאת לאחר שקיבלו את הציון המקסימאלי לצד הנהג) מלבד הטוסון.

כלומר החברות מתאימות את עצמן למבחנים בצורה בוטה כל כך עד כדי כך שלא טרחו לתכנן את המרכב באופן סימטרי!!

פורסם
לדעתי קיה היא החברה שהכי משקיעה בבטיחות ובאמת שמה את זה במקום הראשון...אז חושב שהספורטאז' הכי כדאית

משפט כל כך מנותק מהמציאות.

לפותח השרשור, אני הייתי בוחר בקיה נירו על פני הספורטאז׳ כמעט מכל הבחינות.

• תוכן חדש...