Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3211 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניראה כמו כסתח שמופיע בכול בדיקה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כמה ק"מ הרכב עבר ? בעלים קודמים: ליסינג/השכרה/פרטי ?

יכול להיות כסת"ח ויכול להיות גם שהרכב לא טופל כמו שצריך.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

תודה רבה!

הרכב היה בבעלות פרטית ויש לנו פירוט הטיפול, כל הטיפולים נעשו במוסך מורשה של הונדה.

עשה 70000.

קונים מאוטו סנטר האם זה משנה? (יד ראשונה)

פורסם
תודה רבה!

הרכב היה בבעלות פרטית ויש לנו פירוט הטיפול, כל הטיפולים נעשו במוסך מורשה של הונדה.

עשה 70000.

קונים מאוטו סנטר האם זה משנה? (יד ראשונה)

אם יד ראשונה פרטית רוב הסיכויים שאכן כסת"ח של המכון.

אוטו סנטר בסדר גמור- אני רכשתי מהם את הרכב שלי שבסמלון שאצלי כבר 6 שנים ויוחלף כנראה בקיץ הבא.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אני עבדתי באוטו סנטר שנה אחרי השיחרור אי שם לפני המון שנים, חד משמעית לבדיקות שהם מציגים אין כל תוקף, הכל מפוברק והם אומרים למכון בדיקה בדיוק מה לרשום(סחבקיים), אל תאמין לשום מילה שלהם.

כל הנכתב זה לפי דעתי ומנקודת מבטי בלבד. שכל אחד יעשה עם זה מה שהוא רוצה.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

יעוץ משפטי חינם: אתה לא יכול לכתוב עבדתי בבית זונות, אמא של משה זונה שמקבלת 10 לקוחות ביום וזאת רק דעתי.

אין פה מקום ל"דעה" או שהם אומרים להם מה לכתוב או שלא (ואם לא, למה אמרת?), או שלא להאמין לאף מילה שלהם או שלא (ואז שוב, למה כתבת?).

חשפת את עצמך למלוא המשמעות של לשון הרע ולסיומת שכתבת אח"כ אין שום משמעות.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
היי,

התתעצות: אלה התוצאות שקיבלתי לרכב הונדה סיביק הצ'בק 2014.

מה אומר הסעיף הראשון רעש במערכת שסתומים?

[ATTACH=CONFIG]493296[/ATTACH]

אני גם מתעניין ברכב הזה דרך אוטו סנטר, אשמח אם תוכל לשתף בפרטי הרכב והמחיר ששילמת, תודה!

• תוכן חדש...