Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיני/סופר מיני ידני תקציב 23k-28k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3227 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן,

מחפש לקנות רכב מיני/סופר-מיני, אמין וחסכוני שישמש אותי בעיקר לנסיעות בינעירוניות לעבודה כ-31 ק"מ לכיוון, 4 פעמים בשבוע, בשנה-שנתיים הקרובות ולא יותר מכך.

מטעמי חיסכון ואמינות מעדיף שהרכב יהיה ידני.

מתלבט בין:

קיה פיקנטו (2011/12) (1.0 סמ"ק)

סיאט איביזה (2011/12) Reference ידני 5 דל 1.4

סוזוקי אלטו (2012/2013)

מי לדעתכם תענה על הדרישות בצורה הטובה ביותר?

האם יש חלופה אחרת שכדאי לשקול?

תודה רבה!

עריכה אחרונה על ידי dol
פורסם

אלה רכבים די שונים.

האלטו מאוד ספרטנית. וגם לא מאוד בטוחה.

האיביזה מהצד השני תרגיש הרבה יותר "אוטו".

אתה צריך להחליט האם אתה מחפש את המינימום המוחלט, וגם אז אלטו היא אופציה סבירה בקושי, בעיקר בגלל הבטיחות. אם הנסיעה היא בין עירונית ברובה אני אישית הייתי בוחר בסופר מיני, אבל בסוף זה עניין אישי.

בגזרת המיני הייתי מוסיף להשוואה פיאט פנדה ופיג'ו 107 / סיטרואן c1 (השתיים האחרונות מיוצרות בשיתוף עם טויוטה וזהות מכנית לטויוטה אייגו).

בגזרת הסופר מיני הייתי מוסיף להשוואה פורד פיאסטה, פיאט פונטו ורחמנא ליצלן אפילו קליאו דור 3.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

לאיביזה יתרון מבחינת זריזות גם לעומת הקליאו והפיאסטה.

היתרון של הקליאו שהיא זולה בגלל המוצא שלה וגם חיסכונית עם נוחות טובה.

לפיאסטה יתרון באיכות חומרים והיא בעלת 7 כריות אוויר.

הייתי מוסיף גם את הפונטו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...