Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7783 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי כרגע קומפוננט של אינפיניטי ראפראנס 6.5 מקדימה. 90W RMS

עכשיו אני רוצה להביא סט נוסף או שישב מאחורה או לקדימה זה לא משנה, שניהם יהיו 6.5 אינטש.

השאלה היא : עם עדיף להביא סט קומפוננט זהה לסט הקיים (אינפיניטי ראפארנס) או לגוון את המערכת בסט אחר ברמה?

כמו אופציות : JBL - GTO 90W RMS

פיניקס גולד - Z 6.5 - 75W RMS

MBQ - 50-100W RMS

לאיטניג אוידיו - הסט הצהוב - 75W RMS

מה אתם אומרים?

המגבר הוא לאנזר 1000W דגם 425 VIBE

HU כרגע הוא 750 פרימייר.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

זה דוקא כן משנה, אם אתה רוצה לשים רמקולים מאחורה אז לפי דעתי אתה לא צריך קומפוננט איכותיים, תשים 6x9, ואם כבר יש לך אינפיניטי מקדימה אז תשים גם מאחורה, יש דגם של reference ב 650 ש"ח שברח לי השם שלו

פורסם

יש לי בבית 1. 7/10 הישן של קנווד. 80 RMS

2. קומפוננט של JBL GTO 90W RMS

3. פיניקס גולד 75W RMS של חבר שאני יכול לקחת לו.

4. או לקנות אינפיניטי ראפארנס 6500CS שהוא 90W RMS

(זהה לסט שיש לי היום - 605CS)

אני מחפש עוצמה ואיכות.

השאלה היא מה יתן לי יותר איכות !! מבחינת השלמת של הצלילים.

הרי כל רמקול מאבד חלק מהצלילים. ומדגיש אחרים. סט כפול ידגיש ויאבד יותר תדרים מאשר שני סטים שונים.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

פורסם

שים את ה7X10 מאחורה ותשקיע על סט קדמי טוב יותר ה 7X10 מעולים להשלים את המערכת מאחורה ממש לא צריך יותר מהם...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

סתם הערה, ישנם אנשים רבים שישמחו לשמוע ביקורת על הסט הנוכחי שלך.

אני תמיד ממליץ עליו, ובכלל על האינפיניטי כי אני מאוד אוהב את הסאונד שלהם...

גל

פורסם
סתם הערה, ישנם אנשים רבים שישמחו לשמוע ביקורת על הסט הנוכחי שלך.

אני תמיד ממליץ עליו, ובכלל על האינפיניטי כי אני מאוד אוהב את הסאונד שלהם...

גל

גם אני אשמח לשמוע ביקורת עליו...

מגאן 265

פורסם

אתם כרגיל בורחים מהנושא. האופציות הן

JBL או ראפראנס או 7/10 או פיניקס גולד

ולא MBQ ולא כלום.

פורסם

רגע ההתלבטות היא לאחורה אני לא מבין?

תהיה תוספת לקדימה?

אם זה רק לאחורה ראפרנס או 7X10 או JBL הייתי שם לא משהו אחר את כולם שמעתי...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

JBL GTO לא הייתי ממליץ יש לי אותו מורכב, המיד נהדר פשוט רך ונעים אבל הטוויטר מעט צורם וצורח דבר דיי מציק, אומנם עם כיוון נכון (בניה על החזרים...נגיד לכוון את הטוויטר לשמשה) זה נהיה הרבה פחות מציק אבל עדיין - שאלה :

אם אני לוקח זוג טוויטרים של הייבריד ומשדך אותם למיד של הGTO עם הקרוס של הGTO זה יעבוד בסדר גמור ? כי הייבריד 140 RMS והGTO רק 70

פורסם

OK אז כך . הJBL הם JTO 605C והם 90W RMS!!!!!!!!!!

ולא 70W.

ואני מחפש את הסידור של הקומפוננטים בצורה המושלמת ביותר מבחינת ניצול ואיכות.

ואפשר להחליף את הסט מקדימה עם אחורה וכו' .

ויש לי כרגע ביד בבית את הJBL / אינפיניטי ראפארנס / 7/10 קנווד הישן./ ואצל חבר את הפיניקס גולד Z שהם 75W RMS

ואני יכול להחליף כמה שאני רוצה . מקדימה, אחורה, אולי להתקין גם בדלתות מאחורה (אולי)

האוטו - רנו קליאו 98. 5 דלתות.

ואגב הסאב כרגע הוא איפיניטי קאפא פארפקט 350W - "12 , מגברים של לאנזר.

אז שוב השאלה, מה יהיה יותר איכותי - SQ אבל גם SPL מבחינת ווליום.

אפשרות להביא את האינפיניטי קאפא פארפאקט (קומפוננט) 100W RMS

ולהתקין בנוסף לסט אחר מהרשימה למעלה.

ובנוסף יש לי זוג טויטרים של MBQ שהם 6 אום התנגדות אני לא זוכר את הדגם שלהם.

• תוכן חדש...