Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3231 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה תלוי בתוואי וסגנון הנהיגה שלך. לאחד הרפידות יחזיקו 60 אלף קמ ולאחר 5.

Sent from my D6503 using Tapatalk

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם
לא הבנתי כל כך מה שאמרת

שאין טווח שבו בחליפים.

אם אתה נוהג בסביבה הררית, זה משפיע לרעה על כמה הם יחזיקו.

אם אתה נוהג אגרסיבי עם הרבה בלימות, זה גם ישפיע לרעה.

הרפידות יכולות להחזיק לנהג אחד 50 אלף ק"מ ולנהג אחר 5 אלף ק"מ. פשוט כי הם נוהגים בצורה שונה ובדרכים שונות שדורשות כמות שונה של לחיצה על הבלם.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

כן את זה הבנתי אבל אני יודע שרפידות קדימה ואחורה זה ק"מ אחר , כי מקדימה המנוע מוחק יותר תרפידות , אז רציתי לדעת האם מקדימה יותר דרוש להחליף מאחורה ?

פורסם

תלוי בסגנון הנסיעה שלך.

נסיעה שברובה מחוץ לעיר תעשה ק"מ גבוה יותר עם הבלמים מהסיבה הפשוטה שאתה נוסע הרבה ללא שימוש בהם.

בכול הרכבים שהיו לי עד כה היחס של ההחלפות היה 1:3 , על כול החלפה אחת של בלמים אחוריים או סנדלים, החלפתי פעמים 3 רפידות קדימה (מדובר במיצובישי קולט, פיאט אונו, סופר לנסר, מאזדה 3) כמובן שאם נסעת עם בלם יד משוך... הסיפור קצת אחר.

המאזדה, קצת אכלה לי יותר את הברקסים כי בניגוד לשאר הרכבים, כשאתה מוריד את הרגל מהגז, המאזדה לא מאטה את מהירותה באותו הקצב כמו האחרות שהיו לי, לכן גם בנהיגה זהירה עם שמירת מרחק, אתה מוצא את עצמך משתמש לא מעט בבלמים.

פורסם

זה בגלל שלמאזדה יש מקדם גרר יותר טוב משאר הרכבים שהיו לך וגם אם שמת צמיגים מופחתי חיכוך אז בכלל.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...