Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3254 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש לי סוזוקי סוויפט 2012 ,עד היום היה לי מצבר varta 2012 שהתחיל לגמגם לא מזמן ,

החלטתי שעדיף להחליף מצבר ,הבנתי שככל שיותר חזק יותר טוב אז החלפתי ל 50 אמפר של שנפ .

עכשיו הבנתי שאם האלטרנטור שלי לא מספיק חזק הוא לא יעמוד בזה והוא יכול להישרף, או לחילופין שהסטארטר ילך.

כמה זה נכון ואם כן מה אפשר לעשות במצב כזה שכבר קניתי מצבר?

נ.ב

המצבר החדש תואם במידה שלו למצבר הישן ומתאים בתושבת.

תודה לעוזרים.

עובד? לא נוגעים

פורסם (נערך)

החלפתי בסוזוקי בלנו מ-46Ah ל-60Ah (באישור חשמלאי רכב) וזה עשה רק טוב. עדיף שחשמלאי יבדוק את יכולות האלט' לפני שאתה מבצע שינויים.

...לא ראיתי את התגובה שלך מרק, מאמין שאתה יודע :).

עריכה אחרונה על ידי אשרי
פורסם

כן אני מדבר על mAh ,שמח לקרוא את התגובות הרגעתם אותי למרות שאמרו לי שיש סיכוי שילך סטארטר כי הוא מקבל הרבה בהתנעה או אלטרנטור שינסה לטעון כל הזמן

עובד? לא נוגעים

פורסם

אשמח אותך עוד קצת.. התרגלתי להחליף מצבר כל שנתיים וקצת, ה-60A החזיק 3.5 שנים.

כן אני מדבר על mAh ,שמח לקרוא את התגובות הרגעתם אותי למרות שאמרו לי שיש סיכוי שילך סטארטר כי הוא מקבל הרבה בהתנעה או אלטרנטור שינסה לטעון כל הזמן
פורסם

mAH = מיליאמפר שעה ואנחנו מדברים על AH (אמפר שעה).

ככול שקיבולת המצבר גדולה יותר גם ההתנגדות הפנימית של המצבר יורדת לכן המצבר מסוגל לספק זרם גבוה יותר בזמן ההתנעה. סטרטר עלול להינזק במידה ואתה מתקין מצבר בעל קיבולת של פי 3 או פי 4 וגם אז הנזק לא מידי.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...