Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3240 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה שקובע היא רמת הניקיון של החומר.

פות"ש, מה רשום על הבקבוק?

BP, CP,FG,AR,?

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם (נערך)

נראה לי מיותר לנסות לחסוך כמה שקלים על מוצר רפואי. פשוט תקנה בכל מכל בית מרקחת בקבוקון מוכן לשימוש, זה לא יקר.

גם כמה פצעים את כבר מחטא ובאיזה כמויות של מי מי חמצן אתה משתמש, שהקומבינה הזאת משתלמת לך?

א שאתה מתכנן גם לעשות עם המי חמצן משהו אחר, חוץ מחיטוי ביתי של פצעים.

עריכה אחרונה על ידי bobi
פורסם
מה שקובע היא רמת הניקיון של החומר.

פות"ש, מה רשום על הבקבוק?

BP, CP,FG,AR,?

ואאו

50-55 שנים מאז ראיתי את דרגות הנקיון הללו על בקבוקים בבית העסק של אבי

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

לא רשום דבר מכיוון שהחנות רוכשת את מי החמצן במיכלים גדולים וממלא בקבוקים של ליטר ללקוחות.

אכן על המיכל המקורי תמצא את הפרטים הנחוצים.

איזה כייף לי :)

פורסם

אוקטביה, לא סתם יש תקנים לייצור ושרשרת אספקה של מוצרים שונים. מוצר המיועד לשימוש בתוך או על פני גוף האדם צריך להיות נקי ממזהמים שונים שחלקם מותר - גם אם בריכוז נמוך - לצרכים תעשייתיים. לכן הייתי נמנע משימוש רפואי בכל מוצר שאינו מיועד לכך, וזה כולל גם מים מזוקקים ומי חמצן. יש לך מושג, למשל, אם אין בנוזלים שקנית מתכות כבדות, גם אם בריכוש נמוך? או אפילו מזהמים ביולוגיים, הרי הם לא עברו סטריליזציה, ולא הייתי שם על פצע חומר שאיני משוכנע שהוא נקי ממזהמים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...