Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3276 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן כולם

בשבוע שעבר ביצעתי בעזרתו האדיבה של מאור30 שייעץ והסביר את הפרוייקט הנ"ל.

להלן שלבי ביצוע הפרוייקט, ללא תמונות כי הטלפון שלי דפוק.

1. העלאת הרכב על בוקים לצורך גישה נוחה יותר (פחות להתכופף);

2. הסרת רצועת מנוע;

3. פירוק אלטרנטור (3 ברגי 15 מ"מ - 2 למעלה ועוד אחד למטה), אום 12 מ"מ וקונקטור;

4. ניתוק צינור מים תחתון (יש בנד נאחס שמצריך פלייר בנדים. הבנד הזה ננעל בלחיצה מלאה, ויש צורך לשחרר אותו לאחר מכן, על ידי לחיצה ושחרור מהיר);

5. הגישה לבית התרמוסטט: הגישה קצת מחורבנת. אם יש לכם כוח לפרק סעפת יניקה, זה מומלץ. אם לא - כמוני - יש להשתמש בבוקסה 10 מ"מ עם מפרק לצורך שחרור ברגים מהיר. ישנם 4 ברגי 10 מ"מ. יש לנתק את שני הצינורות שנכנסים אליו, אותם בנדים מעצבנים. צינור אחד נכנס לרדיאטור (לחלקו התחתון, מה שמצריך להוציא אותו עד לסיום הפעולה, או לקבע אותו איפה שהוא) והשני הולך לכיוון הבלוק;

6. הוצאת בית התרמוסטט מהמקום (מצריך קצת משחק איתו אם לא פירקנו את סעפת היניקה);

7. ניקוי של מקום מושבו של הבית, אם צריך גם לגרד שאריות גומי ישן. אם לא, זה יגרום לנזילה. חבל;

*** מיקום התרמוסטט בביתו החדש (אני החלפתי גם בית) - הגולה שמשקשקת שם צריכה להיות כלפי מעלה. הגולה אמורה לשחרר אויר מהמערכת. ידוע שאויר שואף למעלה בנוזל, ולכן אם היא תהיה למטה היא לא תהיה אפקטיבית. בתרמוסטט הישן היא היתה תפוסה.

8. הלבשת התרמוסטט במקומו - מכניסים את התרמוסטט לשקע שלו. רק הגומיה שלי והחף אמורים לבלוט "החוצה" לבית התרמוסטט;

9. הלבשת הבית - לא מסובך. מומלץ להכניס בורג אחד (שמאלי עליון) על מנת לקבע אותו מהר יותר למקומו (לא לסגור חזק!);

10. להשלים את שאר הברגים ולסגור סופית, יש להשתמש ברגש. ללא רגש הגומיות ייקרעו וחבל;

11. לחבר את הצינורות בהתאם;

12. לחבר אלטרנטור (לא לשכוח את הקונקטור והכבל);

13. להרכיב רצועת מנוע;

14. למלא מים (לי לקח מיכל כמעט וחצי של 1 GALLON. בערך 4.5-5 ל');

15. פה יצאתי חומוס - לנקז אויר - אם לא, הטמפ' פשוט מטפסת. איך מנקזים? אז ככה:

על מנוע קר - פותחים מכסה מיכל עיבוי (כי אין שסתום ניקוס אויר פה) ומניעים. מחכים עד שהמנוע מגיע לטמפ' עבודה ונפתח התרמוסטט. איך נוודא? שתי דרכים:

1. למי שיש אנג'י או דומיו, או טורק - לבדוק בזה ולהרגיש את צינור המים שיוצא מהתרמוסטט לרדיאטור. אם הוא חם, כנראה שיצאו מים חמים;

2. אם אין לכם, פשוט לחכות למים החמים שיורגשו בצינור המדובר;

לאחר שהמנוע התחמם, לחכות שהמפלס במיכל העיבוי יעלה. לסגור מהר לפני שהנוזל גולש וזהו.

זה הכל. לא מסובך. לקח לי בערך 3/4 שעה הכל.

שאלות?

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

• תוכן חדש...