Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3276 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

שוקל בחודשים הקרובים להחליף את ה I20 המזדקנת שכבר מזמן חצתה את ה 200000 ק"מ.

כרגע זה לא רלוונטי ממש אבל אני מתחיל לבדוק אופציות כדי לבצע את ההחלפה בצורה חכמה.

אנחנו נוסעים לא מעט, בין 70-100 ק"מ ליום מה שאומר שאני צריך רכב חסכוני ואמין.

ראיתי שיש בלובינסקי מסלול "לובינסקי טרייד מושלם" עם אחריות לשנתיים וטיפולים למשך שנתיים.

האם זה משתלם? מה כוללת האחריות? והאם מדובר על רכבים ספציפיים בלבד?.

אשמח לשמוע חוו"ד למי שיש נסיון איתם. כמו כן, ראיתי שגם בבאדג'ט נותנים שנתיים אחריות, אז אם למישהו יש נסיון איתם, אשמח לשמוע.

תודה רבה.

פורסם

איך שלא תסתכל על זה אתה משלם תמורת ההשבחה ה"אחריות" והטיפולים הרבה יותר משוויים האמיתי.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני קניתי יחד עם קרוב משפחה במבצע "לובינסקי מושלם" 2 סיטרואן C4 משנתוני 2009/2010 לפני כשנה וחצי.

קיבלנו שירות אדיב וענייני, בחרנו את הרכבים המדוגמים ביותר מתוך מגוון מאוד נרחב של אקזמפלרים, "שיבחו" והוסיפו דברים קטנים לפני דרישה (מצבר וצמיגים חדשים לדוגמא).

שנינו "זכינו" לבדוק את טיב האחריות עם תקלת אלטרנטור (מחלה של הדגם) והאחריות מומשה כלשונה ללא ויכוח וסייג.

לרעה אגיד שאכן שילמנו בערך 5 אלף ש"ח מעל מחיר השוק של הרכב, לשיקולך אם זה כדאי.

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

פורסם
שלום לכולם,

האם זה משתלם? מה כוללת האחריות? והאם מדובר על רכבים ספציפיים בלבד?.

תודה רבה.

נוסף על כך, אני אישית הייתי דורש עותק פיזי של כתב האחריות.

כשקניתי את הרכב בחברה שלא אציין את שמה; הייתה תקלה שעליתי עליה רק לאחר קניית הרכב. (פאשלה שלי)

מנגנון הנעילה של הדלת האחורית לא עבד כמו שצריך. יש לך שבועיים להספיק לתקן תקלות כאלו ואחרות... לא הספקת או לא שמת לב ?

זבש"ך...

שלא תמצא את עצמך עם כל מיני תקלות ומחלות קטנות שהן לא יהיו מוכנים לטפל בהן, כי הן לא "במסגרת האחריות".

פורסם

במקרה של לובינסקי טרייד מושלם - ביקשתי וקיבלתי את כתב האחריות מודפס וחתום טרם השלמת העסקה.

בקשר למסלול "המושלם" - אין מנוס מללכת למקום. כשאני קניתי, המסלול היה לכל רכבי היבואן (פיג'ו, MG וסיטרואן) אך פיג'ו לא קיבלו שנתיים אחריות, רק שנה.

לעומת זאת, לפני פחות משנה מכר שלי קנה שם פיג'ו 508 וקיבל שנתיים.

פורסם
אני קניתי יחד עם קרוב משפחה במבצע "לובינסקי מושלם" 2 סיטרואן C4 משנתוני 2009/2010 לפני כשנה וחצי.

קיבלנו שירות אדיב וענייני, בחרנו את הרכבים המדוגמים ביותר מתוך מגוון מאוד נרחב של אקזמפלרים, "שיבחו" והוסיפו דברים קטנים לפני דרישה (מצבר וצמיגים חדשים לדוגמא).

שנינו "זכינו" לבדוק את טיב האחריות עם תקלת אלטרנטור (מחלה של הדגם) והאחריות מומשה כלשונה ללא ויכוח וסייג.

לרעה אגיד שאכן שילמנו בערך 5 אלף ש"ח מעל מחיר השוק של הרכב, לשיקולך אם זה כדאי.

זה על אותו עקרון של "באדג'ט גולד"?

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

גיסי קנה מבאדג׳ט מאזדה 6 לא מזמן, על הנייר נראה דומה.

לא יצא לבדוק את האחריות בפועל...

פורסם

קניתי לפני 5 שנים פיגו 407 עם אחריות כוללת לשנתיים מלובינסקי, וכל מה שהיה בזמן האחריות, טופל בלי מצמוץ ובלי ויכוח.

פורסם

קח בחשבון שאתה משלם הרבה יותר על הרכב בזמן הרכישה מאשר היית משלם בשוק החופשי.

ההפרש הזה ככל הנראה יכול לממן לך את האחריות + טיפולים + דלק לשנה שנתיים.

סתם לדוגמא, אתמול במקרה ראיתי בפייסבוק פרסום של סיטרואן אליזה (מקביל ל-301) בת 4 יד-1 עם 100K ק"מ (קצת הרבה).

המחירון הרישמי שלה זה 39K ש"ח (מחיר שחיטה כשלעצמו) ובמגרש דורשים עליה 26K ש"ח וככל הנראה עסקה תסגר גם על פחות.

כלומר קח בחשבון משהו כמו 15K פחות מהמחירון, שבין כה וכו נמוך מאוד, וזה לא שהרכב רע כל כך (הוא סביר ביחס למתחרות שלו).

השאלה אם לובינסקי היו מוכרים לך אותו גם ב-15K פחות מהמחירון וגם נותנים שנתיים אחריות, לדעתי התשובה היא חד משמעית לא.

הם כנראה ינסו למכור לך אותו במחיר מחירון ומקסימום יורידו כמה שקלים אבל ידחפו לך פריסה לתשלומים + אחריות לשנתיים + טיפולים בשווי של עד-1000 ש"ח (בהגזמה) ואתה תהיה בטוח שעשית את עיסקת חייך...

פורסם (נערך)

לדעתי שלוות הנפש שברכישת משומשת מליסינג עם אחריות טובה שווה כמה שקלים. מה גם שללובינסקי יש אינטרס לא למכור לימונים במסגרת הזו מטעמים מובנים. בסה"כ נראית מסגרת טובה, שמורידה דאגות מהראש, וכן זה עולה אולי כמה שקלים יותר. תמיד יש מישהו שינסה לסחוט כל גרוש מהארנק וגם זה בסדר, תחליט איך אתה רוצה לחיות.

אלון, אליזה ו-301 עם החד-מצמדי שלהן לא ממש דוגמא. מכוניות ברמה טיפה מעל אטראז' ואכן המחיר בהתאם. אנשים כותבים פה על 407, C4.

פות"ש: אם באדג'ט זה מהשכרה, אל תיקח גם אם יצפו בזהב. לפחות בהסתמך על ניסיון עם 3 רכבי השכרה מהם השנה. אם ליסינג זה סיפור אחר.

עריכה אחרונה על ידי Jack457

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם

יש לי נסיון עם כלי רכב עם עבר מגוון: פרטי, ליסינג והשכרה - לא רואה בעיה לרכוש רכב עם עבר כזה או אחר (למעט נזק תאונתי משמעותי), טענתי היא שלא בטוח שהפרמיה שדורשים עבור האחריות וההשבחה שווה את זה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הפרמיה לא מתבטאת רק באחריות.

לפחות במקרה של רכבי היבואן, הם מבצעים סינון די משמעותי של האקזמפלרים האפשריים (ויש הרבה בדרך כלל - ככה זה שאין שוק) ומסננים החוצה את הרכבים הבעייתיים יותר, בעלי ק"מ מופרז, מרובי ידיים וכו'. הם גם עושים בדיקה מקיפה של הרכב לפני פירסום הרכב, במוסך משלהם (במקרים רבים זה מוסך שרודר), יש למוסך הזה מוניטין לא מבוטל שהוא צריך לשמור עליו.

בנוגע לגובה הפרמיה - היא אכן גבוה, איך שלא מסובבים את זה.

איש איש וחישוביו האם זה שווה, בדיוק כמו שאלה אחרת מעולם הרכבים - האם כדאי לשלם פרמיה נוספת ולעשות ביטוח מקיף?

פורסם

אלון, אליזה ו-301 עם החד-מצמדי שלהן לא ממש דוגמא. מכוניות ברמה טיפה מעל אטראז' ואכן המחיר בהתאם. אנשים כותבים פה על 407, C4.

.

אותם מחירי שחיטה תוכל למצוא כמעט לכל דגם של פיז'ו/סיטרואן, ובטח שעל ה-308 או C4 ובטח ובטח שעל ה-407 (וגם על ה-508).

הפחתה של 10-15K ממחיר המחירון זה לא דבר נדיר ברכבים אלו, ולא משנה איזה גיר/מנוע יש להם..

פורסם

לא מופתע, והם ממש לא מפסידים, כאשר לובינסקי עמצם לא מוכנים לקבל את הרכבים שלהם במחיר נורמלי בטרייד אין,

דוגמא:

כאשר אני רציתי לעשות טרייד אין עם רכב חדש יותר בלובינסקי נתנו לי 68% על מחיר הרכב שלי, אחרי קצת קשקשת הגענו ל70%,

כאשר בחור מהפורום קבל 95% ממחיר המחירון על מאזדה.

מתקון לכישלון, האמת, אני ממש לא מבין איך לובינסקי מתכוונים לשמר לקוחות בהתנהלות הזו.

• תוכן חדש...