Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3279 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. כיצד מתבצית העברת הבעלות.?

2. בטוחה לכסף למנוע מצב בו אשאר ללא רכב וללא כסף

3. מימון

4. כמה זמן הרכב על המגרש? כלומר ממתי הרשיון? . שימו לב שהאחראיות היא להבנתי מיום הרישוי של 01 ולא מיום קבלת הרכב על ידכם

5. בהסכם הרכישה יש לרשום שמדובר ברכב חדש ללא פגמים עם אפס ק"מ

6. לבדוק ש01 לא ירשם כליסינג אלא חברה כי זה לא ליסינג.

7. לבדוק שהיבואן אכן נותן אחראיות לרכב

8. פרוט מפרט הרכב בהסכם המכר לרבות תוספות כגון קודן , חיישנים .

9. לבקש לראות את הרכב טרם רכישה.

10. לבקש לראות את ההסכם קודם לחתימה

לא ברור לי אם חברות אפס ק"מ יסכימו לכל זה . עד היום הדבר היחידי שעלה בשיחה שאתן 2000 ש"ח מקדמה.

פורסם

1.העברת בעלות רגילה כמו כל העברת בעלות בדואר.

6.יד 1 חברה או ליסינג זה ממש לא משנה כי פרטית היא לא בכל מקרה וכבר יש נוכלים ביד 2 שמפרסמים רכב שנקנה ב 0 ק"מ כיד ראשונה והם חושבים,שמישהו טיפש שיאמין להם.

לגבי שאר הסעיפים- רכישה מחברת מסודרת ואמינה כמו אלבר/אלדן/הרץ/אוויס תחסוך אי נעימויות.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

בהחלט, ואפילו יש לי נסיון (טוב) איתם.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)

אני קניתי את הרכב שלי בעסקת 0 ק"מ, וזה לא כזה מסובך כמו שאתה חושב,

אך חשוב לציין שזה ממש לא משתלם אלא אם ההנחה ממש גדולה, הכוונה אם הפער קטן בין המחיר של יד2 0ק"מ לבין המחיר של חדשה מהיבואן, עדיף לקנות מהיבואן, כי אתה תהיה יד ראשונה פרטית , בנוסף לכך, מהיבואן תוכל לבחור בצבעים, וחבילות אבזור אופציונליות נוספות שאין בעסקת 0 ק"מ.

אתן דוגמא:

הרכב שלי קניתי ב70K בעסקת 0 ק"מ כאשר המחיר הכי נמוך שהצלחתי להשיג עם נציג המכירות בלובינסקי זה 89K, הבדל של 19K די משמעותי.

אך היום יש בעסקאות ה0 ק"מ סיאט איביזה הדגם היוצא 77K, ולא מעט השיגו חדשה מהביואן ב79K, בהפרש כזה, עדיף כבר מהיבואן.

כנ"ל פיג'ו 208, 86700 מ0ק"מ, לעומת 89 שתוכל להשיג מהיבואן.

ואכן בעסקה כזו תצטרך לשלם אגרה, ועלות העברת בעלות.

אין לי מימון כרגע, אז לא יכול לעזור לך בזה.

תבקש שיציגו לך רישיון רכב לפני שתחליט איזה רכב תרצה כדי לראות מתי עלה לכביש, עוד מינוס בעסקה כזו שהרכב יכול להיות שעלה לכביש אפילו לפני 3 חודשים חצי שנה או יותר.

יבואן נותן אחריות יצרן מהתאריך שהרכב עלה בו לכביש, אך שאתה מפסיד את הזמן שעמד בלי תנועה, זה נכון עם פיג'ו לא יודע לגבי אחרים.

אחרי שנה הרכב יופיעו ברישיון על שמך כאשר בעלים קודמים הם 01, ולא כתוב בשום מקום אם זה חברה או ליסינג, אני חושב שצריך לברר לגבי זה טלפונית מול משרד הרישוי אם אני לא טועה.

אתה תראה את הרכב לפני חתימה וגם את ההסכם, זה מה שקרה אתי.

אך שים לב לפירוט האבזור, אצלי היו פספוסים שלא שמתי לב אליהם וכאשר באתי להתלונן (אחרי העברת בעלות) היה מאוחר מדי.

עריכה אחרונה על ידי boobleit
פורסם

הפרש של 15% נומעלה נראה לי שמטה את העסקה לטובת אפס ק"מ

הסיאט רכב נחמד ב79K אולי כדאי לחשוב עליו . אני חושש ממנוע 1000 ומשנתיים אחראיות בלבד כלומר לא חזק מספיק ? לא אמין מספיק?

פורסם

לדעתי אפשר להציג רכב אפס כיד ראשונה בתנאי שבמודעה צוין במפורש שנקנה מחברה באפס ק"מ . נדמה לי שהחוק מאפשר לחברות לרשום את הקונה מאפס ק"מ כיד ראשונה אבל בפועל זה לא נעשה לרוב.

פורסם
לדעתי אפשר להציג רכב אפס כיד ראשונה בתנאי שבמודעה צוין במפורש שנקנה מחברה באפס ק"מ . נדמה לי שהחוק מאפשר לחברות לרשום את הקונה מאפס ק"מ כיד ראשונה אבל בפועל זה לא נעשה לרוב.

ממש לא - רישום הקונה כיד ראשונה = התשלום ליבואן גבוה יותר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ראיתי רכב אפס ק"מ ששכב חצי שנה אצל היבואן למסירה ללקוח באחת החברות. מה אומר זה לא נראה ומרגיש רכב חדש . אין פוליש . נראה כמו רכב שעמד במגרש פתוח . לך תדע אם אין חלודה ואם תמצא לאחר שתקבל מה בדיוק תעשה לאחר שמחתימים אותך שהכל בסדר ברכב

פורסם
ראיתי רכב אפס ק"מ ששכב חצי שנה אצל היבואן למסירה ללקוח באחת החברות. מה אומר זה לא נראה ומרגיש רכב חדש . אין פוליש . נראה כמו רכב שעמד במגרש פתוח . לך תדע אם אין חלודה ואם תמצא לאחר שתקבל מה בדיוק תעשה לאחר שמחתימים אותך שהכל בסדר ברכב

אני בטוח שלא קראתה את מה שכתבתי למעלה, אז תקרא,

לפני שאתה חותם אתה יכול לראות את הרכב ואת רישיון שלו, כמו כן לעוד אחרים שנמצאים באותו מגרש או באחרים, וגם אתה יכול להחליט לא לקנות, במקרה הזה במידה והפנו אותך מאתר כמו CARCOST למשל, אתה תפסיד את ה350 שקלים ששלימתה באתר.

פורסם

1. חלק מעבירים על המקום במועד המסירה וחלק מספקים לך ייפוי כח להעביר לבד לאחר מספר שבועות

2. להגיע למגרש ליד הרכב, להעביר העברת זה"ב את הכסף ולקחת את הרכב מיד...

3. לא יודע ...

4. הבעיה שלא כולם מוכנים להראות את הרכב, וחלקם גם טוענים שהם מזמינים אותו לאחר שאתה משלם.

5. לבקש טופס גילוי נאות , אפילו אם הוא ריק ולא רשום בו שום בעיה.

6. לדעתי פחות רלוונטי איך הוא רשום, מי שיקנה ממך יראה את תאריך הבעלות שלך על הרשיון.

7. אכן חשוב לוודא כמה זמן האחריות.

8. 9. 10. ברור !!

השיקול העיקרי ברכישת רכב מ 0 ק"מ הוא גובה ההנחה לעומת הזמן שאתה מתכנן להחזיק את הרכב.

אם הרכב יהיה אצלך 7-10 שנים .. אז הורדת המחיר שאתה תוריד זניחה לעומת ההנחה שתקבל.

אם אתה מחליף רכב כל 3 שנים אז אולי כדאי להשקיע ברכב מהיבואן שיותר קל למכור אחרי 3 שנים.

יש עוד סיכון ... זה במקרה של גניבה או תאונת טוטאלוס בשנים הראשונות, יכול להיות שערך הביטוח לפי לוי יצחק יהיה נמוך יותר מהעלות

:cry:

פורסם
אני בטוח שלא קראתה את מה שכתבתי למעלה, אז תקרא,

לפני שאתה חותם אתה יכול לראות את הרכב ואת רישיון שלו, כמו כן לעוד אחרים שנמצאים באותו מגרש או באחרים, וגם אתה יכול להחליט לא לקנות, במקרה הזה במידה והפנו אותך מאתר כמו CARCOST למשל, אתה תפסיד את ה350 שקלים ששלימתה באתר.

ודאי שקראתי מה שכתבת תודה . פשוט חזקתי והבאתי דוגמה מנסיון אישי

• תוכן חדש...