Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3298 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השימוש היומיומי הוא של כ-40-50 ק"מ בינעירוני, לרוב לבד או עם נוסע בודד, דרך מאוד הררית (גליל עליון).

לפחות פעם בחודש נסיעה ארוכה של 160 ק"מ הלוך-חזור (320 סה"כ), לפעמים עם רכב מלא.

מחפש רכב אמין וחסכוני יחסית, אבל חשוב שיתמודד טוב עם העליות.

בגדול מעדיף ידני, אם יש דיזל אז בכלל טוב.

תא מטען גדול יכול להיות נחמד, אבל רק כבונוס.

פחות חשוב לי מהאבזור, כל עוד זה לא צפוי להתפורר (ברצינות, אין לי בעיה גם עם חלונות ידניים)

הניסיון שלי הוא עם פולו קלאסיק טראנטע שהצליחה לעשות 25 ק"מ לליטר ותא המטען היה גדול מספיק לכל דבר שרק ניסיתי להכניס.

מה שמצאתי ביד2 זה בעיקר פולו-פאביה-איביזה, מיצובישי ספייס-סטאר, או סוזוקי אלטו,

בעיקר 2007-2011

הן בכיוון? משהו חשוב שצריך לבדוק איתן?

תודה

פורסם

הייתי מחפש פאביה הוא נוחה ועם מנוע שאמור לספק לרוב.

יש גם את האיביזה שתהיה צפופה מהפאביה אבל יש גירסאות עם מנוע 1.6 אך לא בטוח שזב בתקציב שלך.

הספייס גם יכולה להיות אופציה טובה, אישתי נוסעה בה ללימודים בקצרין ממעלות שזאת גם דרך הררית. הרכב במאמץ רועש אך חיסכוני, ביצועים סבירים אך שים לב שדווקא את הספייס כדאי לקנות עם תיבה רציפה בגלל תוספת איבזור ומנוע חזק לעומת הידנית.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הספייס סטאר למען האמת בקצה העליון של התקציב שלי, אני מעדיף להשאיר משהו לטיפולים, אלא אם זה באמת באמת שווה את ההפרש.

אלטו ופולו לא ממליץ?

יש טעם לאיביזה עם מנוע 1.4 (נכנסת לתקציב בגלל ק"מ גבוה כנראה)

רוב הפאביה שאני מוצא הן ספייס/סטיישן. זה מקשה על המנוע? ההבדל בתצרוכת גדול?

פורסם

רשמת שאתה נוסע בכביש הררי ולפעמים עם רכב מלא, ואתה שרוצה שיתמודד טוב עם עליות לכן אלטו פחות מתאימה פה.

הפולו בהחלט אופציה אך תהיה מעט יקרה מהאיביזה או פאביה.

ראיתי ביד 2 איביזות עם מנוע 1.6, אני חושב שהייתי בודק אותם.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם יש לך אופציה למתוח מעט את התקציב כדי למצוא 1.6 ידנית הייתי עושה זאת כי יש הבדל מורגש בהחלט בין ה-1.4 ל-1.6. שניהם אמינים.

קח בחשבון שבשניהם ממש לא תגיע ל-25 קמ"ל, וגם שהאיביזה לא רכב מאוד מרווח אז נסיעות עם אוטו מלא לא יהיו תענוג גדול.

פורסם

ידנית גם פיאסטה יכולה להתאים

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

• תוכן חדש...