Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3289 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש אנשים בכביש שיאותתו לך מקילומטר אחורה שלא להעז להכנס להם לנתיב ואם תכנס אז הם יעקפו אותך באלימות ויבלמו אותך עד עצירה בכביש מהיר. יש אנשים שאם תעקוף אותם הם ירדפו אחריך עד החניה ואז ינבחו עליך. תופעות לא חסר.

ועדיין, פה זה לא דרום אפריקה. זה גם לא שיקגו. אין שום פרופורציה בין אי מתן זכות קדימה להפעלת אלימות פיזית. הראשונה תגרום למשטרה לגלגל עיניים והשניה מכניסה אנשים לכלא. זה ברור גם לכל הבבונים ולכן זה לא נגמר ביותר מקללות ונפנופי ידיים.

רשמו לך כבר שאתה לוקח את זה בצורה חסרת פרופורציה אבל אני יכול במידה רבה להזדהות איתך כי גם אני הגבתי בצורה דומה כשהייתי בגילך. עם השנים אתה נתקל ביותר ויותר תופעות ואתה לומד לקחת את הדברים בכהות החושים המתאימה תוך הבנה שאנחנו חיים בלבנט ובלבנט יש גם לבנטינים.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הבעיה היא שאני מחנה את הרכב כל יום בחניון ברכבת, ואני מפחד שמתישהו הוא יהיה גם ברכבת ויקלוט את הרכב ואותי

יוצא לי להיות בתאקלים עם נהגים מתי שאני עוקף אותם אבל זה נגמר לרוב בצפירה או כמה הבהובי אור גבוה.

מה שקרה לי איתו היה פעם ראשונה

מה שהפריע לי היה ה''חכה חכה'' הוא היה נראה די מלחיץ וגם הוא נצמד אליי איזה 2 קילומטר נסיעה על 100 קמ''ש רק כדי שנעצור והוא יצלם אותי. זה די התנהגות אלימה

שוב - כלום ושום דבר סע רגיל הכל בסדר. מבטיח לך שהוא כבר לא זוכר גם כלום. הטיפוסים האלו שאומרים "חכה חכה" אומרית את זה ל100 אנשים ביום בממוצע - אין מה להתרגש. זה שאמר לך את זה הוא בעצמו לא מתרגש והוא פשוט עושה את זה כנראה לכל אדם שני שמעצבן אותו.

פורסם
יש אנשים בכביש שיאותתו לך מקילומטר אחורה שלא להעז להכנס להם לנתיב ואם תכנס אז הם יעקפו אותך באלימות ויבלמו אותך עד עצירה בכביש מהיר.

בדיוק זה קרה לי לפני כמה שנים בכביש 1 ליד שדה התעופה. האידיוט היה רחוק רחוק במראה היה נראה שיש לי המון מקום להשתלב לנתיב הימני, השתלבתי ושמעתי צפירה מרחוק אחר כך עקף אותי והאיט ל 10 קמ"ש חסם ולא נתן לעקוף. ויתרתי על העקיפה ופשוט נסעתי אחריו , אחרי 10 דקות בערך כנראה נמאס לו, אז הוא שם גז ונעלם.

פורסם
כן - 2-3 מתוסבכות זה מדגם מייצג.

יש לך מזל שאני מכבד את הפורום ואותך ואני לא אגיב לך. אני לא מפחד מאף אחד בכביש, ובעצם הקורולה שלי היא זו שצריכה להרתיע בבונים עם איך שהיא נראית. (רכב של בדואים, ערסים, עבריינים, וואטבר, כל מה שיש בפה לאנשים משועממים )

אל תיקח את הדברים כל כך קשה. רק צוחקים איתך.

לגבי רכב של עבריינים, זה רכב של עברייני צעצוע. לא משהו מרתיע.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אל תלחץ, גם אותי לא מזמן מישהו צילם עם הפלאפון ואיים.

במידה ותראה פוסט שיימינג עליך בפייסבוק אפשר לתבוע את המפרסם על דיבה ללא הוכחת נזק על סכום יפה.

פורסם

ואם אמת דיבר ולא פגע בו מילולית אלה אמר כי נהג כך וכך? אתה יכול לתבוע עד מחר. למעשה, זכותך לתבוע כל אחד על כל דבר כיום, לא חריג כל כך.

יש הבדל בין פוסט שיימינג מכוער לבין מישהו שצילם מישהו ואמר לדבריו ולאמת שלו, עובדות, כביכול.

כל עוד יש סרטון ואותו מפרסם נצמד לאמת של הסרטון ולא זולג לשיימינג מילולי מכוער.

כאן זה טיפה שונה, יש רק תמונה ללא הוכחות או פרטי המקרה.

יוכח כי העבודות לא נכונות? תוכל לתבוע.

• תוכן חדש...