Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3288 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ככה, הייתי בדרך חזרה הביתה והיה בחניון תמרור זכות קדימה, הרכב שבא מימני לא בא מהר ממש אז פניתי

הנהג ממש התעצבן שלקחתי את הזכות ונופף ביד שלו כזה, והתחיל להיצמד אליי.

ממש נלחצתי , שהשתלבנו לכביש נסעתי קצת כדי לנסות להיפתר ממנו אבל הוא עדיין נצמד.

הגענו לרמזור אדום וראיתי שהוא שולף את הטלפון שלו ומתחיל לצלם , לא יודע אם אותי או את הרכב.

כשפנינו מהרמזור , הוא היה נתיב לידי ועשה לי ''חכה חכה'' עם היד, לא הספקתי להגיד לו שאני מתנצל

והוא המשיך לדרכו.

הצלחתי לקרוא את המספר שלו.

אני לא יודע מה לעשות מכאן... אני רק רציתי להגיד לו שאני מצטער שלקחתי לו את הזכות וההתנהגות שלו הפחידה אותי..

מה לעשות? אני מפחד לספר להורים , אני חייל דרך אגב.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

סביר להניח שזה בבון סיאמי שהחליט ללמד אותך לקח כי הוא היה גם עצבני על הדרך כי אשתו עצבנה אותו.

אם זה היה שוטר או בלש או סמוי או וואט אבר, סביר להניח שהיה עוצר אותך ומזדהה גם על הדרך.

פורסם

הכל בסדר. קורה שלא מצליחים להעריך נכון את המהירות של המכוניות שמסביבך או את הקצב בו המכונית שלך צוברת מהירות, ובסך הכל נשמע שלמדת את הלקח לפעם הבאה. זה שהוא צילם אותך יכול לשמש אותו מקסימום לאוסף האישי שלו. הוא בסך הכל צילם נהג של רכב שעומד ברמזור.

בפעם הבאה - אם יש לך ספק שתצליח להשתלב בלי לקחת את זכות השימוש מנהגים אחרים, חכה עוד קצת.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אני באמת לא מצליח להבין את חייל בצהל יכול לפחד לספר משהו להורים שלו..

יש דברים אחרים שאמורים להפחיד אותך..

אם אתה קרבי אז מלחמה, אם לא אז שבת.

פורסם

איזה אנשים משועממים קיימים, אשכרה לנסוע אחריך בשביל שטות כזאת. מקווה בשבילו שיום אחד הוא ייפול על הבן אדם הלא נכון.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

תהיה רגוע.

בקיצור - ספר להורים, ולך לישון רגוע. לא קרה דבר. אין לנהג השני שום דבר שיכול לפגוע בך.

סביר להניח שזה בבון סיאמי שהחליט ללמד אותך לקח כי הוא היה גם עצבני על הדרך כי אשתו עצבנה אותו. אם זה היה שוטר או בלש או סמוי או וואט אבר, סביר להניח שהיה עוצר אותך ומזדהה גם על הדרך.

מזל שלא עברת את הצומת לאט ובזהירות ובבון סיאמי מאחוריך התעצבן ממש.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
איזה אנשים משועממים קיימים, אשכרה לנסוע אחריך בשביל שטות כזאת. מקווה בשבילו שיום אחד הוא ייפול על הבן אדם הלא נכון.

אני חושב שהגיע הזמן להפנים שיש אנשים הרבה יותר משועממים מזה ועלולים לקחת את חייך בדקירת סכין ללב גם בקניון בגלל מבט עקום, ברוך הבא למציאות.

פורסם
סביר להניח שזה בבון סיאמי שהחליט ללמד אותך לקח כי הוא היה גם עצבני על הדרך כי אשתו עצבנה אותו.

אם זה היה שוטר או בלש או סמוי או וואט אבר, סביר להניח שהיה עוצר אותך ומזדהה גם על הדרך.

למה שהוא סתם יגיד לי חכה חכה? הוא התנהג ממש כאילו אני עשיתי עבירה מטורפת והתנהג בצורה מאוד

מאיימת על הכביש. אני שוקל לא לבוא עם רכב מחר כדי שהוא לא יזהה את הרכב..

אני באמת לא מצליח להבין את חייל בצהל יכול לפחד לספר משהו להורים שלו..

יש דברים אחרים שאמורים להפחיד אותך..

אם אתה קרבי אז מלחמה, אם לא אז שבת.

שבת מפחידה אותי חחח אבל יותר מפחיד בן אדם שהתנהג כאילו רצחתי מישהו והוא נצמד אליי בקטע מוגזם

ועושה תנועות מוגזמות, קרה לי שאנשים סימנו לי עם היד והמשיכו לנסוע, אבל להיתקע עליי כל הנסיעה.. קצת הפחיד אותי

אם הוא לא היה נראה מאיים , הייתי פונה אליו ואומר לו להפסיק

אבל הוא היה נראה קצת חשוד אז העדפתי להתעלם

אין לך ממה לחשוש, בעבר מישהו צילם אותי עושה משהו הרבה יותר "גרוע" ועבר איזו שנה מאז ועדיין לא קיבלתי פנייה מגורם כלשהי.

מה עשית? והמישהו הזה אני בטוח שלא נצמד אליך ואיים

אני חושב שהגיע הזמן להפנים שיש אנשים הרבה יותר משועממים מזה ועלולים לקחת את חייך בדקירת סכין ללב גם בקניון בגלל מבט עקום, ברוך הבא למציאות.

בדיוק, באותו רגע שעמדנו ברמזור, פחדתי שהוא יצא מהרכב ויתקרב אליי

במקום זה הוא הוציא יד מהחלון וצילם ( למרות שהוא היה יכול לעשות את זה דרך השמשה )

באמת מוזר, אבל אני תמיד חושד בישראלי המצוי , אז כן פחדתי שיפגע.

פורסם
למה שהוא סתם יגיד לי חכה חכה? הוא התנהג ממש כאילו אני עשיתי עבירה מטורפת והתנהג בצורה מאוד

מאיימת על הכביש. אני שוקל לא לבוא עם רכב מחר כדי שהוא לא יזהה את הרכב..

שבת מפחידה אותי חחח אבל יותר מפחיד בן אדם שהתנהג כאילו רצחתי מישהו והוא נצמד אליי בקטע מוגזם

ועושה תנועות מוגזמות, קרה לי שאנשים סימנו לי עם היד והמשיכו לנסוע, אבל להיתקע עליי כל הנסיעה.. קצת הפחיד אותי

אם הוא לא היה נראה מאיים , הייתי פונה אליו ואומר לו להפסיק

אבל הוא היה נראה קצת חשוד אז העדפתי להתעלם

בדיוק, באותו רגע שעמדנו ברמזור, פחדתי שהוא יצא מהרכב ויתקרב אליי

במקום זה הוא הוציא יד מהחלון וצילם ( למרות שהוא היה יכול לעשות את זה דרך השמשה )

באמת מוזר, אבל אני תמיד חושד בישראלי המצוי , אז כן פחדתי שיפגע.

אני לא פסיכולוג וזה לא קשור אבל

נשמע מההודעות שלך שאתה מסוג האנשים שמדברים את הדרך שלהם החוצה מכל סיטואציה.

לא תמיד זה דבר טוב, הייתי ממליץ לך לבקש להשתתף בכמה שיעורי קרב מגע בצבא רק כדי להגביר את תחושת הביטחון העצמי שלך ולהפסיק להבהל מהצל של עצמך כל פעם שאתה עובר מתחת למנורת רחוב.

פורסם

ביציאה מהישוב שלי עמדתי עם הרכב בתמרור עצור וחכיתי עד שאוכל להשתלב בכביש בין עירוני. לנהג מאחורי לא הייתה סבלנות והוא החל לצפור לי בלי הפסקה. כשהתחלתי לנסוע הוא נצמד אלי (לא עמד בעצור כמו שאמורים לעשות) וישר ניסה לעקוף ולא נתתי לו.

מדובר בכביש דו סטרי ובהתחלה הייתה שיירה של מכוניות אז הוא לא יכל לעקוף אז נסעתי על 50, וכשהכביש היה פנוי והוא יצא לעקיפה האצתי והוא חזר לנסוע מאחורי. לאחר כמה זמן של נסיעה עמדתי במחסום, הוא עצר מאחורי, יצא מהרכב עם עוד מישהו בא לי לחלון והתחיל לצעוק ואמר שצילם אותי. בינתיים כמו שאמרתי עברה שנה.

אבל הנושא החשוב הוא שאל תנהג כמוני, מה שאני עשיתי היה רגע של עצבים וחוסר אחריות. במקרה שלך אין לך מה לדאוג

פורסם (נערך)

קרה לי מקרה דומה עם איזה נהג ליסינג חמור שזחל לי על 20 קמ''ש ולפניו רמזור ירוק, הכביש היה חד סיטרי עם נתיב אחד רחב, צפרתי לו בעדינות, הוא מסתכל במראה המרכזית ורואה אותי- לא הזיז לו אז חתכתי אותו, הספקתי לעבור את הרמזור ואז שראיתי במראה הוא עשה תנועה עם היד ועשה משהו עם הפאלפון.

אלה סוגי הנהגים שצריך לתלות, חושבים הכביש של אבא שלהם.

עריכה אחרונה על ידי CRuzer669

פורסם

צא מההלם. אתה לא עשית שום דבר חריג בצורה שמצדיקה את ההתנהגות האלימה הזו ולמרבה הצער האלימות הזו היא חלק משגרת הנסיעה בכבישים. לך לישון, קום מחר בבוקר וסע לבסיס כרגיל.

מהצד השני, הבבון כבר הספיק להתעצבן על עוד לפחות 10 אנשים אחרים ואותך הוא כבר שכח מזמן.

פורסם

רצה להפחיד אותך והצליח. סע לשלום ושכח ממנו.

אתה רואה איזה מזל יש לך שאף אחת לא רוצה אותך?

סתם היתה מעצבנת אותך, היית רב עם איזה נהג על הכביש ובסוף היו שוברים לך את המדבקה של הסאן רוף.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...