Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3291 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תיאורטית, הוא יכול להגיש תלונה בתחנת המשטרה הקרובה לביתו על אי מתן זכות קדימה. מעשית, אם יעשה את זה היומנאי יצמיד לו ינשוף לפרצוף לבדוק אם הוא מאופס...

במחשבה שניה, יש כאן מספר השלכות מעניינות. כיום קל וזול להוסיף אמצעי תיעוד שונים לרכב, החל ממצלמת הרוורס הסטנדרטית, מצלמה קידמית בסמל ואז השמים הם הגבול. עוד מספר שנים הוא אפילו לא יצטרך להוציא את הטלפון אלא רק ללחוץ על כפתור במערכת המולטי מדייה שישדר את התיעוד המלא (ווידאו, אודיאו, מיקום וזמן) לתחנת המשטרה ושם תוכן תלונה באופן אוטומטי. (אני אולי קצת יוצא דופן אבל יש לי חצי רעיון להוסיף 4 מצלמות היקפיות וזוג קידמי לצפיית עומק למעט מצלמת הרוורס ברכב מתישהו שיהיה לי זמן וכוח)

ובמחשבה שלישית, ברכבים החדשים הטריגר למשלוח התמונות יוכל להיות מערכת העזר לנהיגה שבמקרה שתופעל (בלימה אוטומטית עקב אי מתן זכות קדימה למשל) תבצע את זה.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
קרה לי מקרה דומה עם איזה נהג ליסינג חמור שזחל לי על 20 קמ''ש ולפניו רמזור ירוק, הכביש היה חד סיטרי עם נתיב אחד רחב, צפרתי לו בעדינות, הוא מסתכל במראה המרכזית ורואה אותי- לא הזיז לו אז חתכתי אותו, הספקתי לעבור את הרמזור ואז שראיתי במראה הוא עשה תנועה עם היד ועשה משהו עם הפאלפון.

אלה סוגי הנהגים שצריך לתלות, חושבים הכביש של אבא שלהם.

אני מניח שב"אלה" אתה מתכוון לעצמך, כי מה שעשית זאת בריונות אחושקשוקי. אם יש נתיב אחד, תתאזר בסבלנות ותיסע אחרי האוטו שנוסע לפניך. לא לחתוך, לא לצפור, לא כלום. כשתהיה לך אפשרות לעקוף אותו, תעקוף. אם זאת הייתה אמא/סבתא/סבא/דוד שלך שפשוט נוסעים לאט והיו חוטפים התקף לב כי מישהו חתך אותם בפראות היית סבבה עם זה?

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

^^^

גנבת לי את האותיות במקלדת

כנראה הפרסומת עובדת

אם זאת הייתה אמא/סבתא/סבא/דוד שלך לא היית עוצר להם במעבר החציה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

כלום ושום דבר, אתה יכול להיות רגוע כמו תינוק ישן.

תמיד אני אומר לחברים שהדבר שהכי מצחיק אותי זה אנשים שמצלמים את הרכב נוסע לתומו בכביש אחרי שהם החליטו בצדק או שלא שהוא עבר עבירת תנועה - מה הם יספרו למשטרה בדיוק? או לכל גוף אחר לאחר שהם יראו להם סרטון שהם צילמו סתם את הבן אדם או הרכב אחרי המקרה עצמו?

זה לא שוטר ואין לו שום הוכחה אז מה זה רלוונטי מה הוא אומר? אני אומר הפוך! למילה של שוטר יש משמעות מול מילה שלך, לצילום של העבירה יש משמעות יותר ממילה שלך, אבל למילה סתם מול מילה שלך? כלום ושום דבר.

פעם מישהוא החליט ביציאה מתחנת דלק שעשיתי עבירת תנועה וברמזור הבא הוא מוציא מצלמה ומצלם אותי - עשיתי לו יפה שלום כולל חיוך מצד לצד - למי אכפת שהוא מצלם? שיצלם, מקווה יצאתי חתיך.

פורסם
איזה אנשים משועממים קיימים, אשכרה לנסוע אחריך בשביל שטות כזאת. מקווה בשבילו שיום אחד הוא ייפול על הבן אדם הלא נכון.

למה חסר לך כאלה בטבריה? בבונערסים

פות"ש אין לך מה לדאוג הוא יכול לקפוץ ולהתנפח מפה ועד תאילנד לא עשיתה עבירה חמורה שיכולה לפגוע לך ברשיון

פורסם

לפות״ש: קיבלת שיעור לחיים בזול - סיכוי קלוש אם בכלל שיקרה משהו. קח את זה כהזדמנות להשתפר בנהיגה ולהעריך נכון יותר את הסיטואציה.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

זה בסדר יש אנשים מוזרים קרה לי השבוע מקרה שיצאתי מרמזור(בכביש 34) ועקב שהייתי בנתיב השמאלי והיה לי פנייה שמאלה לאחר מכן נסעתי יחסית לאט 80 קמ"ש נצמד לי לתחת גי'פ מרצדס גרמני מרובע והתחיל לסנוור לשמחתי יש חלונות מושחרים מאחור אז לימדתי אותו לקח האטתי ל50 קמ"ש וגרמתי לו לנסוע אט עד שהוא החליט לעקוף אותי מימין בזמן העקיפה הוא נצמד עליי בתקווה שאני אאבד ריכוז לא קרה כלום המשיך בדרכו הערסית לבאר שבע (כנראה).

פורסם
ככה, הייתי בדרך חזרה הביתה והיה בחניון תמרור זכות קדימה, הרכב שבא מימני לא בא מהר ממש אז פניתי

הנהג ממש התעצבן שלקחתי את הזכות ונופף ביד שלו כזה, והתחיל להיצמד אליי.

ממש נלחצתי , שהשתלבנו לכביש נסעתי קצת כדי לנסות להיפתר ממנו אבל הוא עדיין נצמד.

הגענו לרמזור אדום וראיתי שהוא שולף את הטלפון שלו ומתחיל לצלם , לא יודע אם אותי או את הרכב.

כשפנינו מהרמזור , הוא היה נתיב לידי ועשה לי ''חכה חכה'' עם היד, לא הספקתי להגיד לו שאני מתנצל

והוא המשיך לדרכו.

הצלחתי לקרוא את המספר שלו.

אני לא יודע מה לעשות מכאן... אני רק רציתי להגיד לו שאני מצטער שלקחתי לו את הזכות וההתנהגות שלו הפחידה אותי..

מה לעשות? אני מפחד לספר להורים , אני חייל דרך אגב.

כולנו בני אדם ( טוב לא כולם ) ומועדים לטעויות

טעית , או מישהו אחר חושב שטעית, קוד קידה בטא סליחה עם היד, וכנראה שגם הבבון המצוי יקבל זאת.

בטח אל תנסה לחנך אותו.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

הסר דאגה מליבך.

טיפוס בעייתי היה יוצא מהרכב בהזדמנות הראשונה

וכנראה היה מגיע למצב לא נעים.

אחד שמצלם ומקשקש חכה חכה..

אין לך למה לחכות.

תמשיך בשגרה שלך ותהיה רגוע.

פורסם (נערך)
אני מניח שב"אלה" אתה מתכוון לעצמך, כי מה שעשית זאת בריונות אחושקשוקי. אם יש נתיב אחד, תתאזר בסבלנות ותיסע אחרי האוטו שנוסע לפניך. לא לחתוך, לא לצפור, לא כלום. כשתהיה לך אפשרות לעקוף אותו, תעקוף. אם זאת הייתה אמא/סבתא/סבא/דוד שלך שפשוט נוסעים לאט והיו חוטפים התקף לב כי מישהו חתך אותם בפראות היית סבבה עם זה?

ביריונות? על סמך מה אתה קובע את זה? הייתה שם? הבנתי אתה ערס עם סמכות..

עקפתי שאתפשר לי שהנתיב היה מאד רחב, אין סבלנות לנהגי נחת רוח שמתעסקים בפאלפון וגורמים לפקק בשעות העומס.

ותאמין לי אני קודם כל רואה את הנהג דרך המראה ומחליט איך לפעול נכון, במקרה שלו עם הפאלפון מגיע לו ועוד איך.

ועוד משהו, שאתה עוקף מישהו שנוהג על 20 קמ''ש מעניין איזה התקף לב הוא יקבל.. אחת ההגזמות.

עריכה אחרונה על ידי CRuzer669

פורסם

ביריונים אלה שתמתעסקים בפאלפון תוך כדי נהיגה וגם שצופרים להם זה לא מונע מהם להוריד את הפלאפון מהיד ולהתרכז בנהיגה, אל תיהיה חכמולוג.

פורסם (נערך)
רצה להפחיד אותך והצליח. סע לשלום ושכח ממנו.

אתה רואה איזה מזל יש לך שאף אחת לא רוצה אותך?

סתם היתה מעצבנת אותך, היית רב עם איזה נהג על הכביש ובסוף היו שוברים לך את המדבקה של הסאן רוף.

כן - 2-3 מתוסבכות זה מדגם מייצג.

יש לך מזל שאני מכבד את הפורום ואותך ואני לא אגיב לך. אני לא מפחד מאף אחד בכביש, ובעצם הקורולה שלי היא זו שצריכה להרתיע בבונים עם איך שהיא נראית. (רכב של בדואים, ערסים, עבריינים, וואטבר, כל מה שיש בפה לאנשים משועממים )

עריכה אחרונה על ידי אושריקו
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
ביריונים אלה שתמתעסקים בפאלפון תוך כדי נהיגה וגם שצופרים להם זה לא מונע מהם להוריד את הפלאפון מהיד ולהתרכז בנהיגה, אל תיהיה חכמולוג.

אז הדרך הנכונה היא להחזיר לו בבריונות?

הבהבת לו באורות? אחלה.

צפרת קצת, סבבה, מובן.

אבל למה לצאת לעקיפה בצורה שמסכנת אותך? אם הוא מספיק טיפש להתעסק עם הטלפון בנהיגה ועוד ככה בלי בושה, צריך לשמור ממנו כמה שיותר מרחק. בטח לא לעקוף אותו בצורה שהוא עלול להיבהל ולעשות משהו מטומטם יותר, כמו לסטות ימינה למדרכה או להיכנס בך.

אתה צודק שאנשים כאלה יכולים לשגע בן אדם מעצבים, אני בטוח הייתי מתחרפן. אבל בכביש החכם שורד וצריך לזכור את זה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
צא מההלם. אתה לא עשית שום דבר חריג בצורה שמצדיקה את ההתנהגות האלימה הזו ולמרבה הצער האלימות הזו היא חלק משגרת הנסיעה בכבישים. לך לישון, קום מחר בבוקר וסע לבסיס כרגיל.

מהצד השני, הבבון כבר הספיק להתעצבן על עוד לפחות 10 אנשים אחרים ואותך הוא כבר שכח מזמן.

כלום ושום דבר, אתה יכול להיות רגוע כמו תינוק ישן.

תמיד אני אומר לחברים שהדבר שהכי מצחיק אותי זה אנשים שמצלמים את הרכב נוסע לתומו בכביש אחרי שהם החליטו בצדק או שלא שהוא עבר עבירת תנועה - מה הם יספרו למשטרה בדיוק? או לכל גוף אחר לאחר שהם יראו להם סרטון שהם צילמו סתם את הבן אדם או הרכב אחרי המקרה עצמו?

זה לא שוטר ואין לו שום הוכחה אז מה זה רלוונטי מה הוא אומר? אני אומר הפוך! למילה של שוטר יש משמעות מול מילה שלך, לצילום של העבירה יש משמעות יותר ממילה שלך, אבל למילה סתם מול מילה שלך? כלום ושום דבר.

פעם מישהוא החליט ביציאה מתחנת דלק שעשיתי עבירת תנועה וברמזור הבא הוא מוציא מצלמה ומצלם אותי - עשיתי לו יפה שלום כולל חיוך מצד לצד - למי אכפת שהוא מצלם? שיצלם, מקווה יצאתי חתיך.

למה חסר לך כאלה בטבריה? בבונערסים

פות"ש אין לך מה לדאוג הוא יכול לקפוץ ולהתנפח מפה ועד תאילנד לא עשיתה עבירה חמורה שיכולה לפגוע לך ברשיון

הבעיה היא שאני מחנה את הרכב כל יום בחניון ברכבת, ואני מפחד שמתישהו הוא יהיה גם ברכבת ויקלוט את הרכב ואותי

יוצא לי להיות בתאקלים עם נהגים מתי שאני עוקף אותם אבל זה נגמר לרוב בצפירה או כמה הבהובי אור גבוה.

מה שקרה לי איתו היה פעם ראשונה

מה שהפריע לי היה ה''חכה חכה'' הוא היה נראה די מלחיץ וגם הוא נצמד אליי איזה 2 קילומטר נסיעה על 100 קמ''ש רק כדי שנעצור והוא יצלם אותי. זה די התנהגות אלימה

• תוכן חדש...