Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3316 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מדובר באודי A1 מודל 2013, לפני בערך חצי שנה התחילה בעיה של התנעה ארוכה: הסטרטר מסתובב הרבה יותר זמן מהרגיל ורק אז הרכב מניע. בהתחלה זה חזר על עצמו בערך פעם בכמה ימים, אבל אחרי זה כבר התרחש פעם ביום ולפני שבועיים זה התרחש בכול התנעה.

נסעתי למפיץ של מצברי ווארטה שבדק את המצבר והמכשיר הראה שהמצבר גמור.

החלפתי למצבר AGM שזהה למצבר שהיה מותקן ברכב.

מה שמוזר שיום אחרי ההחלפה הבעיה חזרה פעם אחת, אחרי זה לא הופיעה שבוע ועכשו היא התחילה להופיע כול כמה ימים.

 

 

מישהו יודע מה מקור הבעיה?

עריכה אחרונה על ידי דניאל1983
פורסם

אין שום קשר בין הבעיה שלך למצבר מכיוון שהסטרטר כן מקבל את מלוא הכוח ומיסתובב. ככל הניראה מדובר בחיישן כלשהו שברגע שהחלפתם את המצבר נעשה איפוס ובגלל זה ניראה שהבעיה הסתדרה ולכן היא גם חזרה במהרה. תחילה יש להצע סריקת תקלות לראות שהכל תקין ומשם להתחיל להתקדם אפילו בתור התחלה לניקוי יסודי למצערת. נסה תחילה לפני כל הנעה לתת חצי סויץ 3 פעמים ורק אז תניע. אם הבעיה נותרת בעינה נסה להניע עם מעט גז כי ייתכן שקיימת בעיה של כניסת אויר לקוייה דרך המצערת שהפרפר סגור מה שכן יחזק את עניין הניקוי.

×
×
  • תוכן חדש...