Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3303 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אנחנו לפני קניית הדגם לעיל- מאזדה 3 שנת 2014 1.5 אקטיב ככל הנראה, בתקווה למצוא רכב שמור יחסית שהיה בעברו ליסינג בשביל להוריד את מחיר הקנייה. התקציב הוא באיזור 70,000 ש׳ח. התכנון הוא לבקר בסוכנויות הרכבים בגלילות בשבועיים הקרובים.

אני יודע שיש הבדלים במחירים בהתאם לקילומטרז׳ וכו, אך בהנחה שאנחנו מתכווננים על איתור של רכב שעשה באיזור ה- 50-70 אלף קילומטר, מה לדעתכם המחיר הריאלי שעלי להתמקח עליו?

תודה מראש!

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם (נערך)

עפ חברות הביטוח הרכב מתחיל במחירון פחות 20٪ הפחתת ליסינג.

כמובן שחברת הליסינג תשכח את זה וגם את נושא הק"מ כי זה נח לה.

מה שקובע לדעתי זה כמה ניתן לקנות כזו מפרטי ואז להפחית בהתאם.

אצלי לדוגמא היתה אופציה לקנות אותו רכב מפרטי ומליסינג. המגרש הסכים לרדת רק 10٪ אז אמרתי לו שלום, אספתי את המקדמה וקניתי את הפרטי שירד ב 20٪. מה גם שהיה ברמת אבזור הגבוהה.

בכלל אם באותו מחיר ומצב תמצא מזדה 3 ספיריט ממישהו פרטי הייתי בוחר בה.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

רכב מסוג מזדה 3 שמור עם 50 אלף קילומטרים שהיה בליסינג? בהצלחה!

אם יש כזה רכב, הוא נמכר עוד לפני שמגיע למגרש ( העובד שהשתמש ברכב בתקופת הליסינג קונה אותו לעצמו או מישהו אחר לפי מידע פנימי ).

לחפש רכב שמור מפרטי או "בזול" מליסינג נשמע יותר היגיוני .

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הייתה לי סיאט איביזה 2014 בליסינג תפעולי עד נוב 2016 שעשתה 62 אלף קילומטר - ובוודאות הגיעה למגרש של החברת ליסינג(מישהו מהפורום התייעץ איתי לגביה).

מחזק לגבי הנושא של הליסינג - עדיף לקנות יד פרטית שמורה מאשר ליסינג.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

איביזה שנסעה 60 אלף קילומטרים בשנתיים זה לא כמו מזדה 3 עם 50-60 אלף קילומטרים ב 3 שנים מבחינת הביקוש.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תודה על העצות אבל מסתמן שרכבים פרטיים מהסוג הזה (מעדיפים את הצורה החדשה) מאמירים לאיזור ה- 80 אלף ש׳ח ומעלה - בטח שמנוע 2000 ומבחינת קילומטרז׳ אנחנו לא עתידים לנסוע יותר מ- 15 אלף קילומטר בשנה

פורסם

בשנת 2014 מנוע ה2,000 היה נדיר עדיין בשורות הליסינג - לא יהיה קל למצוא אחת יוצאת ליסינג, רוב הרכבים שתמצאו במגרשים יהיו מנוע 1,500 ורמת הגימור הכי נמוכה.

פורסם

תרד שנתון אחד ותקנה רכב מפרטי, עם מנוע 2000, קילומטראז' נמוך ושמור.

או 2014 מליסינג, אבל אל תצפה לרכב שמור במיוחד.

יש סיבה להפרשי המחירים.

פורסם

פה אנחנו הולכים לשאלה אחרת שסביר להניח אני אצטרך לענות עליה:

האם לקנות מאזדה 3 שנת 2014 מנוע 1.5 עיצוב חדש מבחוץ ובפנים, אבל איטית יותר וככל הנראה מליסינג בעבר.

או מאזדה 3 שנת 2013 מנוע 2.0 עם עיצוב ישן מבחוץ ובפנים, אך מהירה יותר ומיד פרטית ככל הנראה.

פורסם

לא כל יד פרטית מבטיחה רכב שמור,

אבל רכב שמור מיד פרטית שווה הרבה יותר לדעתי מאשר רכב ליסינג מחברת ליסינג עם "אחריות"(סופר חלקית ומלאה בחורים).

אם אין לכם את הכסף להרשות לעצמכם מאזדה 3 שמורה פרטית מודל 2014 כנראה שעדיף לכם לקחת אחת ישנה יותר או לחסוך עוד מאשר לקחת אחת לא שמורה כדי לנהוג ב"גירסא החדשה יותר".

פורסם

או להגדיל את התקציב בשביל רכב פרטי 2014, צורה חדשה ומנוע 2000.

אילו ב 2013 היתה כבר צורה חדשה, היגיוני היה לרדת שנתון. אבל בגלל שהדגם החדש עדיף, זה פחות משתלם. והפער בין 2013 ל 2014 יישמר גם בהמשך השנים, כי זה לא רק שנתון אלא דגם שונה.

פורסם

קצת סדר בבלגן:

מ2013 מאזדה 3 הגיעה במנוע 2,000 עם 2 גרסאות- אקטיב (פחות מאובזרת ואופיינית לליסינג אך יש גם פרטיות ממנה)

וספיריט עם מנוע 2,000 ,כל האבזור והפינוקים.

ההבדל במחיר יכול להגיע לאיזור ה 20-25,000 ש"ח לרכב המאובזר ביותר.

אם משתלם או לא ? עכשיו זה לפתחו של פותח הנושא.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...