Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3278 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה אני רואה שהמחוג של הטמפרטורה קופץ מעל 100 ומגיע גם ל105, פעם אחת זה קרה שהיה מאוד חם בחוץ ועם מזגן והוונטה נכנסה לפעולה ולא הצליחה להוריד את הטמרטורה.

פעם שניה שזה קרה זה בנסיעה יחסית ארוכה של שעה וחצי עם רכב מלא, והמד הראה לי 105 קבוע כל הנסיעה והוונטה נכנסת לפעולה וזה לא עזר.

בשנה האחרונה הוחלף נוזל קירור מקורי מספר פעמים עם החלפת רדיאטור חימום וטרמוסטט,מפלס נוזל קירור על מקס

כשהייתי במוסך של אורן נאמר לי שהרדיאטור דק והרכב יכול להתחמם אבל התופעה הזאת בחים לא הייתה לי ככה שאני לא יודע אם זה קשור.

ועוד שאלה, לאחרונה החלפתי 4 צמיגים חדשים והמיליתי אותם בלחץ שכל הזמן אני ממלא גם בצמיגים הקודמים וזה נראה כאילו יש פנצר או שחסר אוויר, זה תקין? הלחץ אוויר על 35 PSI.

IMG_20170607_003455.jpgIMG_20170607_150105.jpgIMG_20170609_151702.jpg

PEUGEOT 206XS

פורסם

עוברים עלינו ימים חמים מאוד.

משאבת מים הוחלפה?

כדי לשלול תקלה ברדיאטור אני הייתי מפרק תרמוסטט. אם הרדיאטור לא מצליח לפזר את החום אז הוא לא יצליח גם שאין תרמוסטט.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם
עוברים עלינו ימים חמים מאוד.

משאבת מים הוחלפה?

כדי לשלול תקלה ברדיאטור אני הייתי מפרק תרמוסטט. אם הרדיאטור לא מצליח לפזר את החום אז הוא לא יצליח גם שאין תרמוסטט.

אלעד

משאבת מים הוחלפה עם טיימינג לפני חצי שנה

PEUGEOT 206XS

פורסם

ממליץ לעשות ניקוי רדיאטור,אם לא נעשה כזה בזמח החלפת המים.אם הבעיה לא נפתרת לדעתי האפשרות היחידה היא רק החלפת רדיאטור

פורסם

אני הוצאתי רכב חדש מהסוכנות בבאר שבע.

פיגיו 206 + בניילונים.

שים לב לשעון החום ברכב עם כ-300 ק"ם בלבד על הספידומטר:

זהו מצב תקין ונורמלי ברכבים הללו.

פורסם
אני הוצאתי רכב חדש מהסוכנות בבאר שבע.

פיגיו 206 + בניילונים.

שים לב לשעון החום ברכב עם כ-300 ק"ם בלבד על הספידומטר:

מרגיע מאוד תודה.

בקשר לצמיגים זה תקין?

PEUGEOT 206XS

פורסם
כמה אוויר חסר?

האם יש גלגל מסויים שאתה ממלא יותר מאשר באחרים?

באיזה תדירות אתה נאלץ למלא אוויר?

לא חסר שום אוויר אני תמיד מלאתי 35 PSI בכל גלגלים, אני בדרך כלל בודק אוויר פם בשבועיים ורוב הפעמים לא חסר אוויר וגם עכשיו לא חסר. זה נראה לך תקין? נראה כאילו הצמיג שוקע

PEUGEOT 206XS

פורסם (נערך)
שים לב לשעון החום ברכב עם כ-300 ק"ם בלבד על הספידומטר

מרשים.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם

לדעתי לא תקין. אצלי ב-206 שנת 2003 מנוע 1400 עם מערכת קירור שהוחלפה לחלוטין גם בימים חמים עם מזגן הטמפרטורה לא מגיעה לגבהים כאלה.

אולי התרמוסטט לא תקין ואולי הרדיאטור.

יותר זול וקל פשוט להוציא את התרמוסטט ולראות אם יש שינוי ביום חם. הרדיאטור ב-206 לא יקר יחסית ואני לא הייתי מנקה ורק מחליף אם הוא תקול.

אלעד

פורסם

בתור בעלים לשעבר של פיג'ו 206XS זכור לי שלפעמים בעת ימים קשים המחוג קצת התרומם אבל אתה אומר שמגיע לאזור ה105,לא קרה לי,אין לי ידע באמת כדי להגיד לך מה כדאי לעשות אבל הייתי מציע לבדוק את העניין במוסך,יכול להמליץ לך לפחות על המוסך שטיפל לי ב2 צרפתיות בחום ואהבה מוסך גבע בתל אביב.

Peugeot 206 XS 2008 1.6 Manual

Peugeot 207 2008 Sport 1.6 Manual

Seat Ibiza 2010 Sport 1.6 Manual

פורסם

אתם מפחידים סתם את הבן אדם.

אצלי ברכב התופעה נבדקה על פני כמה מכוניות כאלה, חדשות גם כן, והתוצאה הייתה זהה...

וזאת לאחר שיחות רבות עם אנשים בכירים במחלקה הטכנית של לובינסקי.

הבחור ציין שהוונטה ברכב עובדת. אילו הטרמוסטט היה תפוס על מצב סגור, לא היו מגיעים מים לרדיאטור בכלל, או בקושי. ואז הוונטה לא הייתה עובדת.[כי מן הסתם לא היה מה לקרר, נכון?]. במצב הזה המחוג היה מגיע ל"אדום" מהר מאוד. יחד עם הנורה STOP כמובן.

בימים חמים במיוחד, עם מזגן ונסיעה בשיפוע, רכב ללא נוסעים, רק נהג, גם אצלי ברכב בזמנו הוונטה לא הורידה את הטמפרטורה. אבל כל פעם שהטמפרטורה הייתה עולה ומתקרבת ל-110, הוונטה הייתה עובדת במהירות השנייה{הגבוהה יותר} ואז החום היה יורד חזרה בכמה מע" בודדות.

עוד נאמר לי בזמנו ש-"כל תחום הטמפרטורה במחוג נחשב לתקין, מלבד הקו האדום". זה היה ציטוט מתוך שיחה שהתנהלה מול היצרן, על ידי אנשי לובינסקי.

פורסם

יוסי, אתה צודק בכך שבעומס גבוה בעליה במכוניות האלו רואים 105-110 מעלות וזה תקין.

אבל פותח השירשור ציין שבנסיעה במישור, במשך שעה וחצי טמפרטורה הייתה 105 מעלות וזה לא תקין. זה היה הגיוני אם כל הנסיעה הייתה על 160-170 קמ"ש בפול גז.

אבל אני מניח שנסיעה הייתה במהירות 100-110 ובתנאים אלו טמפרטורה צריכה להיות באיזור 90-95 מעלות.

אחרת זה מעיד על תפוקה לא מספקת של מערכת קירור.

פורסם

אני החלפתי תרמוסטט חדש (!) שהתנהג כמו תרמוסטט פתוח בנסיעה בינעירונית. שהייתי מגיע לפקקים לעומת זאת הטמפרטורה היתה משחקת על 100-105.

החלפה לאחד חדש אחר פתרה את הבעיה.

גם במוסך אמרו לי שנתקלו בכמה מקרים שחלקים חדשים מגיעים תקולים או עובדים למחצה.

אגב, עם מזגן קשה "להזיז" את המחוג מאיזור ה-90

אלעד

• תוכן חדש...