Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גולף comfortline שנת 2001 מנוע 2000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3286 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן אני לפני רכישה (הרכישה מתוכננת למחר) ולכן אשמח לתשובה מהירה והמלצה

אני מתכנן לקנות גולף comfortline שנת 2001 מנוע 2000 אוטו'.

הנתונים של האוטו מצויינים יד 1 79 אלף קילומטר ובתמונותנראה מצויין

השאלה היא אם כדאי להחזיק רכב כזה מבחינת עלויות טיפול / אמינות וכמובן צריכת דלק כי המנוע גדול

קראתי שעם כל המנוע הזה הוא רכב די מגושם (על שנת 2002) אבל מצד שני חלק אומרים שהאוטו אמין והצריכה לא בשמיים 1/12 +\- מישהו יכול לתת לי בבקשה תשובה יותר מדוייקת והמלצה אם כדאי להמשיך לחפש רכב אחר

( האופציה שחיפשתי עד עכשיו בתכלס היתה גטס 2008 )

פורסם

מדובר במכונית בת 16 לא זולה לאחזקה. לא מאמין שהיא צורכת 1/12.

תחזור לגטס - בחירה הגיונית הרבה יותר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)

לא ציינתי תמחיר .11.5 אלף (מתכנן להוריד ל10.5).

הגטסים הבעיה העיקרית איתם זה שרובם GLF ורובם בא מהשכרה

וגם הם מגיעות בלי ABS בדגם הזה וכרית אוויר אחת והמחירים נעים בין 13-16 אלף

עריכה אחרונה על ידי oreln
פורסם

רכב בן 16 עלול לעשות לך הרבה בעיות כי הוא כבר רכב זקן. (ולא משנה שהוא נסע מעט)

ולגבי השווי - קח בחשבון שבמכוניות הללו התקלה המשמעותית הראשונה מורידה את ערכן ל-0 עגול, עם ירידת מחירי הברזל, אפילו לברזל לא קונים אותן, ולא אחת קורה שהבעלים המסכן נאלץ לשלם על גרירת הגרוטאה למגרש הגרוטאות.

צריכת דלק? ריאלית 1/8-9 ממוצע.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

תודה אחי עזרת לי אני ארד מהרכב.

לגבי הגטס אתה מכיר את הדגמי GLF במקרה ויודע להגיד לי אם כדאי לרכוש ? (הבעיה כמו שרשמתי שהם מגיעות מליסינג בדרך כלל והבעיה הכי גדולה זה שהם מגיעות ללא ABS וכרית אוויר 1)

פורסם

יש לך תקציב מצומצם - קשה להיות בררן בתקציב כזה. אם אתה רוצה רכב עם מערכת בטיחות יש בתקציב שלך שברולט אופטרה 2008 עם כריות ו-ABS והרבה היצע לבחור ממנו.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
יש לך תקציב מצומצם - קשה להיות בררן בתקציב כזה. אם אתה רוצה רכב עם מערכת בטיחות יש בתקציב שלך שברולט אופטרה 2008 עם כריות ו-ABS והרבה היצע לבחור ממנו.

מבחינה תקציבית הוא מתאים הבאסה שהוא די משפחתי ובאלי אוטו קטן בסגנון הגטס / פולו וכו'

יש לך עוד המלצות ? ראיתי את האבאו שהם בתקציב אבל הרבה מאוד דעות שליליות עליהם אז ירדתי מהדגם הזה

מה שחשוב לי בתכלס זה רכב נוח אמין וצריכת דלק ממוצעת אוטו מרווח יותר מידי אני לא צריך נהג יחיד

תקציב של 15 +/-

פורסם

גיר בעייתי.. יש ברשותי פאסט 2002 אותו גיר מנוע.. גיר דופק בלי סוף אבל נוסע כמו שד. נוחות נסיעה גבוהה אין לה כוח

סך הכל לא היו בעיות מיוחדות

שוק קשה מאוד.. פירסמתי בזמנו ב6 ואף אחד לא התקשר אפילו(הרכב היה אצלי בערך 8 חודשים נקנה ב12500)

החלטתי שהרכב ימות אצלי.. כרגע אצל אחותי.. מאוד נהנה לנהוג עליו מידי פעם

Sent from my LG-H850 using Tapatalk

פורסם (נערך)

יש אצלי למטה בחניה בורה עם שנת ייצור, מנוע, גיר ורמת גימור כמו של הגולף שבפתיחה. ההבדל הוא בקילומטראז',אצלי כבר כ 210K מאלו ואני הוצאתי אותו חדש מהחנות לפני 17 שנה. אין לי מילה רעה עליו, לא בתחום הנוחות, הכח, הגימור או אמינות, כולם יופי ( לא סופר פנסים מאוד דהויים וריפוד גג נופל שהודבק נראה לי סביר לאוטו עתיק שכזה ), לא אומר כלום כמובן, כמו שהגטס החבוטה שקנה חבר לבנו ונמכרה בבהלה אחרי חודשיים בהם שהתה רוב הזמן במוסכים, לא אומרת כלום על האוטו הזה. בסכומים האלו אפשר למצוא רק מכוניות ישנות יחסית שעברו לא מעט ובלי קשר לשאלה מי ייצר אותן, עתידן הוא בעיקר ענין של מזל.

עריכה אחרונה על ידי רועי5
פורסם

אני מכיר מישהו שקנה לפני כשנתיים גולף 2003 במחיר מחירון עם כל המעלות :

פרטי , יד ראשונה , פחות מ100000 ק"מ , מטופלת וממכרים קרובים ולמרות זאת השקיע מעל עשירייה בתיקונים ועדיין המנוע לא טוב ואוכל הרבה שמן.

בזמנו , הוא התייעץ איתי והייתי נגד.

אני לא אוהב להגיד "אמרתי לך" אבל הלקח ברור .

פורסם

הגטס הרבה יותר צעירה אמינה וזולה לתחזוקה עדיפה בהרבה,

תתמקד בשנים 2007 ומעלה ולא בדגם GLF - לא בטיחותי בעליל.

פורסם

מנוע 2000 ידוע בתיאבון מוגדל לשמן, הרבה מדווחים על זה. גיר אוטומטי רגיש ולא אמין במיוחד (בעיות חום, דורש התקנה של קולר חיצוני ועוד). יש הרבה מידע על הרכב הזה בפורום. ממליץ לבצע חיפוש.

יחד עם זאת מדובר על רכב קשיש, הכל תלוי איך טיפלו בו ואיך התיחסו אליו. הקילומטרז' ניראה חשוד.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...