Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3294 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תלוי מה ההתייחסות למשומש.

אם מדובר בדגם איכותי, שעבר קילומטרז' נמוך למדי וידוע שלא התחרעו עליו והוא מתאריך יצור שאינו רחוק מדי, אז בהחלט יש מצב שהוא יהיה עדיף על פני סיני חדש.

ראה את הכתבה הבאה למשל: http://www.tyrereviews.co.uk/Article/Should-we-change-tyres-at-3mm.htm

היא אומנם מתייחסת לענין עומק החריצים, אבל ראה את הפסקאות שמתייחסות להשוואה בין צמיג ברמת ביניים לבין צמיג זול (אין התייחסות לדגמים מדוייקים) במצבי שחיקה שונים על משטח רטוב.

ברור לחלוטין שעדיף צמיגים ממותגים, חדשים ומדגם מומלץ.

החסכון היחסי ברכישת צמיג סיני/משומש הוא לרוב לא משמעותי עד כדי כך, בפריסה על גבי אורך חיים ממוצע של צמיג.

פורסם
מה עדיף צמיגים סינים חדשים או משומש חברה ידועה

היום גם צמיגים ממותגים חדשים כבר לא עולים ביוקר, למה להתפשר ולחסוך באחד מהחלקים הכי חשובים ברכב?

Current: Cupra Formentor 2022 1.5T (150HP) DSG7

Previous: VW Polo V 2012 1.4L (85HP) Manual Gear ---> VW Golf VII 2013 1.4T (122HP) DSG7 ---> VW Golf VII 2015 1.4T (150HP) DSG7 ---> Seat Ateca 2019 1.4T (150HP) DSG7

פורסם

לא תמיד הצמיג היקר יותר הוא גם היותר טוב. ברכב שלי הייתי שם את הצמיגים המקוריים שבאו עם הרכב, צמידי בריג'סטון. כל צמיג עלה לי 900 שקל. אלא שהם החזיקו שנתיים ואז הייתי צריך להחליף. היום יש לי צמיגים אחרים שעולים בדיוק חצי מחיר 900 שקל לזוג צמיגים (נדמה לי מקסיס, אבל לא בטוח) והם מחזיקים 3 שנים ויותר.

• תוכן חדש...