Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3312 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב יש לי בדירה שני מזגנים עיליים אינוורטר של חברת טורנדו :

אחד מהם בסלון , השני בחדר שינה .

מזגן נוסף עיליי של אלקטרה בחדר נוסף .

המזגנים לא באחריות אני מעוניין לבטח אותם , פונה אליכם ע"מ לקבל המלצה על חברה שנותנת שירות טוב ומהיר בעת הצורך ועם מחיר סביר .

האם בחברה שאתם ממליצים עליה גובים ביקור טכנאי ? .

האם יש חלקים שלא מכוסים במסגרת הביטוח למזגן ? .

תודה מראש .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

בדקת כבר עלות של ביטוח כזה?

לאחרונה החלפתי מזגן מזגן בחדר השינה - מזגן תדיראן 12000BTU (כמובן תוצרת Gree הסינית) עלה 2900 ש"ח - וזה כולל המכשיר עצמו, פירוק המזגן הישן וסילוק שלו, (לפי חוק המחזור?) והתקנת מזגן חדש, כולל קצת (אבל ממש קצת) עבודת גבס.

במחיר כזה כנראה שאין הרבה טעם בתשלום תמורת ביטוח המזגן.

כדי לשפר לך את מצב הרוח - חברה של אשתי סילקה מזגן טורנדו בן פחות מ-3 כיון שהוא לא הפסיק לעשות צרות ואף אחד לא הצליח לתקן אותו. כמו שאני עשיתי למכונת כביסה קריסטל בת שנתיים שעדיין היתה באחריות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מזגן אינוורטר יקר משמעותית ממזגן און אוף.

מתאר לעצמי שגם מחיר הביטוח יקר בהתאם.

אישית, לא מבטח שום מוצר חשמלי בבית, ואת דמי הפרמיה של הביטוח חוסך להחלפה של מוצרים לכשיגיע זמנם.

בינתיים זה מוכיח את עצמו.

אם כי, אם היתה לי מערכת מאוד יקרה כמו למשל איזה מולטי אינוורטר, אני מתאר לעצמי שהייתי שוקל בחיוב הארכת אחריות.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

• תוכן חדש...