Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הקדמת טסט שנתי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3331 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עשיתי חיפוש קצר ולא מצאתי תשובה.

אם במדבקה של הטסט מסומן לי חודש יוני (6) ואני עושה טסט במאי (5), האם אקבל מדבקה עם הסימון 6 או ש״אאבד חודש״ והסימון יוקדם לי ל5?

תודה.

פורסם

תבדוק מול משרד הרישוי כדי להיות בטוח.

על סמך הניסיון שלי, לא תאבד שום דבר.

המדבקה יוצאת על פי חודש עליה לכביש.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

לא אמור לאבד חודש במדבקה, וגם אם כן: הרישיון הוא שקובע!

אפשר לגשת ברגע שמקבלים את הרשיון החדש. לרוב כדאי להקדים, אין טעם לדחות למועד האחרון (אלא אם כן זה באופי).

פורסם

לא תאבד שום דבר. הטסט בתוקף עד תאריך קבוע, היום בו עלה הרכב לכביש, ורק השנה מתחלפת.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

ניתן לעבור טסט שנתי מחודשיים לפני המועד - תאריך הטסט לא משתנה לאורך כל חיי הרכב.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

יותר מחודשיים.

למכונית של אשתי טסט בסוף יולי, שילמתי אותו בשבוע שעבר, עכשיו ממתין לפיסת הנייר. כשתגיע - אקח אותה לטסט, גם אם זה חודשיים לפני התאריך האחרון. יתן לי זמן לתקן ליקויים (שאיני צופה, חוץ מנורת מספר ששרופה כבר יותר משנה).

לגבי חידוש הרשיון - כל עוד מדובר בחידוש שגרתי הוא יהיה בתאריך שהוא יום אחד לפני תאריך העליה לכביש (רישוי ראשון).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אתה כבר לא צריך להמתין לצעטלע

אם יש לך אותו ושילמת אינטרנטית - גש איתו למכון. הם מעודכנים בתשלום.

אם אין לך - הרשיומט יספק בכיף.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

עדיין לא קיבלתי את הפתק הראשון, בשנתיים האחרוות הוא מגיע בדרך כלל אחרי המשולם.

ואני לא ממהר, יש לי עוד חודשיים וחצי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

כמו שנאמר, תוכל להוציא עותק מעודכן מהסופר פארם, ברישיומט. (אם כי זה עולה 29 שקלים)

אבל תכלס זה מיותר לגמרי, אם אתה לא ממהר.

עריכה אחרונה על ידי ramik33
:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
  • תוכן חדש...