Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3353 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אז בדקתי..מניח שאתה מתכוון ללחץ במסילה..

בסל"ד סרק אמור להיות 4MPA - יש 4-4.4

בסל"ד 1500 בסביבות 7.5MPA

בסל"ד 2500 כ 14MPA..

בנוסף ווסת לחץ פתוח 20% בסרק.

בריאות לכולם!

פורסם (נערך)
אז בדקתי..מניח שאתה מתכוון ללחץ במסילה..

בסל"ד סרק אמור להיות 4MPA - יש 4-4.4

בסל"ד 1500 בסביבות 7.5MPA

בסל"ד 2500 כ 14MPA..

בנוסף ווסת לחץ פתוח 20% בסרק.

לחץ טוב

תנסה DATA STREAM בנסיעה

בנוסף TECH2 עושה REPROGRAM בהחלפת RPVC

כמה לחץ טורבו ולחץ סולר גם בנסיעה?

עריכה אחרונה על ידי gershon1
פורסם

איפוס עושים חיישן מסילה ולא לווסת לחץ בהחלפה..

אין לי מושג כמה לחץ טורבו וסולר, טורבו הוחלף במשופץ בלי סיבה רק לצורך בדיקה ואין שינוי.

לגבי סולר - נבדק צינור עודפים ויש זרימה טובה ללא בועות אויר.

שסתומים - הוחלף ראש מונע כפי שכתבתי, השסתומים הועברו וכוונו מחדש, ללא שינוי.

בריאות לכולם!

פורסם

לפחות אצלי ניתן לבדוק לחץ טורבו עם מתאם OBD ב 3$ מאליאקספרס, הקריאה שלו זהה לזו שקרא סורק מקורי של היצרן.

קח בחשבון שאם מותקנת תוכנה זה אחד הפרמטרים שהטיונר התעסק איתם.

האם הטורבו שלך הוא בעל גאומטריה משתנה? תקלה נפוצה בסאנגיונג היא סולנאויד ואקום סתום או תקוע שמגביל את הגדישה.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

עוד דבר לגבי מגדשים עם גאומטריה משתנה, ברכבים ישנים לא נדיר שמדפי הגיאומטריה נסתמתים מפיח ושמן שרוף, וטווח התנועה שלהם נפגע. פירוק וניקוי לעיתים עושה פלאים

יום טוב גם לך

פורסם

מדפי הגאומטריה המשתנה לא ממש נסתמים אבל תנועת מוגבלת בגלל פיח יתר או התחממות של המגדש שמעוותת את כל מנגון התנועה שלהם.

לרוב מתקבל קוד תקלה וחוסר סחיבה ברור, לסרוגין או קבוע.

קל לבדוק זאת אם התקלה קבועה על ידי ניתוק מוט הדחיף החיצוני ובדיקת מהלך התנועה של המנוף.

WONDER, המלצתי לך זה לחזור לתוכנה המקורית ואז לגשת למוסך המתמחה בכאלו רכבים לצורך אבחון .

פורסם

המוט הדחיף עובד מצוין, נבדק כמה פעמים ליתר בטחון.

דניאל - אם הייתי מכיר מוסך כזה - הייתי הולך אליו.. UMI שאני מכיר לא אופציה מבחינתי.

בריאות לכולם!

פורסם
איפוס עושים חיישן מסילה ולא לווסת לחץ בהחלפה..

אין לי מושג כמה לחץ טורבו וסולר, טורבו הוחלף במשופץ בלי סיבה רק לצורך בדיקה ואין שינוי.

לגבי סולר - נבדק צינור עודפים ויש זרימה טובה ללא בועות אויר.

שסתומים - הוחלף ראש מונע כפי שכתבתי, השסתומים הועברו וכוונו מחדש, ללא שינוי.

חייב להיות

פורסם

1. מאיפה אתה בארץ?

2. האם שאר הפרמטרים בין הרכב שלך לרפרנס זהים/דומים? צמיגים גדולים יותר, גלגלים כבדים יותר, משקל מועמס - כל אלו משפיעים מאוד על הרכב...

3. מערכות יניקה ופליטה תקינות? איך נבדקו?

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

פורסם

אני מאזור ראש פינה.

הרכב די דומה לרכבים האחרים שהשוויתי אליהם מבחינת קונפיגורציה אם זו כוונתך, צמיגים אולי מעט כבדים יותר (טויו 31 שטח מלא מול קופר). יחד עם זאת הורדתי ממנו כ 150 קילו לצורך הבדיקה - ושום דבר לא השתנה - כאילו משהו מגביל את הכח שלו.

גם אני חשבתי שאולי ביניקה יש בעיה אבל סעפות יניקה ופליטה פורקו, נוקו ונבדקו, איטרקולר עבר ניקוי, דוד אחורי הוחלף וממיר נוקה פנימית.

בריאות לכולם!

• תוכן חדש...