Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3353 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

רכב דיזל, לא משנה כרגע תוצרת, הגיר מתפקד על פניו מצוין ואין בעיה נראית לעין או למחשב.

המנוע מרגיש כבר תקופה כאילו חסר לו כח ובהשוואה לרכבים זהים באמת מורגש הבדל לרעה.

לא מזמן הוחלף ראש מנוע בחדש, כולל כיוון שסתומים וכו' כמובן - לא הורגש שום הבדל בכח המנוע.

בנוסף בבדיקות מחשב כל החיישנים מראים ערכים תקינים, מזרקים חדשים והוחלף טורבו.

לפני כשנה, אולי קצת פחות שונתה תוכנת ניהול מנוע לקבלת הספק גדול יותר - בפועל לא הורגש שום שינוי ברכב.

ברכב אחר בו בוצע אותו שינוי היה הבדל ברור.

מוזר לגמרי.

כל רעיון יתקבל בברכה...

בריאות לכולם!

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש תקלה במערכת ההצתה (אם כי אני מניח שמיספייר היה מדליק מנורה (אולי המצתים עייפים) או לחילופין, מסנן סולר סתום וגורם לכך,שהביצועים נפגעים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
יש תקלה במערכת ההצתה (אם כי אני מניח שמיספייר היה מדליק מנורה (אולי המצתים עייפים) או לחילופין, מסנן סולר סתום וגורם לכך,שהביצועים נפגעים.

איזה מצתים יש בדיזל?

פורסם

מצתי להט מסיימים את פעולתם כמה שניות אחרי התנעת המנוע ואחרי שהמנוע הניע אינם יכולים לגרום לירידה בסחיבה גם אם כל המערכת שלהם לא תקינה ולא מתפקדת בכלל.

פותח השירשר, לא תהיה פה תשובה רצינית עד שלא תציין את דגם הרכב, דגם המנוע ודגם הגיר.

----------------------------------------------------

האמת, לא ממש מעניין איזה טלפון יש לכם. משתמשי Tapatalk, כנסו בבקשה ל Settings -> Signature ותעבירו למצב כבוי.

פורסם
שלום לכם,

לא הורגש שום הבדל בכח המנוע.

כל רעיון יתקבל בברכה...

ביצעת בדיקת קומפרסיה למנוע?

העלית את הרכב לדיינו?

איך אפשר להרגיש שאין שינוי ואז לומר באותה נשימה שהרכב עצל?

בלי קשר, לשאתך בכותרת התשובה היא שבוודאי הרי הגיר הוא תחנה נוספת במסלול העברת הכוח מהמנוע לגלגלים ואכן יכול להיות איבוד כוח אם הוא לא תקין אך כמו שבוקי רשם ללא פרטים אף אחד לא ידע לכוון אותך.

הזול עולה ביוקר

פורסם (נערך)

טוב..חשבתי ששאלתי שאלה ספציפית לגבי השפעת תיבת הילוכים ולכן לא ישנה איזה רכב זה..

בכל מקרה אני אשמח לתשובות רציניות ולכן;

מדובר על איסוזו טרופר מנוע 3.0L 4JX1, תיבת הילוכים AW30-40LE.

עבר כ 220K ק"מ, אצלי מ 170,000.

בנוסף מדובר על דגם עם תיבת העברה מסוג TOD.

תודה!

עריכה אחרונה על ידי wonderd

בריאות לכולם!

פורסם

נבדק הלחץ דלק במסילה (אני משער שמדובר במסילה)? פילטר סולר? פילטר אוויר? חיישן MAF? טמפ' העבודה תקינה?

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
נבדק הלחץ דלק במסילה (אני משער שמדובר במסילה)? פילטר סולר? פילטר אוויר? חיישן MAF? טמפ' העבודה תקינה?

במסילה שם יש לחץ שמן מנוע ולא לחץ דלק:-D

מערכת זאתHEUI ולא COMMON RAIL

תלמד נושא :-D

פורסם

kill me :roll:

סליחה שאני לא בקיא ברזי מנוע הטרופר, שים לב שרשמתי שאני משער שיש מסילה.

מנסיונך - מה עוד הוא יכול לבדוק?

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...