Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3358 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

לא מבין יותר מדי בכלבים.

שכן אימץ/קנה כלב קטן וחמוד.

הכלב משעות הבוקר ועד הערב המוקדמות לבד במרפסת, קשור למעקה. בערב כנראה מוציאים אותו לטיול ואז שוב הוא במרפסת כל הלילה. מרפסת של 12 מ"ר. הוא קשור ושוכב על שמיכה.

אני שואל, כי אני לא מבין כלום בכלבים.

לי הוא נראה ונשמע אומלל. הוא נובח ומתחנן כשיש אצלם מישהו בבית. גם בלילות כשאני חוזר הביתה ויוצא לשתות כוס תה במרפסת הוא שומע אותי ומיילל.

פעם ראיתי את הרגע שהם יוצאים אליו. מאכילים אותו, מלטפים ואז פשוט חוזרים לדירה.

האם זה בסדר לכלב?

האם יש משהו שאני יכול לעשות?

האם לפני דאני עושה את זה כדאי לוודא כמה דברים שאולי אני לא רואה? (כי ממה דאני רואה הוא לבד כל היום וכל הלילה במרפסת כבר כמה ימים).

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

בעלי ילדים, האם זה בסדר שילד יום שלם במרפסת ?

לא מבין יותר מדי בילדים.

שכן אימץ/קנה ילד קטן וחמוד.

הילד משעות הבוקר ועד הערב המוקדמות לבד במרפסת, קשור למעקה. בערב כנראה מוציאים אותו לטיול ואז שוב הוא במרפסת כל הלילה. מרפסת של 12 מ"ר. הוא קשור ושוכב על שמיכה.

במידה והציניות לא הועברה כראוי, התשובה היא: לא, זה לא בסדר

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

גרוע ביותר הייתי אומר שזו התעללות השכן חייב לשנות דפוס התנהגות כלפי הכלב

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם (נערך)

קאררה לא צריך להיות דרמה לאמה. שאלתי כי יש כלבים שכל היום בחצרות באותו הגודל, אז תהיתי אם במרפסת זה אותו דבר. בסך הכל מעולם לא גידלתי כלב ולעומת ילדים כן יצא לי להיתקל בכלבים שכל היום בחצרות קטנות,אלא שלעומתם הכלב הזה נראה ונשמע אומלל ולכן שאלתי. אני מניח שיש גם גזעים שונים עם התנהגות שונה או לא יודע מה. בגלל זה אני שואל.

בכל מקרה, אם יש למישהו תשובות גם לשאלות האלו אשמח לקרוא:

האם יש משהו שאני יכול לעשות?

האם לפני שאני עושה את זה כדאי לוודא כמה דברים שאולי אני לא רואה? (כי ממה שאני רואה הוא לבד כל היום וכל הלילה במרפסת כבר כמה ימים).

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם

לא תקין בכלל.

באיזה מזג אויר גם בחורף?

מכל מקום היה בשכונה של ההורים שלי סיפור דומה רק

עם כלב גדול, שילל וסבל מבדידות ועוד,אחרי ששכנים התלוננו

הגיע פיקוח ולקחו אותו.

אני מניח שהם חושבים שזה משחק לנכדים,זה לא תקין בעליל.

פורסם (נערך)

שמתי לב ממש לפני כמה ימים. הכלב לא מיילל ולא נובח עד שהוא שומע את הבעלים מתקרבים אליו. 3 או 4 פעמים ביום לכל היותר. חשבתי שאולי הם בחו"ל ומישהו בא להאכיל אותו. בניין של הרבה צרפתים שגרים פה און אנד אוף. לא יודע מה לחשוב ולא רציתי לקפוץ למסקנות נחפזות.

גם עכשיו, חצות, הוא שוכב שם לבד שקט. די קריר בחוץ למרות שכבר אביב. אולי זה גזע כזה של כלבים שאוהבים קור? הייתה לי בת זוג שלכלב היה מקרר קטן שהוא שכב בתוכו.

אני אצלם מחר אם זה יעזור.

מה אני יכול לעשות? איך לעשות את זה?

השכנים זוג צרפתי עם 2 ילדים נחמדים. רוצה להאמין שזה מחוסר מודעות.

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

• תוכן חדש...