Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לזוג + אחד בתנור [35K ש"ח]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3345 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

החיים שלנו הולכים להשתנות בעוד מס' חודשים (בקטע טוב) ונראה שהגיע הזמן לשדרג את הרכב. היום אנחנו מחזיקים סוזוקי יורוסוויפט 2003 (נשמה גדול שירדה אל העולם בגלגול הזה כרכב), אני מת על הרכב אבל הגיע הזמן להתקדם למשהו שיותר מתאים מבחינה בטיחותית ואיכות נסיעה.

אז בגדול אנחנו מחפשים רכב סטנדרטי למצב שלנו כשמעל הכל זה בטיחות (ABS, מבחני ריסוק וכו').

מכיוון שנכון להיום אני נוסע לעבודה בתחבורה ציבורית (וזה כנראה גם לא ישתנה בקרוב) ואנחנו לא גומעים מרחקים גדולים בטירוף לחסכון בדלק יש חשיבות אבל הוא משני לעניין תקלות ברכב ועלויות אחזקה.

כמובן שחשוב שיהיה תא מטען שנוכל להכניס אליו בקלות עגלה + תיק/מזוודה בגודל סביר, מרווח מספיק. בקיצור רכב שמתאים לזוג + תינוק.

התקציב שלנו הוא בסביבות 35,000 ש"ח, אשמח אם תוכלו להמליץ לנו על דגמים שיתאימו לצרכים שלנו

תודה רבה, צוריאל.

פורסם

קודם כל הרבה מזל טוב על הלחמנייה בתנור.

אם צריכת דלק בעלת חשיבות פחותה אני מאמין שרוב האפשרויות פתוחות בפניך אבל כדאי שתדרג את הדברים החשובים יותר ופחות ברכב.

דהיינו ראשית תגדיר לעצמך את סוג הרכב המבוקש סופרמיני/משפחתית קטנה, האם נסיעות בינעירוניות או בעיקר עירוניות? רכב ידני/אוטומט כו'.

כמו כן ממליץ לבדוק את סחירות הרכב, שנתון גבוה היום לא הכרח יהפוך את הרכב לסחיר בעוד 3 שנים כשתמכור/תחליף.

שנית לא לכולם מתאים הרכב המומלץ על ידי הפורום אף על פי שעל הנייר הוא הרכב הכי אידיאלי ולכן אני

ממליץ שתיגש למגרש לאחר בירור הרכב האידיאלי ללא כוונה לקנות כדי להתרשם מהגודל, נוחות נסיעה מרווח תא מטען וכו'.

אישית אני בעל מאזדה 3 מודל 2010. הרכב אמין ונוח, מתנהג יפה על הכביש ובעל צריכת דלק 1:10/11 בנסיעות בעיקר בינעירוניות.

ממליץ גם לבדוק טויוטה קורולה לא רובוטית, קיה סיד והונדה ג'אז.

המון בהצלחה

פורסם

מה גודל הרכב אותו תעדיפו? משפחתי? (לדוגמא מאזדה 3) סופר מיני? (לדוגמא יונדאי i20)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
קודם כל הרבה מזל טוב על הלחמנייה בתנור.

אם צריכת דלק בעלת חשיבות פחותה אני מאמין שרוב האפשרויות פתוחות בפניך אבל כדאי שתדרג את הדברים החשובים יותר ופחות ברכב.

דהיינו ראשית תגדיר לעצמך את סוג הרכב המבוקש סופרמיני/משפחתית קטנה, האם נסיעות בינעירוניות או בעיקר עירוניות? רכב ידני/אוטומט כו'.

כמו כן ממליץ לבדוק את סחירות הרכב, שנתון גבוה היום לא הכרח יהפוך את הרכב לסחיר בעוד 3 שנים כשתמכור/תחליף.

שנית לא לכולם מתאים הרכב המומלץ על ידי הפורום אף על פי שעל הנייר הוא הרכב הכי אידיאלי ולכן אני

ממליץ שתיגש למגרש לאחר בירור הרכב האידיאלי ללא כוונה לקנות כדי להתרשם מהגודל, נוחות נסיעה מרווח תא מטען וכו'.

אישית אני בעל מאזדה 3 מודל 2010. הרכב אמין ונוח, מתנהג יפה על הכביש ובעל צריכת דלק 1:10/11 בנסיעות בעיקר בינעירוניות.

ממליץ גם לבדוק טויוטה קורולה לא רובוטית, קיה סיד והונדה ג'אז.

המון בהצלחה

תודה על התשובה המפורטת.

לעניין העדיפויות, נעדיף משפחתית קטנה שתאפשר לנו גמישות בטיולים ובעיקר כי אני לא בנאדם שמחליף רכבים בתדירות גבוהה.

מרבית הנסיעות יהיו עירוניות ונעדיף גיר אוטומט (שנינו לא נהגנו המון זמן על ידני).

לגבי סחירות, איך אני יכול לבדוק את זה? תודה על הטיפים, בעיקר על הרעיון ללכת למגרש ולהרגיש את הרכב. אבדוק לגבי הדגמים שציינת.

פורסם

בתקציב הזה תוכלו למצוא מיצובישי לנסר הדור החדש, ניסן טידה וקיה פורטה - משפתיות אמינות משנתון יחסית מתקדם .

קורולה לא רובוטית לא תמצאו מודל 2009 (אלא אם תרדו ל 2007 - הדגם הישן).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

גם המאזדה 3, והפוקוס עד 2011 באות בחשבון, אישית הייתי מוותר על הטידה עקב עלויות חלפים ואחזקה גבוהות יחסית לשאר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
גם המאזדה 3, והפוקוס עד 2011 באות בחשבון, אישית הייתי מוותר על הטידה עקב עלויות חלפים ואחזקה גבוהות יחסית לשאר.

תודה לכולם על התשובות. במה מתבטא העלויות אחזקה? הבנתי שהרכב כמעט לא רואה מוסך מעבר לטיפולים רגיליםץ

פורסם

גם המוסכניק שלי אמר לי שטידה זהו אחד הרכבים האמינים ביותר שיצא לו לטפל בהם ועלויות האחזקה שלו נורמליות.

zvit , אולי התכוונת אם נכנסים למורשה יבואן ?

• תוכן חדש...