Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

במוו סדרה 3 או אאודי a4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3342 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום אני מתעניין בשביל חבר אשר מעוניין לקנות במוו סדרה 3 דגם 320i או אאודי a4 שנים 2007~2008

אם אפשר בבקשה יתרונות וחסרונות של שתי הדגמים בכל הסוגי מנועים או המלצה על רכב יוקרה אחר בתקציב של עד 45k

אגב שכחתי לציין אם זה אאודי a4 2008 זה יהיה הדגם החדש יותר הb8

תודה מראש לעונים

עריכה אחרונה על ידי Therabrab
פורסם

נראה לי עדיף לקסוס is250 גם יותר אמין וגם יש יותר תוספות במחיר זהה שישלם על ב.מ.וו או אודי.

Отправлено с моего SM-G935F через Tapatalk

פורסם
נראה לי עדיף לקסוס is250 גם יותר אמין וגם יש יותר תוספות במחיר זהה שישלם על ב.מ.וו או אודי.

אתה בטוח שאפשר למצוא לקסוס במחיר הזה באותם השנים? אני בספק אבל תודה על העצה אני אבדוק את זה

פורסם

על איזה סכום מדובר?

לקסוס אמינה בהרבה,תבדוק את סקר האמינות האמריקאי שמתבצע כל שנה ולוקח נתונים ממוסכים שונים.

שם (בגלל שרוב המכוניות חדשות) הטיפולים בגלל האחריות מתבצעים במורשה ויש מעקב פתוח גם בקניה וגם לסקר שוק ולקסוס/טויוטה ראשונים בטבלה

פורסם

אהה,נראה לי כבר עדיף אקורד שמורה מאשר גרמניה במחיר כזה.

45,000 זה לא סכום לאוטו פרימיום גרמני שכזה,במחיר כזה זה כאב ראש

פורסם
כן ברור שלקסוס יותר אמינה זה ידוע אבל לא תמצא אחת בפחות מ60 אלף התקציב המדובר הוא 45 אלף עם התאמצות =)

עדיף אקורד שמורה

פורסם

אני גם חושב כך הצעתי לו אפילו את האקורד 2.4 המאובזרת יותר אבל חבר שלי מקובע על גרמניות לצערי אם זה היה אני הייתי קונה אקורד. וגם ממחקר קטן שעשיתי זה נכון שהטסט לרכבי יוקרה יותר יקר?

פורסם
אני גם חושב כך הצעתי לו אפילו את האקורד 2.4 המאובזרת יותר אבל חבר שלי מקובע על גרמניות לצערי אם זה היה אני הייתי קונה אקורד. וגם ממחקר קטן שעשיתי זה נכון שהטסט לרכבי יוקרה יותר יקר?

אני באמת לא יודע,זה באמת זניח לאומת מחירי חלפים שהוא ייצטרך לרכוש כי במחיר הזה זה לא אוטו זה בלאי (אני מיחס כמובן ליוקרה גרמנית) מה שגם,הוא לא מתכוון לנהוג בה בכפפות משי אלא להרביץ וחזק מה שיגרום לתקלות (עייפות החומר עם השנים פלוס נהיגה אגרסבית תעשה את שלה) ומן הסתם תגרור הוצאות ענקיות בסכום של אלפי שקלים אם לא עשרות אלפי...

בתם בשביל העניין,תברר כמה יעלה לך גיר לבמוו או אודי,או מנוע מפירוק למקרה שלא ישים לב וילך המנוע...

ברכבים האלה בדרך כלל מנתקים את הנורית check engine על מנת לא להיכשל בטסט כי לתקן (לצעירים אין כבף לתקן ובגלל זה רוב המכוניות האלה עוברות הרבה ידיים,בהתחלה פוזה עד שנשבר משהו ואז מוכרים מהר וכן הלאה) אין כסף,ונוסעים עד שמוצאים קונה...

פורסם

אוקיי אקבל את מה שאתה אומר אני מנחש שאתה מדבר מניסיון, אז היית ממליץ על הונדה אקורד שמורה? בכל מקרה אשמח לעוד דעות של חברי פורום אחרים

פורסם
אני גם חושב כך הצעתי לו אפילו את האקורד 2.4 המאובזרת יותר אבל חבר שלי מקובע על גרמניות?

אז גם לקסוס לא רלוונטית.

בכל מקרה, אם הוא מחפש רכב מהנה לנהיגה, ההחלטה צריכה להיות הבימרית.

פורסם

מהנסיון שלי, ב.מ.וו מייצרים רכבים עמידים יותר מאאודי.

יתכן והאאודי תהיה מאובזרת יותר טוב ועם דברים שנשמעים מפוצצים (הנעה לכל הגלגלים, מנועי טורבו, 5 שסתומים לצילינדר וכו, לא יודע מה קיים בשנתון הספציפי) אבל עשור קדימה זה בעיקר מקור לצרות. בב.מ.וו גם כנראה תמצא פח הרבה יותר עבה וצביעה בריאה יותר כך שהסיכוי שהיא תייחצן את אלפי הדלתות שקנאים פתחו עליה הוא נמוך יותר.

פורסם

יתכן והאאודי תהיה מאובזרת יותר טוב ועם דברים שנשמעים מפוצצים (הנעה לכל הגלגלים, מנועי טורבו, 5 שסתומים לצילינדר וכו, לא יודע מה קיים בשנתון הספציפי) אבל עשור קדימה זה בעיקר מקור לצרות. בב.מ.וו גם כנראה תמצא פח הרבה יותר עבה וצביעה בריאה יותר כך שהסיכוי שהיא תייחצן את אלפי הדלתות שקנאים פתחו עליה הוא נמוך יותר.

התכנון הוא רכב לחמש שנים גג ותודה על העצה

פורסם

ב-BMW פח יותר עבה מאאודי? מאיפה אנשים מביאים את השטויות האלה?!

סה"כ מדובר על שני רכבים גרמנים עם צביעה מאד איכותיות ושכבת לכה קשה במיוחד בהשוואה לרכבים יפנים אבל זה לא משהו שיגן עלייך ממכות. כל זה גם נכון לרכבים חדשים, צריך לקחת בחשבון שאלה רכבים בני קרוב לעשור שקרוב לוודאי עברו תיקוני צבע, שטיפות במכונה, פולישים למינהם וכו'. בקיצור הצביעה כבר לא ברמה של רכב חדש.

בימרית?

בימר=BMW

וכן אם השיקול הוא הנאה מנהיגה אז הבחירה צריכה להיות בבימר, אם השיקול הוא איכות תא הנוסעים לטעמי האאודי עדיפה.

צריך לקחת בחשבון שהאחזקה של רכבים כאלה היא יקרה. טיפול בבימר הוא דבר מאד לא זול, לא בטוח שזה רעיון כ"כ לחכם לרכוש אחת למישהו שצריך לגרד 45K(מבלי לזלזל). יכול לספר מנסיון שהחזקנו בעבר A4 חדשה 1.8T 20V והגיר הלך אחרי 7K ק"מ, עלות של גיר כזה היא לא זולה בכלל.

• תוכן חדש...