Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו מגאן 2008

haim89
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3401 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וערב טוב

חמי רוצה לתת לי את הרכב הנ"ל במתנה הרכב אם 190k

איך הרכב מבחינת אמינות לא ידועה לי ההיסטוריה שלו בדיוק

האם האחזקה שלו יקרה יותר או זולה יותר (ביטוח וטיפולים)

האם בגלל הקילומטרים שעבר כדאי להתאמץ ולהחליף את הרכב או שידו עוד נטויה ואפשר להמשיך איתו עוד כמה שנים

תודה מראש לכולם

פורסם (נערך)

אני מניח שיהיו פה מגוון דעות. מגאן דור שני לא ידועה כמתחרה העיקרית לקורולה באמינות.

בגדול זה מאוד תלוי איך הרכב נסע (עירוני / בין-עירוני), איך הוא ננהג ואיך הוא טופל. אי אפשר להשוות רכב כזה שעשה כל יום כמה שעות בפקקים, ננהג בגסות וטופל בתחזוקת שבר פר אקסלנס לרכב שעשה נסיעות בין-עירוניות רגועות, טופל כל שנה בחלקים איכותיים ובנוסף נכנס למוסך כל פעם שהתעוררה בעיה.

אם מדובר על רכב מתוחזק, לדעתי יש סיכוי לא רע שתוכל להמשיך ולהשתמש בו עוד שנה שנתיים ואולי יותר. ברור שיהיו תקלות כאלו ואחרות, אבל לא בהכרח קטסטרופות. בכל אופן, תתכונן לתחזוקה מסוימת, גדולה מאפס. זה נכון לכל רכב בגיל כזה.

אם מדובר על רכב מוזנח, שהמוטיב העיקרי בטיפול בו היה לחסוך כמה שיותר כסף, הכל יכול להיות. לא ממש בטוח שכדאי להכנס להרפתקה כזו.

אם תרצה, תוכל אולי לקחת את הרכב לבדיקה במוסך מתמחה כדי להבין את מצבו המכני. לפני שתעשה את זה, כדאי לשאול האם אתה מקבל את הרכב כי הבעלים הנוכחי שלו נתקל בתקלה שלא התחשק לו לתקן, או כי הוא נוהג בו כבר כמה שנים, החליט לשדרג ולא הצליח למכור. אם כבר יש תקלות ידועות שמצריכות טיפול מיידי כדאי לבדוק את עלות התיקון לעומת עלות אפשרית של רכב אחר.

לגבי ביטוח, מכיוון שאתה מקבל את הרכב בחינם, קשה לי להאמין שתעשה מקיף, ולכן עלות הביטוח (חובה וצד ג') תלויה במאפיינים שלך כנהג בלבד.

בהצלחה!

עריכה אחרונה על ידי pooh-bear

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

אני חושב שאקח את הרכב לבדיקה כללית לראות מה המצב שלו

חמי טיפל במוסך המרכזי של רנו בשנתיים שהרכב אצלו והרכב מגלה אמינות טובה לפי מה שאמר לי

ממה שראיתי הצמיגים גמורים ו2 חלונות חשמל מקולקלים

כמו כן האיתותים ברכב עובדים מאוד מהר וזה מוזר

פורסם

איתות שעובד מהר יכול להיגרם מנורה לא מתאימה, למשל. אם אתה נמצא במרכז, יש פה מוסכים מומלצים (גבע, אורן, שאפט), אני מניח שכולם יוכלו לחוות את דעתם על הרכב, ובטח לטפל בתקלות פשוטות כאלו.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

• תוכן חדש...