Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7808 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
2. נעליים-תבדוק עם זוג נעליים אחר...
תנסה עם נעלי עקב:wink:

אין מה לעשות-התופעה קיימת גם ברכבים ישנים. הפתרון שלי זה לשמור על מגע עם גוף הרכב כשיוצאים ממנו.

דני.

פיאסטה MK1 שנת 79 בשלבי שיפוץ ->[thread=41214]כאן[/thread]

מנוע:1L, ממוזגת+ תוספות.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גם לי זה קורה,בדייהטסו שרייד 86'.זה קורה בימים עם רוחות חזקות,או אחרי נסיעה ארוכה.

אגב,יש לי חשש שחשמל סטטי בגוף הרכב גורם להפרעות בקליטה במכשיר הרדיו.יש מישהו שיכול לאשר?

פורסם

גם לי הייתה את אותה הבעיה עם האונו שלי, הייתי מנסה ים שיטות כדי לא להתחשמל.

לכל מי שכתב שקודם שמים רגל על האדמה היה קרוב:

Nitch צא מהרכב, תגיע באדמה עם היד, בחיי אני לא צוחק, ואז תסגור את הדלת בביטחה.

נכון, אתה נראה מפגר, אבל מה עדיף ? זרם ? או להיראות ממש טמבל?

גם עמוד של בניין או כל דבר בנוי אחר שמתחבר לאדמה טוב, אבל הנגיעה חייבת להיות ביד !

בהצלחה ומאחל לך התפרקות חשמל נעימה.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם
פתרון:

פתיחת הדלת,

היד תופסת את מסגרת הדלת (צריך מגע בין היד לבין מתכת המרכב),

ורק עכשיו מורידים את הרגל אל הקרקע,

סיימנו (אם רוצים להגזים, ניתן לנשק את האדמה כאות תודה).

תהנו.

:mm_yeah: גם אני נתקלתי בפיתרון הזה באיזה תוכנית שראיתי פעם לסיבה שבגללה נוצרות שריפות בתחנות דלק. הנהג שיוצא מהרכב (ולא סוגר את הדלת כי הוא רק מתדלק) ניגש אל פתח המילוי עם הצינור בידו השניה והמגע הראשון עם המתכת מצית את השטח מסביב לפתח הצינור שמכיל אדי דלק.

פורסם

מה שעזר לי פעם בג'סטי שזה היה קורה לי (שם זה היה רק בימים שרביים), זה לגעת בדלת עם המפתח, זה פורק חלק מהזרם אם לא את כולו לפעמים, ואז אפשר לסגור בביטחה (+-).

[שימו לב להחזיק את המפתח בפלסטיק ולא במתכת כמובן....)

באסה שברנו החליטו לעבור לכרטיסי פלסטיק במקום מפתחות, אז גם את השיטה הזאת אי אפשר לעשות עכשיו.

כולם מתים בסופו של דבר, אבל לא כולם חיים בדרך.

פורסם

עד כה, נגיעה ברצפה לפני סגירת הדלת עוזרת, למעט מקרה אחד, שנוי במחלוקת בפני עצמו.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
:mm_yeah: גם אני נתקלתי בפיתרון הזה באיזה תוכנית שראיתי פעם לסיבה שבגללה נוצרות שריפות בתחנות דלק. הנהג שיוצא מהרכב (ולא סוגר את הדלת כי הוא רק מתדלק) ניגש אל פתח המילוי עם הצינור בידו השניה והמגע הראשון עם המתכת מצית את השטח מסביב לפתח הצינור שמכיל אדי דלק.
חשמל סטטי כגורם לשריפות בתחנת דלק זה אגדה אורבנית. אפילו ראיתי את זה מופרך באיזה תוכנית חביבה בערוץ Discovery. שני חבר'ה פסיכים מילאו מיכל פרספקס ענק באדי דלק וסילון קבוע של דלק והעבירו ניצוץ חזק בהרבה מזה שנגרם על-ידי חשמל סטטי - כלום לא קרה.

כנ"ל טלפונים סלולריים - אותה תוכנית, ניסוי שני. היה קטעים. :wink:

אל תשאל מה אתה יכול לעשות בשביל תרבות מוטורית, שאל מה תרבות מוטורית יכולה לעשות בשבילך.

המלצת השבוע: יפני זה money.

פורסם

כדי לך לנסות נעליים של כבאים, הנעלים האלה מתוכננות כך שלא יהיה עליך חשמל סטטי (אל תשאלו איך כי אין לי מושג).

אלוהים נותן אגוזים למי שאין שיניים

פורסם

החשמל הסטטי שנוצר נגרם עקב חיכוך של הבגדים שאנו לובשים עם ריפוד הכסא.

ביגוד סנטטי יגרום לכך יותר. החשמל הסטטי נטען בגופנו וככל שנתחכך יותר במושב כך נטען יותר.

גוף האדם מתנהג כמו קבל חשמלי.

ברגע שנצא מהרכב המטען בגופנו ירצה להתפרק והוא יתפרק כניצוץ לגוף מתכתי.

מיתוס 1 : חיבור הכבל הארקה ממרכב הרכב לכביש לא עוזר! החשמל נמצא בגופנו ולא ברכב.

מיתוס 2 : מחיאת כפיים, מיצמוץ עיניים, רקיעת רגלים וכו' לא יעזרו בשום צורה.

פתרון ראשון: שינוי בביגוד- כותנה 100% או הרכבת ריפוד אכותי לכסא מכותנה.

פתרון שני: בזמן היציאה מהרכב השתדלו שלא לגוע במתכת ואז עם הברך תנו בירכיה למשקוף הדלת או לדלת עצמה, הניצוץ שיעבור דרך המכנס כמעט ולא יורגש.

פורסם

היי חברה גם לי זה קורה מידיי פעם באילנטרה 2005...

לפעמים אני מקבל אלקטרושוק ממש עצבני שבא לי לבעוט ברכב תוך כדי המכה...

אבל לפעמים זה לא קורה... זה קורה לי דווקא כשאני פותח את דלת, מוריד רגל אחת על האדמה, יוצא עם כל הגוף ואז כשאני כולי על האדמה אני סוגר את הילד תוך כדי נגיעה בפח הרכב...ואז שומעים את הקללה..

דיי חידשתם לי בקטע שזה מגוף האדם ולא מגוף הרכב...כבר כמעט שמתי את הפס המחליא הזה באוטו...

אבל לפי דעתי אם כבר יש עמכם מישהו באוטו..שיסבול גם הוא: תגעו בו:wink:

מחכה לעוד רעיונות איך להיפטר מהצרה

שי

למכירה: טויוטה אוונסיס מודל 2003, 2000 סמ"ק, יד ראשונה צבע שמפניה. 052-4355354- משה.

פורסם

גם לי באחרונה האוטו משרר לי ז'אצים.....כאילו והוא מנסה לפרק עליי אלטרנטור.

יש פיתרון קצת דפוק אבל יש את זה במכוניות הישנות.

חבר שרשרת לגוף האוטו ושישתפף על הכביש..... הוא יפרק על עצמו את המתח הסטטי

או כול דבר אחר שיגע באוטו ובכביש בזמן נסיעה.

תמיר

פורסם

שתי הצעות:

1. להוריד רגל יחפה כשיוצאים מהאוטו (אני יודע, חורף קר ורטוב).

2. לסדר על המושב פחית ברזל (או כל מתכת אחרת) שתהיה מחוברת לגוף הרכב ותיגע בכם כל הזמן. ישירות בעור זה הכי טוב, וגם דרך בגד זה מספק. זה לא נותן לחשמל הסטטי להיבנות בגוף בזמן הנהיגה.

אפשר אגב לעשות מלא ניסויים עם חשמל סטטי.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7808 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...