Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7825 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

:x עשיתי היום כיוון פרונט לרכב בטכנו-טסט חיפה.

במכון נאמר לי כי יש לי בעיה בכיוון של הגלגלים האחוריים, הגלגל הימני נמצא ב 4.5- מעלות (נטייה שמאלה) וגם הגלגל הימני ב 4.5 מעלות (גם נטייה לאותו הכיוון).

נאמר לי כי הרכב קיבל מכה כלשהי מאחור ויש ליישר או להחליף את המשולשים.

מה שאני לא מצליח להבין הוא איך ברכב כמו וולבו S40 שני הגלגלים שלא ישובים על אותו הסרן מקבלים עיוות לואותו הצד ובאותה הזוית.

אני רוצה להדגיש כי הרכב לא עבר תאונה ומקסימום נכנס בבור.

 

אגב למחרת הצלבתי את הגלגלים, בדקתי במכון והמכשירים שוב הראו לי את אותן הזויות.

 

הם אומרים כי יש אפשרות ליישר את המשולשים אבל זה במקום להחליפם ב שלוש אלף ש"ח במוסך המרכזי הם יישרו לי אותם ב1400.

 

מה דעתכם, מה לעשות?

פורסם

דבר ראשון נראה לי קצת מופרח כול העניין אז לפי דעתי תיקח את האוטו למכון פרונט שאתה מכיר את הבעלים או שתיקח אותו לעוד כמה מקומות ואם באמת יש בעיה אז אני ממליץ לך לסדר את זה כי זה יכול לגרום לתוצאות הרסניות זוויות ההיגוי הם דברים חשבוים(מניסיון של החלקה והשבתה של רכב חחח).

×
×
  • תוכן חדש...