Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3382 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההורים של החברה (קווקזים) לקחו אותי למסעדה קווקזית טובה וחשבתי להחזיר להם באותו מטבע.

מחפש מסעדה שתיהיה אותנטית עם כל המאכלים הקווקזים הייחודים (לדוג' דושפרה).

עדיפות לאזור הקריות והסביבה, אך מוכן לנסוע גם לאזור הצפוני יותר / מרכז במידת הצורך.

תודה רבה.

פורסם

אוכל גרוזיני בא בחשבון? יש את "בטומי" באיזור התחנה המרכזית של נתניה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

יש את ״באקו״ בתל אביב. הסתכלתי עכשיו וכתוב באתר שהם מסעדה אזרבייג׳אנית, אבל ממה שזכור לי מהביקור שלי היו המון מנות קווקזיות (כולל הדושפרא שהזכרת) וגם גרוזיניות. תעיף מבט בתפריט.

עריכה אחרונה על ידי malcishua
פורסם
יש את ״באקו״ בתל אביב. הסתכלתי עכשיו וכתוב באתר שהם מסעדה אזרבייג׳אנית, אבל ממה שזכור לי מהביקור שלי היו המון מנות קווקזיות (כולל הדושפרא שהזכרת) וגם גרוזיניות. תעיף מבט בתפריט.

תודה, שאני חושב על זה ההורים אכן מבאקו.

אשמח להמלצות נוספות של קווקזית או אזרבייג׳אנית

פורסם

בעין המפרץ יש מסעדה קווקזית(נראית מסעדת קווקזי לדעתי) חדשה שנראה שהושקע בה הרבה כסף(מקום מפואר), לא הייתי.

בעכו מהכניסה הדרומית(הראשונה) בתחנת דלק בכיכר יש מסעדה קטנה ומוצלחת.

באיזור התעשייה של עכו יש את קריסטל, אולם/מסעדה ותיקה.

כל המסעדות האלו הם לא בערך(גרוזיני וכו), אלא בדיוק בניהול בני המקום שציינת.

יכול להמליץ מאוד על השנייה בניהול בחור חביב, אבל נסה את הראשונה ותחזור לדווח לדעתי לא תתאכזב.

תהנה.

פורסם
בעין המפרץ יש מסעדה קווקזית(נראית מסעדת קווקזי לדעתי) חדשה שנראה שהושקע בה הרבה כסף(מקום מפואר), לא הייתי.

בעכו מהכניסה הדרומית(הראשונה) בתחנת דלק בכיכר יש מסעדה קטנה ומוצלחת.

באיזור התעשייה של עכו יש את קריסטל, אולם/מסעדה ותיקה.

כל המסעדות האלו הם לא בערך(גרוזיני וכו), אלא בדיוק בניהול בני המקום שציינת.

יכול להמליץ מאוד על השנייה בניהול בחור חביב, אבל נסה את הראשונה ותחזור לדווח לדעתי לא תתאכזב.

תהנה.

בעין המפרץ כבר ביקרנו, באמת היה טוב.

גם במסעדה בעכו ששמה ADMIRAL ביקרנו, גם מקום טוב, אך לדעתי פחות טוב מהראשון.

זה בדיוק סגנון המקום שאני מחפש, מכיר מקום נוסף כזה?

• תוכן חדש...