Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7796 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עוקף מימין ומשמאל בתנועה צפופה זה לדעתך תרבות נהיגה?

ביוון נהג כמו יווני, בצרפת כמו צרפתי, ובישראל כמו ישראלי. אם זה היה תלוי ביחיד לשנות את תרבות הנהיגה אני אישית הייתי לוקח על עצמי את הפרויקט. And dont tell me that "One will start and the rest will follw"

עדיין כאן ועדיין שולט

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

"If everything seems under control, you're just not going fast enough."ואילו מילים כמעט מפי בנאדם שהעיר לי על זה שאני עוקף מימין ושמאל...

אחי קצת טקט :wink:

עדיין כאן ועדיין שולט

פורסם
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."ואילו מילים כמעט מפי בנאדם שהעיר לי על זה שאני עוקף מימין ושמאל...

אחי קצת טקט :wink:

זה ציטוט של נהג מרוצים. למה אתה מתרגש כל כך - אפולו?

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

"גם אני נהג מרוצים, שאני נוהג כוווולם מרוצים..." :)

(משפט ששמעתי מאיזה סטלן לפני כמה ימים).

Pure freedom it's in the mind and spirit, up in the sky where the dragon flies...

פורסם

חברה אין מה לעשות שוטרי התנועה בארץ לא מחפשים את הדבר הנכון לעשות אלה את מי יותר קל לעצור!. קחו דוגמא את יום חמישי שהיו מלא ניידות ביציאה ופשוט כול רכב טיפה משופר הם עצרו וביקשו אישורים. ואני יודע על כמה חברה שנידפקו שם בגדול .. רק בגלל הטימטום של המישטרה..שבמקום ב-3 שעות שהם היו שם והוציאו כסף מהאנשים הם היו יכולים ללכת ולחפש עבירות אמיתיות .ולא ילד ששם על האוטו אגזוז ועל זה הם מוציאים ממנו כסף סתם!

..............................................

גודש חדש... 29.7.04

פורסם
Welcome to Israel מה שנקרא...

בכל מקרה,האם על פירפור הם יכולים לעשות משהו?

הרי אם עוצר אותך שוטר על פירפור,אתה פשוט יכול להגיד שהחליקה לך הרגל מהקלאץ'? או שזה לא עובד עליהם?

אם תפרפר הוא יעצור אותך על - אי שליטה ברכב...

פורסם

לפי מה שאני יודע גם אם אתה נוסע ליד השוטר על 150 ואין לו דרך להוכיח את זה הוא לא יכול לתת לך דוח על מהירות

אבל הוא יכול גם על 20 קמ"ש לתת לך דוח על נהיגה פרוע ועוד כל מיני דוחות שהוא ימצא לנכון באותו רגע לתת לך

פורסם
אם תפרפר הוא יעצור אותך על - אי שליטה ברכב...
למיטב ידיעתי "אי שליטה ברכב" שמור להחלקות מכל הסוגים, לא לפרפורים (אא"כ אתה נוהג על הנעה אחורית). לפחות לא לפרפורים במקום.

צבי

פורסם
חברה אין מה לעשות שוטרי התנועה בארץ לא מחפשים את הדבר הנכון לעשות אלה את מי יותר קל לעצור!. קחו דוגמא את יום חמישי שהיו מלא ניידות ביציאה ופשוט כול רכב טיפה משופר הם עצרו וביקשו אישורים. ואני יודע על כמה חברה שנידפקו שם בגדול .. רק בגלל הטימטום של המישטרה..שבמקום ב-3 שעות שהם היו שם והוציאו כסף מהאנשים הם היו יכולים ללכת ולחפש עבירות אמיתיות .ולא ילד ששם על האוטו אגזוז ועל זה הם מוציאים ממנו כסף סתם!

מה ז"א יום חמישי?

איפה יש מפגשים ביום חמישי??

• תוכן חדש...