Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיות בהילוך סרק.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7784 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני שמח שחסכתי לך כאב ראש ומוסך.

הכל מקרה אחרי שאתה מותח תדאג שיהיה חופש של בערך ס"מ בהתחלת המהלך של הידית

כן..., בדוק...

משהו קטן אבל..., לא הצלחתי לפתוח את האום נעילה של החלק התחתון של הכבל.

אמרתי.., אם כבר אז אני אעשה מתיחה טובה.

מוזר..., האום שם היה די רך יחסית..., אז וויתרתי על זה ורק ביצעתי מתיחה דרך הידית.

תודה בכל מקרה..., אני מאמין שזה פתר את הבעייה.

-tPR:ReDesign

-"We Do Better at 45°"

פורסם
כן..., בדוק...

משהו קטן אבל..., לא הצלחתי לפתוח את האום נעילה של החלק התחתון של הכבל.

אמרתי.., אם כבר אז אני אעשה מתיחה טובה.

מוזר..., האום שם היה די רך יחסית..., אז וויתרתי על זה ורק ביצעתי מתיחה דרך הידית.

תודה בכל מקרה..., אני מאמין שזה פתר את הבעייה.

לא קריטי שלא תמתח את ההכבל בקצה התחתון, העיקר שהבורג בידית לא יהיה יותר מדי בחוץ

"...for long you live and high you fly and smiles you'll give and tears you'll cry and all you touch and all you see is all your life will ever be"

פורסם
לא קריטי שלא תמתח את ההכבל בקצה התחתון, העיקר שהבורג בידית לא יהיה יותר מדי בחוץ

לא..., הוא בסדר..., הוא בערך במחצית הדרך... ומחוזק עם הטבעת הידוק...

כך שאין בעייה לבינתיים.

-tPR:ReDesign

-"We Do Better at 45°"

פורסם
לא..., הוא בסדר..., הוא בערך במחצית הדרך... ומחוזק עם הטבעת הידוק...

כך שאין בעייה לבינתיים.

\

אם ככה זה מעולה!:mm_yeah:

"...for long you live and high you fly and smiles you'll give and tears you'll cry and all you touch and all you see is all your life will ever be"

פורסם

עדיין לא הבנתי מה אני צריך לעשות.

מצד אחד אתם אומרים שאם אני לא יאט על ידי הורדת הילוכים אז אני סתם הורס את הרפידות ברקס.

מצד שני אם אני יאט על ידי הורדת הילוכים אני יהרוס את הקלאץ.

ממה שהבנתי בהודעה האחרונה אני צריך לפני רמזור להוריד הילוך ולא לזרוק את הקלאץ אלה ברגש והכל תלוי במהירות, בעניין המהירות הכוונה שלכם הייתה שאני לא יוריד הילוך למשל ממהירות של 85 אלה מ-70 (כמה שיותר קרוב לסוף ההילוך הקודם...) האם אני צודק?

http://roadmaster.pic.co.il <-- האופנוע שלי!!!
פורסם
עדיין לא הבנתי מה אני צריך לעשות.

מצד אחד אתם אומרים שאם אני לא יאט על ידי הורדת הילוכים אז אני סתם הורס את הרפידות ברקס.

מצד שני אם אני יאט על ידי הורדת הילוכים אני יהרוס את הקלאץ.

ממה שהבנתי בהודעה האחרונה אני צריך לפני רמזור להוריד הילוך ולא לזרוק את הקלאץ אלה ברגש והכל תלוי במהירות, בעניין המהירות הכוונה שלכם הייתה שאני לא יוריד הילוך למשל ממהירות של 85 אלה מ-70 (כמה שיותר קרוב לסוף ההילוך הקודם...) האם אני צודק?

ננסה לסכם לך את זה.

את הקלאץ' אל תזרוק אף פעם, זה הורס אותו, את הגיר, ואת הגלגל"שים יחד עם השרשרת.

תוריד הילוכים לפני רמזורים מראש לא בשניה האחרונה אבל בהדרגה לא ישר משישי לראשון בדוך, אלא בהתאם למהירות שאיבדת. ובלי קשר לעצירות, אם איבדת מהירות תוריד הילוכים ככה שהמנוע יחזור לסל"ד שבוא נמצא בתחום החזק שלו, במקרה שלך אם אני זוכר בין 7K-9.5K בערך.

את ההילוכים תוריד די חזק אך לא ממש, עם הזמן יבוא לך יותר רגש על הדושה ככה שהוא יעבור חלק.

קפיש?

פורסם
תודה רבה עשיתה לי סדר בעניינים.
עוד לקוח מרוצה:wink:

פורסם

בקשר למתיחת קלאץ'

גם לי היתה בזמנו הרגשה שהוא לא מפריד כמו שצריך, ומתחתי ולכאורה הכל היה נופת צופים, כשהגעתי לטיפול המוסכניק אמר לי שמתחתי יותר מדי, ובעצם נסעתי עם קלאץ' מעט לחוץ כל הזמן.....למזלי זה לא היה יותר מדי זמן...

צריך להשאיר מעט חופש בידית.

כמובן - אם אין חופש בידית אז אתה מפריד יותר, אבל לא בטוח שאתה מצמיד כמו שצריך.

עם מנוף אי אפשר לסרוג סוודר { C }

• תוכן חדש...