Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3391 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי...

יש לי את הרכב כבר שנתיים וסהכ מאוד מרוצה. עושה את העבודה וחסכוני בדלק, בדרך כלל 1:16.

לאחרונה נסעתי עם הרכב לסיני ומבלי שידעתי מילאתי מיכל מלא של אוקטן 80.

אז התחילו מלא בעיות בבת אחת.

האוטו לא הניע, שיפצתי סטרטר.

זולל דלק בצורה היסטרית, (לא על אוקטן 80, אלא על אוקטן 95 מאז שחזרתי). עושה כרגע 1:10 שזה ממש לא אופייני לו.

בו זמנית הוא גם התחיל לעלות לטורים מאוד גבוהים כשאני בנסיעה, וכשאני לוחצת על ברקס ועל קלאץ׳ ושמה הילוך על ניוטרל. עולה גבוה ולפעמים עד 3000 ולוקח לו כמה זמן לרדת, למשל בזמן שעומדת ברמזור... (קשה לי להבחין אם הטורים עולים כשלוחצת על קלאץ או ברקס או מעבירה לניוורל או הכל ביחד).

בכל אופן... במוסך החשמלאי שתיקן את הסטרטר לא עשה מהטורים עניין ולא הביע רצון לבדוק לעומק ואמר שאולי זה יעבור לבד. זה לא עובר.

למישהו יש מושג מה הבעיה, האם זה קשור לזלילת הדלק?

מה הנזק?

תודה!

פורסם

היה לי רכב כזה, מכיר את הבעיה

1. קודם כל- תיסע עד שתרוקן את מיכל הדלק עם הדלק ההוא ואחר כך מלא מיכל חדש עם 95.

2. הבט על צינורות הואקום שיוצאים מפקק מילוי של שמן המנוע, משם פנימה יותר דרך צלב מפצל כזה. בטוח שאחד מהם נקרע, יש להחליף אותם.

3. ניקוי מצערת

4. ניקוי מנוע הצעדים- תתפלא עד כמה זה יעזור.

5. כשהרכב מונע- נתק את הקונקטור החשמלי מצד שמאל לדעתי שמתחבר ליד המצערת, יש לו מן קליפס מתכת, ואז לשלוף אותו החוצה. המתן בערך דקה -2 דקות כשהרכב מונע וחבר חזרה את הקונקטור.

חזור לעדכן אותנו בממצאים, אם תרצה עזרה- דבר איתי בפרטי.

שלומי

פורסם
היה לי רכב כזה, מכיר את הבעיה

1. קודם כל- תיסע עד שתרוקן את מיכל הדלק עם הדלק ההוא ואחר כך מלא מיכל חדש עם 95.

2. הבט על צינורות הואקום שיוצאים מפקק מילוי של שמן המנוע, משם פנימה יותר דרך צלב מפצל כזה. בטוח שאחד מהם נקרע, יש להחליף אותם.

3. ניקוי מצערת

4. ניקוי מנוע הצעדים- תתפלא עד כמה זה יעזור.

5. כשהרכב מונע- נתק את הקונקטור החשמלי מצד שמאל לדעתי שמתחבר ליד המצערת, יש לו מן קליפס מתכת, ואז לשלוף אותו החוצה. המתן בערך דקה -2 דקות כשהרכב מונע וחבר חזרה את הקונקטור.

חזור לעדכן אותנו בממצאים, אם תרצה עזרה- דבר איתי בפרטי.

הי שלומי. תודה!

אני בחורה וקוראים לי גם שלומית

פורסם (נערך)
הי שלומי. תודה!

אני בחורה וקוראים לי גם שלומית

ההודעה האחרונה ממני התקבלה חתוכה...

אכן הסברתי שאני שלומית וגם שאלתי, כל הטיפולים שהצעת כאן, האם ידוע לך סדר גודל של עלותם? מחר אקפוץ למוסך.

מקווה שהפעם ההודעה תתפרסם בשלמותה.

תודה!

עריכה אחרונה על ידי shlomity y
טעות כתיב
  • תוכן חדש...