Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש לי רכב יונדאי I10 ושבוע שעבר נכנסו בי (הרכב חנה ברחוב) מאחורה בצד שמאל.

כשהבאתי את הרכב למוסך דרך הביטוח, השמאי של המקום אמר שצריך להחליף את הסרן אבל הוא לא אמר האם יש פגיעה בשאסי. לאחר מכן דיברתי שוב עם בעל המוסך ושוב הוא חזר בפני ואמר, שאין פגיעה בשאסי.

השאלה שלי לפורום היא כזאת:

למיטב ידיעתי השאסי נמצא "לפני" הסרן, אם כך, איך יכול להיות שאין פגיעה בשאסי אבל כן צריך להחליף את הסרן?

יכול להיות שהוא רק התעקם כתוצאה מהחילוף גלגל שלי? או סתם התעקם?

צריפתי תמונה של הפגיעה...

תודה רבה מראש

WhatsApp Image 2017-03-12 at 08.30.49.jpg

• ספונסר פורום
פורסם

היי,

נראה רחוק מהשלדה.

מרכז שירות שי לי - מורשה יבואן לרכבי פורד ומאזדה. רחוב היוזמים 12 אור יהודה, טלפון: 03-5333082
מוסך הסדר לחברות הביטוח מגדל, מנורה, ביטוח ישיר, 9 מליון, איילון, שירביט וליברה.
לחנות האונליין של שי לי עם הנחות ומבצעים לחצו כאן

פורסם

סתם מסקרנות, החכמולוג שנכנס לך באוטו.. ראית אותו? או שזה קרה שלא היית שם.

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם
סתם מסקרנות, החכמולוג שנכנס לך באוטו.. ראית אותו? או שזה קרה שלא היית שם.

השאלה שלך מלאה בטון אופטימי :-D

פורסם

צריך לבדוק את חיבורי המתלה לשילדה.

במידה והמתלה מחובר עם זרועות וברגים לשילדה, יש אפשרות כי בחיבור נוצרו עיוותים.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
לא, הרכב חנה בסה"כ שעתיים ללא השגחה. כשחזרתי מצאתי אותו כך...

תנסה לחפש מצלמות אבטחה באיזור (חנויות, בתים פרטיים וכו') על מנת לאתר את הרכב הפוגע בטווח השעות שהחנית שם, ועל ידי כך אולי תוכל לתבוע את הנבלה שלא השאיר פרטים.

Current: Cupra Formentor 2022 1.5T (150HP) DSG7

Previous: VW Polo V 2012 1.4L (85HP) Manual Gear ---> VW Golf VII 2013 1.4T (122HP) DSG7 ---> VW Golf VII 2015 1.4T (150HP) DSG7 ---> Seat Ateca 2019 1.4T (150HP) DSG7

• תוכן חדש...