Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אתרי רכב - חוות דעת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3390 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא פעם נושאים לדיון כוללים איזכורים של מבחנים ומידע מאתרים בחו"ל. (מן הסתם...)

ואז יש כאלו שעומדים על כך כי אתר זה או אחר מוטה לטובת יצרן וכד'

מאוד היה מעניין לדעת על אילו אתרים אתם סומכים ועל אילו פחות ולמה.

כשאתם רוצים לדעת מידע מיוחד, כמו רעש, תקלות, או נתונים שלא מופיעים בדרך כלל - היכן תחפשו?

האם יש כתבים ספציפיים שנחשבים בעינכם כמקצועים במיוחד?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם (נערך)

אני סומך על (ברוסית) : http://autoreview.ru

מגזין רכב הכי מקצועי שאני אישית מכיר. הם מבצעים בדיקות מעמיקות לרכבים, כולל בדיקות תאוצה אמתיות עם ציוד מיוחד, דיוק ספידומטר, אזורים מחוממים בשמשה ומושבים (עם מצלמת FLIR), בדיקת רעש על משטחים שונים עם מד רעש, בדיקות בתנאים קיצוניים על מסלול סגור מיוחד לבדיקת רכבים, בדיקות של חלוקת משקל, כוחות שפועלים על רכב במהירויות שונות, בדיקות עמידות ארוכות טווח ועוד. יש להם מומחים מהשורה הראשונה שמבצעים את הבדיקות. הם מבצעים בדיקות חורף לרכבים (לא רלוונטי עבורנו).

הם כאלה בכל דבר, באותו אופן הם בודקים צמיגים במבחני השוואה שלהם, בודקים ג'נטים על סטנד מיוחד לבדיקת עומסים, עמידות של כל מיני מערכות מיגון נגד פריצות ועוד.

יש להם משאות השוואתיים ארוכים שהם עושים על רכבים בתנאים קשים, ועוד מלא דברים מעניינים.

זה הרבה יותר ממה שאנחנו רגילים לראות במגזינים פה: סביר/לא סביר, מרגיש/לא מרגיש, נשמע/לא נשמע וכד'. שם הם מודדים כל דבר. יש להם גם ערוץ יוטיוב.

האתר שלהם נעשה בתשלום, אני שוקל לקנות מנוי כי לא רואה שום אלטרנטיבה למה שהם מפרסמים.

עריכה אחרונה על ידי tzvipper

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני שואב מבלוגרים לרוב רוסים. הם מבצעים טסט דרייבים איכותיים כאשר הבלוגרים מתחלקים לטסט דרייב לרכבים חדשים עם צילום נסיעות ומיכשור ובלוגרים שבוחנים רכבי יד שניה. ביד שניה משתפים תקלות נפוצות לדגמים כאשר המידע נשאב מהעולם וכמובן מאבחנים איכות הרכבה לאחר כמה שנים. שזה לפי דעתי המדד האמיתי לאיכות החומרים והרכבה. בארץ אם כל הכבוד לכתבים ישנם כתבים מעולים אבל כתיבה שלהם לרוב מרגישה הרבה נגודיות מילה למילה באותן משפט כאשר בסופו של דבר הציון שונה ממה שהוא אמור להיות. כי אתה לא יכול לרשום שאיכות נסיעה בטויוטא קורולה לא משהו בלשון המעטה. אז כותבים בין השורות שהמתלים קשים ומרגישים כל בור וחור אבל בשורה שניה יכתבו איכות הנסיעה משתנה מחוץ לעיר ויתנו ציון 8 כאשר הוא צריך להיות 5 בהשווה לדגמים אחרים שהם בוחנים. כי בדגם שבוע אחרי תהייה איכות נסיעה באותה רמה ויתנו ציון 6. ( נ"ב כל הנאמר על טויוטה והשוואה היא לצורך דוגמה בלבד ולא ציטוט)

החיים הם כמו....

פורסם

לאורך שנים עשיתי חיפושים שונים לאתרי רכב אמינים. מודה שאינני בקיא ברוסית כך שהתמקדתי באתרים באנגלית. לאחר "מחקר" מעמיק הגעתי לשני אתרים מעולים. שני האתרים נחשבים מאוד אמינים ומקיפים - שניהם בריטיים. שניהם די דומים בתפישה.

הם מוכווני צרכנות ונועדו לסייע למי שמחפש רכב חדש/משומש.

ניתן למצוא מידע על רכבים חדשים וגם ישנים. המידע מאוזן ושקול. יש גם סעיפים הנוגעים לאמינות וחוות דעת של בעלי רכבים.

יש נתונים יבשים וגם הערכה מתומצתת של קריטריונים שונים.

http://www.parkers.co.uk/car-reviews/

http://www.honestjohn.co.uk/carbycar/

פורסם

מסכים לגמרי לגבי 2 האתרים האלו שגם אני לאורך הרבה שנים מוצא בהם התייחסות לנושאים שמרבית האתרים נמנעים מלעסוק בהם.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
אני סומך על (ברוסית) : http://autoreview.ru

מגזין רכב הכי מקצועי שאני אישית מכיר...

...

זה הרבה יותר ממה שאנחנו רגילים לראות במגזינים פה: סביר/לא סביר, מרגיש/לא מרגיש, נשמע/לא נשמע וכד'. שם הם מודדים כל דבר. יש להם גם ערוץ יוטיוב.

האתר שלהם נעשה בתשלום, אני שוקל לקנות מנוי כי לא רואה שום אלטרנטיבה למה שהם מפרסמים.

+1

עשיתי מנוי (כ 100 ש"ח לשנה), הבעיה שחלק גדול מהדגמים הנבחנים שם הם במפרט שונה ממה שמגיע לארץ או דגמים שבכלל לא מגיעים לארץ.

עדיין אתר מאוד מקצועי ואני קורא בו הרבה.

חלק מהדברים שהם עושים מאוד פשוטים לביצוע. קח 4 חיישני טמפרטורה, תמקם אחד באיזור הרגליים, אחד באיזור הכתפיים, אחד מקדימה, אחד מאחורה. תפעיל חימום או מזגן ותבדוק טמפרטורה אחרי 5, 10, 20 דקות. תרכז תוצאות בטבלה והנה יש לך השוואה אמיתית של יעילות מערכות. ולא סתם "מזגן מקפיא או מזגן בינוני".

פורסם

אני גם אוהב את הסרטונים של Carwow (וכפועל יוצא, את הסרטונים של Carbuyer כש-Mat עוד היה אצלם).

מה שכן, היה איזה פוילע שטיק

כשבבדיקת הראות לאחור
במקום ה-308. גם הביקורת של Carbuyer על ה-308 לא נראיתה לי הכי אובייקטיבית שיש.

Volkswagen Golf 1.4T Trendline 2013

• תוכן חדש...