Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3420 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

יש לי סיאט איביזה 2014, מאתמול הידית של דלת התא מטען עושה בעיות. בעת שבאתי לפתוח עושה, יצא רעש מוזר מהידית והדת נפתחה. כשנסיתי לסגור אותה היא לא נסגרת. כאילו משהו מפריע לה אבל תא המטען ריק.

לבסוף כשלפתע נסגרה, היא מסרבת להיפתח. יש את הרעש של התקתוק המהיר מכיוון הידית והדלת נשארת סגורה.

היום הלכתי לקרוב משפחה שמתעסק ברכבים, אמר שהלך לי הלוקר וצריך להחליף. אבל לצערי הוא לא הצליח להשיג את החלק.

בלית ברירה התקשרתי למוסך של סיאט ברעננה, עלות החלק + עבודה 350 ש"ח.

מחר אני לוקח את הרכב אליהם עם חשש כי פעם שעברה שהייתי אצלם הם ניסו להשחיל לי מנוע של חלון ב3000 ש"ח.

לא רוצה שפתאום הם יגידו שהבעיה היא בחלק אחר וידפקו לי מחיר אסטרונומי.

האם לדעתכם זה רק הלוקר והאם אתם מכירים מוסך טוב ואמין באזור השרון שאוכל ללכת אליו במקום לג.ג.ג האלה.

פורסם

גם אצלי הוחלף המנגנון כזה באיביזה 2011

רכשתי את החלק דרך חבר מוסכניק והחלפתי לבד (עלות החלק 300 שקל)

תנסה לחפש באי ביי

SEAT ATECA Style Plus

• תוכן חדש...