Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3430 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה הרעשים האלה התחילו ממש להחמיר, כל עצירה מלוות ברעש כזה. זה קורה בעיקר כשהאוטו קר בתחילת נסיעה, בהמשך זה יורד. הרעש הזה קורה גם כשנכנסים ויוצאים מהאוטו, לדעתי בעיקר במושבים האחוריים.

אין רעש בכלל כשאני לוחץ על דוושת הבלם, רק בעצירה מוחלטת והרעש מתמשך מעט כשאני משחרר את הבלם.

לפני שאני הולך למוסך מחר, יש למישהו דעות? רעיונות? כדי שלא אהיה נתון לחסדי המוסכניק.

[video=youtube;NAn9fU01-uo]https://www.youtube.com/watch?v=NAn9fU01-uo

https://www.youtube.com/watch?v=NAn9fU01-uo

פורסם

סיבה נוספת לרעש יכול להיות הברקסים, תבדוק את מיקום הרפידות! יש מצב שהם יושבות לא טוב על הצלחת אולי זזו במילמטר בהחלפת גלגל או משהו ועכשיו נוגעות קצת במדרגה של הצלחת (אם קיים מדרגה) ואז עדיף לעשות פאזות לרפידה.

פורסם

הייתי במוסך היום אחרי שעשיתי קצת סידורים, יצא שהייתי במוסך חצי שעה אחרי שהתנעתי את הרכב. בדרך הרכב עשה רעש כשעולה על פסי האטה, כשאנשים יושבים באוטו ובבלימות, לאט לאט זה נעלם וכשהגעתי למוסך לא היה כלום ממש מוזר.

המוסכניק הרים את הרכב ובדק טוב את הרכב הסתכל על הבלמים, ניער את הגלגלים והוא אמר שהוא לא מוצא כלום והיה מופתע מהרעש החזק שהשמעתי בסרטון.

זה מאוד מחזק את המסקנה שזה קורה בעיקר כשהאוטו קר, כשהאוטו מתחמם הרעשים נעלמים. בכל מקרה סיכמתי איתו שאני אבדוק את זה מחר בבוקר, אם יהיה רעשים אני אתקשר אליו והוא יבוא אל הרכב כדי לראות את מה שאני ראיתי.

פורסם

בוקר טוב, לפני כשנה היה אצלי סימפטום זהה (סיטרואן C4 2006), והמוסכניקים המופלאים שלי עלו על זה מיידית. יש גומיה שחוקה שעליה ״יושב״ המנוע. כשאתה בולם, המנוע נזרק מעט קדימה מתנע שלו (התנופה), ובגלל שהגומיה שחוקה, הוא נוגע במשהו לרגע ומרעיש. תבקש שיבדקו את האופציה הזאת.

אתה תשמע את הרעש הזה גם כשתעלה על באמפרים, או ביציאה ממהמורות בכביש.

על הדרך אני ממליץ על המוסך שלי מאד מאד - מוסך שאפט בת״א (רח׳ חומה ומגדל 22). אני חושב שהם די מפורסמים כאן בפורום - וכאן גם מצאתי אותם.

פורסם

לי הייתה גם תופעה של רעשים שהתגברו שהרכב היה חם ונשמע כמו 3 בולמים פגומים

בסוף התברר שהגומיות במוט המיצב נאכלו משני הצדדים - רנו לוגאן 250 ש"ח פתרו את הבעיהו

פורסם

טוב אז היום בבוקר לפני שהנעתי את האוטו, בא אלי לבית המוסכניק ושמענו את הרעש הזה. הוא אומר שכנראה זה מהגומיות שהן יבשות והוא לא רואה משהו מיוחד. יש לציין שדומיות החלפתי ברכב לפני חודש במוסל אחר.

את האוטו לקחנו למוסך, הוא הסתכל עוד פעם על האוטו ובחן את הרעשים ואמר שהם נורמלים. גם במוסך הקודם לא התרגשו מהרעש ואלה 2 מוסכים שמתעסקים בעיקר בוואגיות.

מה אתם ממליצים לעשות? להניח לזה או לקבל עוד חוות דעת?

• תוכן חדש...