Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3413 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב חברים

יש לי דילמה מאוד חזקה איזה רכב קטן לקנות, כאשר אני מדבר על רכבי המיני הקטנים

שברולט ספארק(הכי מאובזרת שיכול להיות), יונדאי i10, סקודה סיטיגו, פיגו 108

כמובן שאני מדבר רק על רכב חדש מהסוכנות ועל גיר רגיל.

אתמול קבלתי הצעה טובה בסוכנות של סוזוקי על הסוויפט החדשה גיר רגיל.

מה אתם הייתם קונים...?

יום מקסים

פורסם

הסוויפט יקרה יותר מאשר רכבי המיני בגירסה הידנית שלהם,לכן קודם כול תחליט מה התקציב המקסימלי שלך?

כמה אנשים יסעו לרוב ברכב?

יש צורך בתא מטען גדול?

מרווח מאחור?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
הסוויפט יקרה יותר מאשר רכבי המיני בגירסה הידנית שלהם,לכן קודם כול תחליט מה התקציב המקסימלי שלך?

כמה אנשים יסעו לרוב ברכב?

יש צורך בתא מטען גדול?

מרווח מאחור?

את הסוויפט קבלתי במחיר של 74000 שקלים דרך הנחה של מקום העבודה כך שהרכב לא בהרבה יותר יקר.

הרכב הוא למעשה הרכב השני והקטן בבית משמש לטובת הגעה לעבודה ובעיקר לימים הפנויים שאישתי נמצאת עם הרכב המרכזי בעבודה .

אני לא מחזיק רכב יותר משלוש שנים כך "שהפחד" הגדול של זה שמירה עד כמה שניתן על המחיר ועל יכולת למכור את הרכב בעתיד

פורסם

פיגו עולה אזור ה10 אלף פחות וכך גם המתחרות שלה,ככה שיש פה פער.

לדרישות שלך רכב מיני יתאים בהחלט.

אם סחירות זה אחד הדברים החשובים,אז הייתי אולי הולך על הפיקנטו דווקא,לדעתי היא פחות אטרקטיבית בגירסה הידנית שלה,אבל יש לה שם טוב ואחריות ארוכה.

שים לב שצריכה להגיע פיקנטו חדשה,לכן הייתי מברר מתי היא אמורה להגיע.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
פיגו עולה אזור ה10 אלף פחות וכך גם המתחרות שלה,ככה שיש פה פער.

לדרישות שלך רכב מיני יתאים בהחלט.

אם סחירות זה אחד הדברים החשובים,אז הייתי אולי הולך על הפיקנטו דווקא,לדעתי היא פחות אטרקטיבית בגירסה הידנית שלה,אבל יש לה שם טוב ואחריות ארוכה.

שים לב שצריכה להגיע פיקנטו חדשה,לכן הייתי מברר מתי היא אמורה להגיע.

נכון מאוד כרגע אין יותר בסוכנויות קיה ידנית ולכן יש צורך להמתין מספר חודשים

Guest ספורטמוטורי
פורסם

אורן,

מה אתה מחפש ברכב? אני חושב שבמידה ותספק את הדרישות שלך מהרכב, יהיה הרבה יותר קל לחברי הפורום לסייע ולכוון אותך לרכוש את הרכב הכי מתאים.

• תוכן חדש...